Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok üzücü bi durum gerçekten canım. Koca bi yıl emek vermişsin. Ama belki vardır bunda da bi hayır. Kendini hırpalama çok fazla. Sen onun da üstesinden gelirsin.

Ördeğim ya inşallah emekler boşa gitmez
İnsallah ya. Hayır zaten şu anki yaptıgım metotta da bi yerde takıldım çözemiyorum, ne yapacagım bilmiyorum. Şeytan diyor bırak her şeyi bas git buralardan.. Of ya..
Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş
Aaa cok gecmis olsun. İlaç falan mı verdi, nasıl geciyormus?
Ben de dogumdan sonra 1 kere gittim kontrole :olamaz: Aksatmamak lazım aslında.
Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram... :olamaz: Kendimi takıma şartladım. Listeye bir gireyim tozu dumana katacağım!:KK70:
Tamam kendini listeye sakla Esracım :)))
Ah ahh... Benim başıma geldi. Aylarca tez yazdım resmen kitap bastım ama çöp oldu. Tamamen farklı bir konuya yöneldim sonrasında. Yazdım bitirdim ama aynen senin şu anki durumun gibi çocuk küçüktü. Sağolsun tez hocam da çok yardımcı oldu ama tez bittiben de bittim. O yüzden doktoraya bir türlü kolum kalkmadı zaten.:olamaz:
Hakkında hayırlısı olsun. Ama moralini bozma sakın. Moral bozmak sadece verimi düşürüyor. Başlaman gerekiyorsa yeniden başlarsın ancak belki de gerek kalmayacaktır? İşin içinden çıkana kadar herşey zor ama elbet bir gün rahatlıyor insan. Ne olursa olsun bir sonuca ulaşacaksın. Şu anı yaşa, moralini bozma Şeyma.
Ya sorma Esracım benim hocam da yardımcı oluyor aslında, her ne kadar canımı çıkarsa da kendi de elinden geleni yapıyor şimdi hakkını yiyemem ama çok fena takıldım bi yerde, nasıl yapacağım bilmiyorum. Uygulamam gereken diğer yöntem daha kolay aslında, bildiğim bir şey ama ben bu yeni kullandığım yöntemi zaten 1 senedir öğrenmeye/uygulamaya çalışıyorum. Şimdi bir de boşa gidecekse yani cidden koca senem heba olmuş olacak... Baştan bildiğimiz yöntemle yapsaydık di mi?
Anı yaşıyorum işte ama an pek iç açıcı değil maalesef :işsiz: :-)

Selam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak. :KK43: Ayağım geçer gibi derken sizin başladı :olamaz: anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü. :KK43:
Neyse bende haberler bu kadar.

Bugün hastaneye gittim. Ne zamandır sırtım ağrıyordu ama kas ağrısı, bir şey yok dedi doktor.
İyi bari, ciddi bir şey olmamasına sevindim canım.

balpamuk balpamuk cum mesajı şimdi arayıp bulamadım. Senin ekstrem durumdan listeye dönme işine bi bakacağım ilk fırsatta. Atladığımı düşünme diye yazmak istedim
Ördekim bende girebiliyor muyum yazmıştım listeye ama kaynadı arada galiba.

Bu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...
Çok geçmiş olsun Esracım. Maalesef okula gidince çocuklar bolca mikroba maruz kalıyorlar.

benim kızda diyor arada acıyor diye bir şey yok görünen benimde dokununca azcık acıyor gibi bakalım inşallah geçer sizede geçmiş olsun şiş falansa gidin bir doktora mikropsa zor olur
Size de çok geçmiş olsun Sibelcim.

canım benim oğlanında pazartesi saçını kestirdik orda mı bir şey oldu bilmiyorum sol gözü çapaklandı ve şişti biz damla ve krem kullanıyorum göz hala kızarık ama çapaklanma azaldı..geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Biz çocukken annem ılık çayın demine pamuk batırıp hafif nemli olacak şekilde kompres yapardı öyle kaşıntı da, kızarıklık veya çapakta. Aklıma geldi söyleyeyim dedim. Bitin çocuklarımızın gözlerinde problem çıkmış baksanıza. :KK43:

Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagım :olamaz: Moralim bozuldu bu yüzden...
Yaaa, inşallah öyle bir şey olmaz Şeymacım.

morordek morordek

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar peynir

Ara
Türk kahvesi
10 badem
2 dilim elma
Limonlu naneli yeşil çay
(Aralarla)

Öğle
1 kase köz biber çorbası
5 yok chialı bulgur
1 köfte
1 yk yoğurt

Ara
Tarçınlı limonlu yeşil çay
Yarım muz
Bir avuç kabak çekirdeği

Akşam
Çeyrek tavuk çevirme
Bir ufak fırında patates

Gece
Adaçayı
Yarım avuç kabak çekirdeği

Su: 2 lt
Spor: yok

Selam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak. :KK43: Ayağım geçer gibi derken sizin başladı :olamaz: anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü. :KK43:
Ferahcım senin ayağına ne oldu yahu ?? Allah allah bide hasta mı oldun?? Ama sen ciddi ciddi bi kurşun döktür, bu kadarına pesss....

Oyy oyy, aktif zamanlar. Maşallah şekerim.
aman nazar degmesin bi gayretle basladim durmak yok hadi sende takil bana kilolarimiz nerdeyse ayni:KK55::KK4:

didem sahalara fırtına gibi döner :KK70:
:KK73: huhuuututmayin beniiii:KK55:

inşaallah kaptaniçem ..
bugün itibari ile daha organize gideceğim yeter artık :KK66:

şu an bir arkadaş ekler dağıttı önümde iki adet ekler var yemedim çıkışta kocam geliyor ya koyarım önüne eve gidene kadar araba da yesin :KK70: yersem namerdim tadına bile bakmayacağım:KK53:
insallah yememissindir canim 1 kere yedim mi devamu geliyo nedense ne var sanki isirip brakabilsek tadimlik olsa ama yok illa hüpleticez:olamaz:

Hemen bakacağım canim

Bende daha sıkıya alacağım spor işini kışlık temizligim bitti kendimi spora vermeyi düşünüyorum

Insallah listede olursun canim
ohhh ne gzel ben daha kıs temzligine haftaya basliyabilicem ama sporumuda brakmicam yavasdan yapicam temzligimi sporumuda yapica.:KK39:

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme

Ara:
-Filtre kahve

Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)

Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye

Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz

Spor: Leslie 1 mile.
kurabiyede olsa bence gzel menun 2 mill leslie yapsaydin o kurabiyeyide yakardn canim:KK8:

canim buyuk gecmis olsun gecmisi cok okuyamadim tam olarak anlayamadim cocuklarmi senmi hastasin :KK43:

Bgun misafirlerim vardi gun icinde giremedim kusura bakmayin hanimlarr :KK15:
Herkes hastaliklarla mucadele ediyo sanirim bizde durumlar 2 aydir ole kucugum hava bile aldi 1 hafta boyunca byuk kizim zaten anaokuluna basladi baslayali hep hasta ve 3 gun oldu intibiyotigi biteli yine hastalanicak gibi bende bitkisel seyelr yapmaya basladim evde bakalim insallah iyi gelir rabbim en yakin zamanda cocuklarimiza sifa versin insallah:dua:

Bgunku menun
Kahvalti
Soganli omlet
Kk beyaz peynir
2 siyah 1 yesil zeytin
Salatalik domates

Aksam 5 gibi
1 kase kısır
1 zeytinli pogaca

Saat 8 gibi
Sekersiz turk kahvesi
1 gunkurusu icinde yarim ceviz
1 hurma
1 kurukaysi

Saat 11 gibi
Spor sonrasi 1 bardak ayran

Su 2.5 lt
1 lt dukan birasi
Spor 50 dakika zumba

Biliyorum biraz menum kotu ama sporla yakmisimdir insallah bugunluk bole oldu kusuruma bakmayin ama yinede motivemi kaybetmedim sporumu yaptim aynen devammm onume bakiyorum:KK55:
morordek morordek

hedef38beden hedef38beden cim sen listeye dönmeyi düsünmüyor musun halen? :)

Ördeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.

Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagım :olamaz: Moralim bozuldu bu yüzden...

Yaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.

Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş

Geçmiş olsun kaptanım. Dikkat et kendine.

aman nazar degmesin bi gayretle basladim durmak yok hadi sende takil bana kilolarimiz nerdeyse ayni:KK55::KK4:

:KK73: huhuuututmayin beniiii:KK55:

insallah yememissindir canim 1 kere yedim mi devamu geliyo nedense ne var sanki isirip brakabilsek tadimlik olsa ama yok illa hüpleticez:olamaz:

ohhh ne gzel ben daha kıs temzligine haftaya basliyabilicem ama sporumuda brakmicam yavasdan yapicam temzligimi sporumuda yapica.:KK39:

kurabiyede olsa bence gzel menun 2 mill leslie yapsaydin o kurabiyeyide yakardn canim:KK8:

canim buyuk gecmis olsun gecmisi cok okuyamadim tam olarak anlayamadim cocuklarmi senmi hastasin :KK43:

Dışarıdan takılayım biraz tatlım inşallah sonrasında. Pes ettim yılbaşı için.

günaydınlarrr
Allah korusun da benim egzamada da candidadan şüphelenmişti biorezonansa gittiğim yer. Bu arada candida karbonhidratı ve süt ürünlerini çok seviyor, onlardan daha çok besleniyor haberin olsun Şahnur. Bir araştır, oku istersen. Candida için gaps diyeti öneriyorlar da ben asla yapamadım onu.... Ancak glutensiz ve şekersiz beslendiğimde çoookkk iyiydim!
canım bir araştırayım inan hala grip i atlatamadığım için araştıramadım dr bir ilaç verdi içinde 2 tane var birini dün aldım birini haftaya
İnsallah ya. Hayır zaten şu anki yaptıgım metotta da bi yerde takıldım çözemiyorum, ne yapacagım bilmiyorum. Şeytan diyor bırak her şeyi bas git buralardan.. Of ya..

Aaa cok gecmis olsun. İlaç falan mı verdi, nasıl geciyormus?
Ben de dogumdan sonra 1 kere gittim kontrole :olamaz: Aksatmamak lazım aslında.
canım ilaç verdi dr aman ben ihmal ettim sen etme belki de bu kilo verememelerin sebebi bi candida lanet bişey olduğunu söylüyorlar
tezini de sıkma canını herşey olacağına varır

canım dikkat et kendine sende benim gibi bi türlü toparlayamadın maalesef inşallah bir an önce toparlarsın

Ördeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.

Yaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.

Geçmiş olsun kaptanım. Dikkat et kendine.

Dışarıdan takılayım biraz tatlım inşallah sonrasında. Pes ettim yılbaşı için.
sağol canım büyüklerden çocuklardan sıra bize gelmiyor maalesef :(

good morning leydisin centilminin..

öncelikle o ekleri yemedim vallahi yemedim billahi yemedim :D

dün ki menüme gelince

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:bir muz 3-4 ceviz az sütlü şekersiz kahve
öğlen:tavuklu pilav bir porsiyonun yarısı kalanı bu öğlen yiyeceğim..
akşam:kıymalı yumurta
su:1,5 litre havalar serinledi azalttım gene
spor :yok yalnız pazartesi resmen başlayacağım..

benim tartıda bir bozukluk var şu an çok güzel eksi gösteriyor ama daha dün sabitti yarın sabaha inşaallah eksi olur bir de düzgün bir tartı bakmaya başlayayım en iyisi..kafayı yemiş bir tartı ile uğraşması pek tekin değil :)

kızlar diyetisyene ara vermiştim dün tekrar başladım yılbaşına kadar ne giderse artık ona uğraşacağım bundan sonra kaçamak yok menü yazmaya başlayacağım haftasonları ihmal edebilirim belki ama haftaiçi ihmal etmeden yazacağım spor sadece şu ara yürüyüş yapabiliyorum onda da fazla zorlamadan tamamen toparlarsam spora da başlayıp bitireceğim artık kilo işini
hatta haftalık hedef yerine yılbaşına hedef koymaya ne dersiniz kızlar morordek morordek nasıl olur sence olmazsa ben tutayım yılbaşı hedefini bugün 1 kasım 31 aralık ya da 1 ocak ta herkes olmak istediği kiloyu yazsın ne dersiniz

good morning leydisin centilminin..

öncelikle o ekleri yemedim vallahi yemedim billahi yemedim :KK70:

dün ki menüme gelince

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:bir muz 3-4 ceviz az sütlü şekersiz kahve
öğlen:tavuklu pilav bir porsiyonun yarısı kalanı bu öğlen yiyeceğim..
akşam:kıymalı yumurta
su:1,5 litre havalar serinledi azalttım gene
spor :yok yalnız pazartesi resmen başlayacağım..

benim tartıda bir bozukluk var şu an çok güzel eksi gösteriyor ama daha dün sabitti yarın sabaha inşaallah eksi olur bir de düzgün bir tartı bakmaya başlayayım en iyisi..kafayı yemiş bir tartı ile uğraşması pek tekin değil :)
parky cim a101 de tartı var bu hafta

Kızlar bir türlü geri dönemiyorum sizi çok özledim hala 76.6 kiloyum halamın vefatından sonra şimdi de kayinvalidemi hastaneye yatırdık ilk kendime zaman ayırdığımda yanınızda olucam yediklerime değil ama porsiyonlarima dikkat ediyorum ben gelene kadar hepiniz çıtır olun da kıskanayım öpüyorum sizi

Back
X