- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.041
Yok canım 2.yi 40 ında doğurdum yeter ben almayayımsagol canimAllah razi olsun
3.de insaAllah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 2.yi 40 ında doğurdum yeter ben almayayımsagol canimAllah razi olsun
3.de insaAllah![]()
En güzel olanı yürüyüş canım hamile yogası falan da iyi diyorlar ben hiç yapmadım amaohh mis :) ben hareket pek yapamiyorum yuruyus anca .. ama iki gundur onuda yapmadim
Ahahaha süpersinDiyette ilk günüm.Borekte son günüm.Sayin Gurummorordek
![]()
Kaptanicem de demis öğlen sebze olsa daha güzel olurdu. Gene de güzel bence menün :)oyle yapacagim canim .. aynen kati diet degilde hic kilo almamak ilk.hedefim...bugun peynir domates 2 dilim.ekmek cay... oglen bulgur pilavi ( faydali diye ) yoğurt aksam da et sote ve mercimek corbasi ekmek yok..iki ara ogun birinde meyve birinde findik![]()
valla okulların terbiyesizliğibaşla başla artık sorulara mı bakarsın napıyorsan başla
![]()
Aynen öyle yapacağım fıstıklarsınav soruları ve özet çalış şekerim sen de
Sorma valla koşa koşa Akmar pasajına gittim ama felsefe yardımcı kitabı yokHemen başla o zaman Ferahcım, vizeler geliyor gümbür gümbür
Oh afiyet olsun, ip de atlanmış yansın yağlar
Dersler biraz farklıydı Anadolu ve Atatürk'ün. Bana Atatürk'ünkiler daha hoş geldi. Bak bakalım sizde aynıdır belki. Gerçi Atatürk'te tarih var mı bilmiyorum
Evet Atatürk'te de öyleymiş kaptanicem. Eşim de Atatürk'ün Adalet bölümünü okuyor, bu sene son senesi. DGS'ye girip Hukuk okuyacakmış![]()
Vaaay süpersin ve hoşgeldin.Merhaba kızlar 3 haftadır diyetteyim . 85 kilo ile başladım şuan güncel 79’um
Yaaaa di mi EsracımBu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))
Valla ben bugün akmar pasajından AÖF büroya, yani evlendirme dairesinin oralarda bir yere, oradan da teeee navigasyonun büyük maharetiyle en yakın metro istasyonu olarak gösterdiği ayrılık Çeşme’sine yürüdüm. Kadıköy’ü bilenler anlamıştır ne yollar teptiğimiKoşubandında 40 dk yürüdüm 1 saat yürümeyi planlıyordum ama kızım uyandı. sizler ne yapıyorsunuz kızlar haydi hareketlenelim.
su çok mühim bebeğim. Bol bol su içmelisin. 2 bardak suyla yaşanır mı kız? 1,5 litreye tamamlıyoruz onu, ok?Vira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.
1 saat ara bırakarak içebilirsin canım. Aynı anda daha çok emilimini engelliyor. Sütü tercih etmezsen yoğurt yiyebilirsin.Allah kavuştursun.
Suyu artırmalıyım pff
Yüzmeden gelince mutfakta gözüm direkt böreğe ilişti,göz açıp kapayıncaya kadar mideye indirdim.
Üç tane köfte, pattis biraz fazla kaçtı.
Ben demir hapı kullanıyorum.Sut demiri bağladığı için içmiyorum.Peynir,yoğurt fermente olduğu için bunlarda sıkıntı yok.Bunlari yiyebilirim ancak.
Kuzum internette zilyon tane kaynak vardır, niye o kadar yordun kendini. Bak bi de bazı fotokopiciler konu özeti ve çıkmış soruları kitap gibi bastırıp kargoluyor. Aklında olsun. Bulamadığın dersleri öyle yap olmazsaSorma valla koşa koşa Akmar pasajına gittim ama felsefe yardımcı kitabı yokÇıldırdım, koca kitap pasajında bula bula 3 dersin kitabını bulabildim. Sosyal politika, sosyoloji ve uygarlık tarihi. Gerisini internetten bakacağım artık. Sosyal politikaya başladım bile.
Ben dersimi aldım arkadaş bir daha yazmam buraya 2 bardak su diyesu çok mühim bebeğim. Bol bol su içmelisin. 2 bardak suyla yaşanır mı kız? 1,5 litreye tamamlıyoruz onu, ok?
Harikasın canım sen de çok iyi yürümüşsün. İnşallah dizin iyileşmiş olsun da dön artık sahalaraVaaay süpersin ve hoşgeldin.
Yaaaa di mi Esracım
Valla ben bugün akmar pasajından AÖF büroya, yani evlendirme dairesinin oralarda bir yere, oradan da teeee navigasyonun büyük maharetiyle en yakın metro istasyonu olarak gösterdiği ayrılık Çeşme’sine yürüdüm. Kadıköy’ü bilenler anlamıştır ne yollar teptiğimiAboovvv bir baktım natilius a falan gelmişim. Bu navigasyonlar yokken napıyorduk acaba
iyi yürüyüş yaptım ama. En az 40 dk. Dizliğimi taktım, Ağrı kesicilerimi ve kas gevşeticimi de aldım inşallah ağrımaz dizim yaaa. Epey hafifledi o kadar yürüyünce bir de tabi hızlı yürüdüm yetişebilmek için.
Size sokak aralarından foto atim. Bu da navigasyon sayesinde oldu, yoksa bir daha git desen hayatta bulamamkestirme diye ara sokaklardan çıktım bir yerlere. Bir baktım Üsküdar tabelası falan. Ay macera yaşamışım beeeee ahahahahaaa
3 hafta full time evde oturunca böyle oluyor.
Eki Görüntüle 2203843
Vakit az diye uğraşmak istemedim, hazırını alıp bir an önce başlayayım dedim ördekim. Bahar dönemine kitap falan almayacağım zaten. Senin dediğin gibi bulucam ya da netten indirip kendim yazdıracağım.Kuzum internette zilyon tane kaynak vardır, niye o kadar yordun kendini. Bak bi de bazı fotokopiciler konu özeti ve çıkmış soruları kitap gibi bastırıp kargoluyor. Aklında olsun. Bulamadığın dersleri öyle yap olmazsa
Ahahaha bir anda hücum eder gibi olduk ama değil diyet, normal şartlar altında bile çok az olduğu için hepimiz yazdık öyle şekerim.Ben dersimi aldım arkadaş bir daha yazmam buraya 2 bardak su diye
En az 2 litre 5.takım icin![]()
Sağol canımmm, fazla da zorlamak istemiyorum kardelenciğim. Ama ufak ufak yürüyüşlere başlamak istiyorum. İnşallah bir aksilik çıkmaz valla çok korkuyorum.Harikasın canım sen de çok iyi yürümüşsün. İnşallah dizin iyileşmiş olsun da dön artık sahalara
Ben dersimi aldım arkadaş bir daha yazmam buraya 2 bardak su diye
En az 2 litre 5.takım icin![]()
morordek
Kahvaltı
1 tost
Çay
Öğle
Tavuklu mantar sote. ~4 yk kadar
Sade makarna 5 yk kadar
Akşam
4 ızgara köfte ve 3 sucuk (dilimler büyüktü maalesef.)
1 dilim ekmek
1 ufak kase salata
Aralarda;
Türk kahvesi
Yarım dilim ananas
1 küçük muz
1 fincan çay + 1 biskrem (eşimin işler valla ben eve sokmuyorum, o getir meretinden söylüyor ben almayınca.)
Su: 2 tl
Spor: 40 dk yürüyüş
Oğlum ateşli yine, öksürüğü de var. Bana uykular haram yine, 3e kadar falan takılırım ve kesin acıkacağım. Filtre kahveyle geçiştirmeyi planlıyorum. 1 ünite çalışabildim bu saate kadar, bebeler uyuduğu için daha rahat bakarım şimdi. Uyuyana kadar da 1-2 ünite daha sosyal politika yükselmesi yapacağım beyne. Ne kadar kaldıysa geriye çocuklardan![]()
Hımmm çok fenasınız siz neler biliyorsunuz neler:))Eğer su içmekte zorlanıyorsan karbonatlı içmeyi deneyebilirsin. Daha çok susatır.
Evet annem de der hep.Geçmiş olsun tatlım.
Dün okumuştum öksürük için çocukların ayağının altına vicks sürmek çok faydalıymış. Bir bak istersen.