- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.601
Çok üzücü bi durum gerçekten canım. Koca bi yıl emek vermişsin. Ama belki vardır bunda da bi hayır. Kendini hırpalama çok fazla. Sen onun da üstesinden gelirsin.
İnsallah ya. Hayır zaten şu anki yaptıgım metotta da bi yerde takıldım çözemiyorum, ne yapacagım bilmiyorum. Şeytan diyor bırak her şeyi bas git buralardan.. Of ya..Ördeğim ya inşallah emekler boşa gitmez
Aaa cok gecmis olsun. İlaç falan mı verdi, nasıl geciyormus?Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş
Ben de dogumdan sonra 1 kere gittim kontrole

Tamam kendini listeye sakla Esracım :)))Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram...Kendimi takıma şartladım. Listeye bir gireyim tozu dumana katacağım!
![]()
Ya sorma Esracım benim hocam da yardımcı oluyor aslında, her ne kadar canımı çıkarsa da kendi de elinden geleni yapıyor şimdi hakkını yiyemem ama çok fena takıldım bi yerde, nasıl yapacağım bilmiyorum. Uygulamam gereken diğer yöntem daha kolay aslında, bildiğim bir şey ama ben bu yeni kullandığım yöntemi zaten 1 senedir öğrenmeye/uygulamaya çalışıyorum. Şimdi bir de boşa gidecekse yani cidden koca senem heba olmuş olacak... Baştan bildiğimiz yöntemle yapsaydık di mi?Ah ahh... Benim başıma geldi. Aylarca tez yazdım resmen kitap bastım ama çöp oldu. Tamamen farklı bir konuya yöneldim sonrasında. Yazdım bitirdim ama aynen senin şu anki durumun gibi çocuk küçüktü. Sağolsun tez hocam da çok yardımcı oldu ama tez bittiben de bittim. O yüzden doktoraya bir türlü kolum kalkmadı zaten.
Hakkında hayırlısı olsun. Ama moralini bozma sakın. Moral bozmak sadece verimi düşürüyor. Başlaman gerekiyorsa yeniden başlarsın ancak belki de gerek kalmayacaktır? İşin içinden çıkana kadar herşey zor ama elbet bir gün rahatlıyor insan. Ne olursa olsun bir sonuca ulaşacaksın. Şu anı yaşa, moralini bozma Şeyma.
Anı yaşıyorum işte ama an pek iç açıcı değil maalesef