Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü kaptanicem

Yaa şu kahvaltıyı atlamayın gözünüzü seveyim :) Yoksa yediklerini beğendim

Kahvaltıyı bilerek atladım Şeyma’cım. İntermittent Fasting yapıyorum, aralıklı oruç diyeti. Yağ yakımı için 16-18 saat açlık bırakıyorum. Bugün de saat 13.00’da yemeye başlayacağım, sabrediyorum. Ama yağdan gittiğini hissediyorum resmen. İyi geldi gibi :)

Günaydınlar :KK200:
Slm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz:KK36::KK200:
biraz uzun yazdm kusura bakmayin:olamaz:
Bence çok mantıklı Didemcim, herkes perşembe gunu ekstra dikkat etse en azından artı gelinmez diye dusunuyorum. Tabi her zaman aynı olmaz ama yine de çok etki eder
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 gun kurusu
3 kuru kaysi
1 bardak nescafe

Arada
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma

Aksam
5 kofte galete unuyla yapilmis boyutlari kucuk ama firinda pismis
2 elma dilim patates

Arada
sekersiz turk kahvesi
1 hurma
1 dilim elma
2 tatli kasigi nar
3 dilim mandalina

Su 2lt
1lt dukan birasi
1.5 bardak aclikotu cayi

Spor
45 dakika zumba:KK73:

morordek morordek
Menünü begendim sadece meyveler akşama kalmasaymış iyiymiş :)
günaydın bebeklerim güllerim....

morordek morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
öncelikle kilo bildirimi yapayım ..
genen hafta 72,5 bu hafta 71,6 giden 0,900 doğru mu yazdım bilmiyorum..:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

dün ki menüm...
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,1/2 avokado,ceviz..
öğlen:tavuklu pilav
akşam karnabahar ,ev yapımı yoğurt...
su:3,25 litre
Tebrik ederim parkcım :)
Günaydın güzel hatunlar
morordek morordek cim 83 kiloyum ben de.
Tebrikler kardelencim sen de korumuşsun en azından :)
***5. Takım 594. Etap***

toplight (76/75/1/%1,32)
karabiber01 (71.6/71,4/0,2/%0,28)
parkbyull (72.5/71,6/0,9/%1,24)
fattofit85 (81.1/)

5. Takım Ortalaması: %

fattofit85 fattofit85 tatlım bir sen kaldın kilo bildirmeyen hadi güzel bir sonuç da senden gelsin
Kaptanicem eline sağlık halletmişsin listeyi :KK15:

Süpersin canım ne güzel söyledin.
İstersek kararlı olursak başarırız biz bu işi. Ha bi de birbirimize destek olursak...
ben her zaman her turlu destekcinizim canim :KK36:

günaydın bebeklerim güllerim....

morordek morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
öncelikle kilo bildirimi yapayım ..
genen hafta 72,5 bu hafta 71,6 giden 0,900 doğru mu yazdım bilmiyorum..:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

dün ki menüm...
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,1/2 avokado,ceviz..
öğlen:tavuklu pilav
akşam karnabahar ,ev yapımı yoğurt...
su:3,25 litre
super super supersinnnnnnn:KK36:

Uzun yaz birsey olmaz canim yeterki motive olalim ben inanin herseye herzaman varim eskiden menu yazmadigimizda onumuze kinmasi spor icin ceza verilmesi çok guzeldi izinde olan arkadaslar kilolarini veremeselerde girecek hale gelseydiler bir yoksa burdan kimse kopmuyor aslinda
Bu arada saf protein derken ben pek anlamam oyle seylerden nasil beslenmeliyiz kisaca yazsan canim yani hic ekmek yok ogun degilmi et ve sebze agirlikli beslenecegiz
aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim mesele
Sabah yunurta peynir sut tuketirdin arada yogurt yulafkepegi tuketirsin
Aksam tavuk yersin tam anlamiyla saf protein yapmis oluyosun ozman yada et yada balik ama sebze yemek istersen yine cogunlugu protein tuketirsek geen o gunu kilo vererek atlaticagimizi inaniyorum:KK39:

Bence çok mantıklı Didemcim, herkes perşembe gunu ekstra dikkat etse en azından artı gelinmez diye dusunuyorum. Tabi her zaman aynı olmaz ama yine de çok etki eder

Az oldugu icin baey olmaz dye dusundum ama haklisin kaptanim dikkate alicimm:KK39:

Gunaydin kizlarrrrr
Daha tartilmadim cok merak ediyorum insallah listeye girebilirim ama sanirim bu hftaki listede gzel olucak eger etkilersem girmesemde olur kaptanim duruma gore beni listeye ekle cunku sabit gelirim en fazla gibi dusunuyorum morordek morordek
fattofit85 fattofit85 güzel bir bildirimle gelirse senin sabiti tolere edebiliriz diye düsünüyorum. Ama olur da bildirim yapmazsa o zaman haftaya girsen daha iyi olur Didemcim

ben her zaman her turlu destekcinizim canim :KK36:

super super supersinnnnnnn:KK36:

aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim mesele
Sabah yunurta peynir sut tuketirdin arada yogurt yulafkepegi tuketirsin
Aksam tavuk yersin tam anlamiyla saf protein yapmis oluyosun ozman yada et yada balik ama sebze yemek istersen yine cogunlugu protein tuketirsek geen o gunu kilo vererek atlaticagimizi inaniyorum:KK39:
teşekkür ederim canım:KK68:

sağol kaptanım:KK28:

Kahvaltıyı bilerek atladım Şeyma’cım. İntermittent Fasting yapıyorum, aralıklı oruç diyeti. Yağ yakımı için 16-18 saat açlık bırakıyorum. Bugün de saat 13.00’da yemeye başlayacağım, sabrediyorum. Ama yağdan gittiğini hissediyorum resmen. İyi geldi gibi :)
8-16 intermitted fasting muhabbetine bende gireceğim ufaktan ..paslaşalım ara ara :KK66:

geçtiğimiz aylarda yaptım çok iyiydi.

Gecen hafta cuma 69.5 kiloydum 1 haftada 1.2 kilo vermisim aslinda gzel bi sonuc ama listeye girmeme yetmede malesef:KK43:
Bi onceki haftada yani 2 hafta once 70.7 de gordum itiraf ediyorum zten o beni kendime getrdi ve dikkat etmeye basladim ama takima yazmaya basladigimdan beri adam akilli dyet yapiyorum dyeblirim oyuzden uzmicem kendimi hafta gzel eksilerle gelicm insallahhh:KK52:

Back
X