Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ferahcım senin ayağına ne oldu yahu ?? Allah allah bide hasta mı oldun?? Ama sen ciddi ciddi bi kurşun döktür, bu kadarına pesss....
Vallahi pessss diyorum bende. Hani başkası dese oha ama bu kadar şey arka arkaya olur mu deyip fesatlık yapabilirdim yaniiii :KK53: bende inanamıyorum gerçekten. Bir ayağım bir dizim. Bence kiloyu taşıyamıyor benim vücut. Bütün lömbür lömbür kısımlar üst tarafta olduğundan herhalde. :KK30:
Naaptın kuzu, rakı tokuşturuyoz mu :confused:

canım dikkat et kendine sende benim gibi bi türlü toparlayamadın maalesef inşallah bir an önce toparlarsın
İnşallah Şahnurcum ya. Bir yandan da Allah beterinden korusun diyorum, çok şükür yine. Bunlar ufak tefek şeyler, geçip gider nasılsa. :KK15:

kızlar bu hafta bim aktül de pilates aletleri falan varmış ihtiyacı olanlara duyurulur
Aaaa bende bakayım.

kızlar diyetisyene ara vermiştim dün tekrar başladım yılbaşına kadar ne giderse artık ona uğraşacağım bundan sonra kaçamak yok menü yazmaya başlayacağım haftasonları ihmal edebilirim belki ama haftaiçi ihmal etmeden yazacağım spor sadece şu ara yürüyüş yapabiliyorum onda da fazla zorlamadan tamamen toparlarsam spora da başlayıp bitireceğim artık kilo işini
hatta haftalık hedef yerine yılbaşına hedef koymaya ne dersiniz kızlar morordek morordek nasıl olur sence olmazsa ben tutayım yılbaşı hedefini bugün 1 kasım 31 aralık ya da 1 ocak ta herkes olmak istediği kiloyu yazsın ne dersiniz
Güzel fikir valla kaptaniçem.

Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.

Ferahcım cidden bi kursun falan döktür bu nedir yahu? Cok cok gecmis olsun

Ah ah inanır mısın Esra'ya yazdıktan sonra senin de sordugun aklıma geldi. Girip seni de etiketleyecektim, sonra yol telaşı ile kaynadı gitti. Sen de 26 Mayıs'ta 79,3 kg ile izne ayrılmışsın, 26 Kasım'da kilon 83,3 kg üzeri olursa ekstrem durumdan listeye girebilirsin canım

Ya ben bu konularda maalesef ki çok kötüyüm. Erkeğe hediye almak da ekstra zor. İşin ehli biri varsa seni ona havale ediyorum canım

Geçmiş olsun size de Didemcim. Çocukların hastalıgı daha zor oluyor valla, onlar iyi olsun yeter ki

Evet biraz değişik bir menü olmuş ama sporun iyi dengelemişsindir herhalde.
Bu arada yarın listeye girmen için 67,8 kg ve altında olman gerek Didemcim, öyle misindir?

Peki hedefcim. Zaten buralardasın liste dışı devam et o halde :)

Aynen hedefcim, dünden beri araştırıyorum sürekli ama hala bir çıkar yol bulamadım bakalım nasıl olacak

İnsallah tartın bozuk değildir de sen eksidesindir :p

Bence süper olur kaptaniçem. Yılbaşı hedefi tutabiliriz

Çok geçmiş olsun ciklatım size de. Toparlasan dönerdin zaten eminim ki :KK15:
Sağol bebeğimmmm. :KK200:
Artık duruma göre Şeymacım ekstrem durumdan ya da izin dönüşü olarak 79a inince artık girerim. Ayın 26 sına kadar da 83,3. Bilemedim. Vermek isterim ama listeye giremeyeceğim diyorsun. Bak şimdi oldu mu :KK70:
Bakalım o tarihte tartı ne gösterecek artık.

1 ocak 2019 hedefimiz

nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight toplight 76 / 69
parkbyull parkbyull 71,9 / 68-67

arkadaşlar yılbaşı hedefi için beni etiketlerseniz bu listenin altına yazarız ya da siz altına kendi isminizi ilave edin bakalım ne kadar tutturacağız

Yatın tartılıp etiketleyeceğim seni Şahnurcum.

Screenshot_20181101-215702.webp

Su 3 lt
Spor tempolu 1 saat yürüyüş

Vallahi pessss diyorum bende. Hani başkası dese oha ama bu kadar şey arka arkaya olur mu deyip fesatlık yapabilirdim yaniiii :KK53: bende inanamıyorum gerçekten. Bir ayağım bir dizim. Bence kiloyu taşıyamıyor benim vücut. Bütün lömbür lömbür kısımlar üst tarafta olduğundan herhalde. :KK30:
Naaptın kuzu, rakı tokuşturuyoz mu :confused:

İnşallah Şahnurcum ya. Bir yandan da Allah beterinden korusun diyorum, çok şükür yine. Bunlar ufak tefek şeyler, geçip gider nasılsa. :KK15:

Aaaa bende bakayım.

Valla henüz içmedim rakıyı. Cesaret edemiyorum akşamcı olup çıkarım diye korkuyorum!:KK70::KK70::KK70: Ya bide diyet yaparken nasıl rakı içeyim kilo yapar iyice. Yapmaz mı ? :KK64::KK70:Şimdilik kortizonu aldınca rahat ettim diyerakıya yeltenmedim de, eğer yeniden kötü olursam o zaman denerim rakıyı diye düşündüm. :KK28:

Eki Görüntüle 2202305
Su 3 lt
Spor tempolu 1 saat yürüyüş
Güzel menü kaptanicem
Bugünkü Menümü de yazayım hemmennn...

Sabah:
-Filtre Kahve

Öğle:
-Kıymalı yumurta
-2 yk karnabahar yemeği

Ara:
-5 küçük gün kurusu kayısı
-Sütlü kahve

Akşam:
-2 yk bulgur pilavı
-7-8 yk susuz nohut
-1 kk beyaz peynir
- yeşilçay

-spor: Leslie 1 mile yapıldı.
Yaa şu kahvaltıyı atlamayın gözünüzü seveyim :) Yoksa yediklerini beğendim

Bende öyle yavas yavaş yaptim 3 gun halilari yikamakla ugrastim 3 gün kışlık yazlik kiyafetlerle sonra buzdolabi temizligi sonra oda oda girip günde bir oda temizledim halilari attim en son bitti hem kendimi cok yormadim hem misafir agarladim hem diyet spor
valla supersin hepsi birden harika :KK9:

Ördeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.

Yaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.

Geçmiş olsun kaptanım. Dikkat et kendine.

Dışarıdan takılayım biraz tatlım inşallah sonrasında. Pes ettim yılbaşı için.
Pes etmek yok canim liste disida olsa bence gayret etmelisin hic bi zman pes etmek bize yakismaz:KK36:
Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.

Ferahcım cidden bi kursun falan döktür bu nedir yahu? Cok cok gecmis olsun

Ah ah inanır mısın Esra'ya yazdıktan sonra senin de sordugun aklıma geldi. Girip seni de etiketleyecektim, sonra yol telaşı ile kaynadı gitti. Sen de 26 Mayıs'ta 79,3 kg ile izne ayrılmışsın, 26 Kasım'da kilon 83,3 kg üzeri olursa ekstrem durumdan listeye girebilirsin canım

Ya ben bu konularda maalesef ki çok kötüyüm. Erkeğe hediye almak da ekstra zor. İşin ehli biri varsa seni ona havale ediyorum canım

Geçmiş olsun size de Didemcim. Çocukların hastalıgı daha zor oluyor valla, onlar iyi olsun yeter ki

Evet biraz değişik bir menü olmuş ama sporun iyi dengelemişsindir herhalde.
Bu arada yarın listeye girmen için 67,8 kg ve altında olman gerek Didemcim, öyle misindir?

Peki hedefcim. Zaten buralardasın liste dışı devam et o halde :)

Aynen hedefcim, dünden beri araştırıyorum sürekli ama hala bir çıkar yol bulamadım bakalım nasıl olacak

İnsallah tartın bozuk değildir de sen eksidesindir :p

Bence süper olur kaptaniçem. Yılbaşı hedefi tutabiliriz

Çok geçmiş olsun ciklatım size de. Toparlasan dönerdin zaten eminim ki :KK15:
valla kaptanim bazen ben hasta olayik yetrki onlar olmasin dyorum bu sferde ben hasta olursam ne olcak diyorum kafamda deli sorular:confused:
Valla bgun elimden geleni yaptim hatta cuma gnunden beri elimden geleni yapiyorum 69.5 dum bakalim sabah ne ckicam açlık otu bile ictim butun fazlaliklarimi sabh atip ole tartilicam ama oglene dgru tartilirim braz gec olur soleyim:KK48:

Slm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz:KK36::KK200:
biraz uzun yazdm kusura bakmayin:olamaz:

Valla henüz içmedim rakıyı. Cesaret edemiyorum akşamcı olup çıkarım diye korkuyorum!:KK70::KK70::KK70: Ya bide diyet yaparken nasıl rakı içeyim kilo yapar iyice. Yapmaz mı ? :KK64::KK70:Şimdilik kortizonu aldınca rahat ettim diyerakıya yeltenmedim de, eğer yeniden kötü olursam o zaman denerim rakıyı diye düşündüm. :KK28:

Rakı fena kilo aldırır ama kortizon etkilemedi mi pamukcum?

Şu an mide ağrısı çekiyorum sanırım açıııııııımmmmmmm:mapus: ama yemeyeceğim yemeyeceğim yemeyeceğiiimmm...:kızgın: Alışıyorum, midem küçülüyor.....:kızgın::confused:

Ya benim de en dayanamadığım konu acıkınca mide ağrısı. Başıma da vuruyor ama bir şekilde idare ediyorum. Mideme çok vurunca o noktada bitiyor benim için. Leblebi iyi geliyor, aklında bulunsun.

Pes etmek yok canim liste disida olsa bence gayret etmelisin hic bi zman pes etmek bize yakismaz:KK36:

Aslında kötü bir pes etme değil. Kilo korumayı öğrenmeye çalışıyorum. Minik minik ataklarla vereceğime inanıyorum. Baya da inceldim, bu noktada bir süre kalmak mutsuz etmeyecek gibi.

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 gun kurusu
3 kuru kaysi
1 bardak nescafe

Arada
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma

Aksam
5 kofte galete unuyla yapilmis boyutlari kucuk ama firinda pismis
2 elma dilim patates

Arada
sekersiz turk kahvesi
1 hurma
1 dilim elma
2 tatli kasigi nar
3 dilim mandalina

Su 2lt
1lt dukan birasi
1.5 bardak aclikotu cayi

Spor
45 dakika zumba:KK73:

morordek morordek

Rakı fena kilo aldırır ama kortizon etkilemedi mi pamukcum?

Ya benim de en dayanamadığım konu acıkınca mide ağrısı. Başıma da vuruyor ama bir şekilde idare ediyorum. Mideme çok vurunca o noktada bitiyor benim için. Leblebi iyi geliyor, aklında bulunsun.

Aslında kötü bir pes etme değil. Kilo korumayı öğrenmeye çalışıyorum. Minik minik ataklarla vereceğime inanıyorum. Baya da inceldim, bu noktada bir süre kalmak mutsuz etmeyecek gibi.
bende senin gibi dusunerek izne ayrildim gercekten korumak diyet yapmaktan daha zor bence ama ufak yuruyuslerle ufak sporlar yapilinca ne yersen ye kilo almiyosun ben denedim oldu ama son buraya gelmedn onceki hafta cok fazla caylar brakler corekler havada ucustu oyuzden 1 2 kilo aldigima sukrettim o yemege:KK48:

canım öncelikle başın sağolsun ben kaçırmışım kayınvaldene de geçmiş olsun

ordeğim öncelikle anneciğine geçmiş olsun evde kkik suyu varsa onunla gargara yapıp yutsun o çok iyi gelir bir de elma sirkesi gece yatarken özellikle gargara yapsın öksürük için de başucuna gece yatarken bir soğanı kabuğu ile birlikte 4 e bölsün o şekilde dursun öksürüğü rahatlatır haa bir de yatarken ağzına bir karanfil alsın gece öksürmez
bir de ben yılbaşı hedeflerini turmaya başlıyorum o zaman
reçetelerin supermis ekliyim bu msj favori severim bu tür tarifleri . Geçmiş olsun herkese şifa olsun

Back
X