Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyette ilk günüm.Borekte son günüm.Sayin Gurum morordek morordek :duduk:
Ahahaha süpersin :KK53:
oyle yapacagim canim .. aynen kati diet degilde hic kilo almamak ilk.hedefim...bugun peynir domates 2 dilim.ekmek cay... oglen bulgur pilavi ( faydali diye ) yoğurt aksam da et sote ve mercimek corbasi ekmek yok..iki ara ogun birinde meyve birinde findik :KK66:
Kaptanicem de demis öğlen sebze olsa daha güzel olurdu. Gene de güzel bence menün :)

Hemen başla o zaman Ferahcım, vizeler geliyor gümbür gümbür :KK53:

Oh afiyet olsun, ip de atlanmış yansın yağlar :spor:

Dersler biraz farklıydı Anadolu ve Atatürk'ün. Bana Atatürk'ünkiler daha hoş geldi. Bak bakalım sizde aynıdır belki. Gerçi Atatürk'te tarih var mı bilmiyorum

Evet Atatürk'te de öyleymiş kaptanicem. Eşim de Atatürk'ün Adalet bölümünü okuyor, bu sene son senesi. DGS'ye girip Hukuk okuyacakmış :KK53:
Sorma valla koşa koşa Akmar pasajına gittim ama felsefe yardımcı kitabı yok :KK11: Çıldırdım, koca kitap pasajında bula bula 3 dersin kitabını bulabildim. Sosyal politika, sosyoloji ve uygarlık tarihi. Gerisini internetten bakacağım artık. Sosyal politikaya başladım bile.

Merhaba kızlar 3 haftadır diyetteyim . 85 kilo ile başladım şuan güncel 79’um
Vaaay süpersin ve hoşgeldin.

Bu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))
Yaaaa di mi Esracım :KK45:

Koşubandında 40 dk yürüdüm 1 saat yürümeyi planlıyordum ama kızım uyandı. sizler ne yapıyorsunuz kızlar haydi hareketlenelim.
Valla ben bugün akmar pasajından AÖF büroya, yani evlendirme dairesinin oralarda bir yere, oradan da teeee navigasyonun büyük maharetiyle en yakın metro istasyonu olarak gösterdiği ayrılık Çeşme’sine yürüdüm. Kadıköy’ü bilenler anlamıştır ne yollar teptiğimi :KK48: Aboovvv bir baktım natilius a falan gelmişim. Bu navigasyonlar yokken napıyorduk acaba :KK53::KK53: iyi yürüyüş yaptım ama. En az 40 dk. Dizliğimi taktım, Ağrı kesicilerimi ve kas gevşeticimi de aldım inşallah ağrımaz dizim yaaa. Epey hafifledi o kadar yürüyünce bir de tabi hızlı yürüdüm yetişebilmek için.
Size sokak aralarından foto atim. Bu da navigasyon sayesinde oldu, yoksa bir daha git desen hayatta bulamam :KK45: kestirme diye ara sokaklardan çıktım bir yerlere. Bir baktım Üsküdar tabelası falan. Ay macera yaşamışım beeeee ahahahahaaa :KK70::KK70::KK70: 3 hafta full time evde oturunca böyle oluyor.
A86EEB7C-5605-4617-AD9B-7A9A1F9189CC.webp

Vira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.
su çok mühim bebeğim. Bol bol su içmelisin. 2 bardak suyla yaşanır mı kız? 1,5 litreye tamamlıyoruz onu, ok?

Allah kavuştursun.
Suyu artırmalıyım pff:işsiz:

Yüzmeden gelince mutfakta gözüm direkt böreğe ilişti,göz açıp kapayıncaya kadar mideye indirdim.
Üç tane köfte, pattis biraz fazla kaçtı.:KK51:
Ben demir hapı kullanıyorum.Sut demiri bağladığı için içmiyorum.Peynir,yoğurt fermente olduğu için bunlarda sıkıntı yok.Bunlari yiyebilirim ancak.
1 saat ara bırakarak içebilirsin canım. Aynı anda daha çok emilimini engelliyor. Sütü tercih etmezsen yoğurt yiyebilirsin.

Sorma valla koşa koşa Akmar pasajına gittim ama felsefe yardımcı kitabı yok :KK11: Çıldırdım, koca kitap pasajında bula bula 3 dersin kitabını bulabildim. Sosyal politika, sosyoloji ve uygarlık tarihi. Gerisini internetten bakacağım artık. Sosyal politikaya başladım bile.
Kuzum internette zilyon tane kaynak vardır, niye o kadar yordun kendini. Bak bi de bazı fotokopiciler konu özeti ve çıkmış soruları kitap gibi bastırıp kargoluyor. Aklında olsun. Bulamadığın dersleri öyle yap olmazsa

Vaaay süpersin ve hoşgeldin.

Yaaaa di mi Esracım :KK45:

Valla ben bugün akmar pasajından AÖF büroya, yani evlendirme dairesinin oralarda bir yere, oradan da teeee navigasyonun büyük maharetiyle en yakın metro istasyonu olarak gösterdiği ayrılık Çeşme’sine yürüdüm. Kadıköy’ü bilenler anlamıştır ne yollar teptiğimi :KK48: Aboovvv bir baktım natilius a falan gelmişim. Bu navigasyonlar yokken napıyorduk acaba :KK53::KK53: iyi yürüyüş yaptım ama. En az 40 dk. Dizliğimi taktım, Ağrı kesicilerimi ve kas gevşeticimi de aldım inşallah ağrımaz dizim yaaa. Epey hafifledi o kadar yürüyünce bir de tabi hızlı yürüdüm yetişebilmek için.
Size sokak aralarından foto atim. Bu da navigasyon sayesinde oldu, yoksa bir daha git desen hayatta bulamam :KK45: kestirme diye ara sokaklardan çıktım bir yerlere. Bir baktım Üsküdar tabelası falan. Ay macera yaşamışım beeeee ahahahahaaa :KK70::KK70::KK70: 3 hafta full time evde oturunca böyle oluyor.
Eki Görüntüle 2203843
Harikasın canım sen de çok iyi yürümüşsün. İnşallah dizin iyileşmiş olsun da dön artık sahalara

Kuzum internette zilyon tane kaynak vardır, niye o kadar yordun kendini. Bak bi de bazı fotokopiciler konu özeti ve çıkmış soruları kitap gibi bastırıp kargoluyor. Aklında olsun. Bulamadığın dersleri öyle yap olmazsa
Vakit az diye uğraşmak istemedim, hazırını alıp bir an önce başlayayım dedim ördekim. Bahar dönemine kitap falan almayacağım zaten. Senin dediğin gibi bulucam ya da netten indirip kendim yazdıracağım. :KK15:

Ben dersimi aldım arkadaş bir daha yazmam buraya 2 bardak su diyeo_O
En az 2 litre 5.takım icinEn Büyük KK
Ahahaha bir anda hücum eder gibi olduk ama değil diyet, normal şartlar altında bile çok az olduğu için hepimiz yazdık öyle şekerim.

Harikasın canım sen de çok iyi yürümüşsün. İnşallah dizin iyileşmiş olsun da dön artık sahalara
Sağol canımmm, fazla da zorlamak istemiyorum kardelenciğim. Ama ufak ufak yürüyüşlere başlamak istiyorum. İnşallah bir aksilik çıkmaz valla çok korkuyorum.

morordek morordek

Kahvaltı
1 tost
Çay

Öğle
Tavuklu mantar sote. ~4 yk kadar
Sade makarna 5 yk kadar

Akşam
4 ızgara köfte ve 3 sucuk (dilimler büyüktü maalesef. o_O)
1 dilim ekmek
1 ufak kase salata

Aralarda;
Türk kahvesi
Yarım dilim ananas
1 küçük muz
1 fincan çay + 1 biskrem (eşimin işler valla ben eve sokmuyorum, o getir meretinden söylüyor ben almayınca. :sinirli:)

Su: 2 tl
Spor: 40 dk yürüyüş

Oğlum ateşli yine, öksürüğü de var. Bana uykular haram yine, 3e kadar falan takılırım ve kesin acıkacağım. Filtre kahveyle geçiştirmeyi planlıyorum. 1 ünite çalışabildim bu saate kadar, bebeler uyuduğu için daha rahat bakarım şimdi. Uyuyana kadar da 1-2 ünite daha sosyal politika yükselmesi yapacağım beyne. Ne kadar kaldıysa geriye çocuklardan :confused:

morordek morordek

Kahvaltı
1 tost
Çay

Öğle
Tavuklu mantar sote. ~4 yk kadar
Sade makarna 5 yk kadar

Akşam
4 ızgara köfte ve 3 sucuk (dilimler büyüktü maalesef. o_O)
1 dilim ekmek
1 ufak kase salata

Aralarda;
Türk kahvesi
Yarım dilim ananas
1 küçük muz
1 fincan çay + 1 biskrem (eşimin işler valla ben eve sokmuyorum, o getir meretinden söylüyor ben almayınca. :sinirli:)

Su: 2 tl
Spor: 40 dk yürüyüş

Oğlum ateşli yine, öksürüğü de var. Bana uykular haram yine, 3e kadar falan takılırım ve kesin acıkacağım. Filtre kahveyle geçiştirmeyi planlıyorum. 1 ünite çalışabildim bu saate kadar, bebeler uyuduğu için daha rahat bakarım şimdi. Uyuyana kadar da 1-2 ünite daha sosyal politika yükselmesi yapacağım beyne. Ne kadar kaldıysa geriye çocuklardan :confused:

Geçmiş olsun tatlım.
Dün okumuştum öksürük için çocukların ayağının altına vicks sürmek çok faydalıymış. Bir bak istersen.

Kızlarrr ben geldimm diyetisyene gittim orda kilom 69.1 cikti ama ben kendi tartima gore devam edicem burda tabiki %35.1 yag oranim ust sinirdan birz fazla oyuzden yagdan vermeye calisicaksin dedi buarada boyum 1.59 cikti:KK48:
Makarna bulgur pilavi princ pilavi hamur isi kepek ve beyaz ekmegi kes dedi dedi cavdar tahilli yada bugday ekmegi tuketicekmisi ekmek b vitamini karsiliyomus cunku bide orasi obezite olanlara liste veriyomus kilosu ideale yakin olanlara liste vermiyomus kisaca neler yemem gerektigini neler yememem gerektigini anlatti meyve ve kuru meyve porsiyonlari icin bi kagit verdi bide cıplak ayakla tartildim ustumle yagi suyu fln hepsini olctu bende yarin vcut olculerimide alicam adam akilli baslicam
Metabolizmam biraz yavasmis kacamak yapmazsan rahat kilo verirsin dedi cayi kahveyi azalt sekersiz ic ve cayi limonlu acik ic dedi icersende ama demir eksikligi oldugu icin bi sure kullanmasan daha iyi olur dedi ayy nekadr uzun yazdim:confused:
Yemeklerden 45 dakika sonra cay kahve tuketicekmisim ogunve ara ogun arasinda 2bucuk 3 saat olucakmis bu beni kacamak yapmaktan önliyecekmis
Kahvaltida
1 yumurta yeterli cig salatalik domtes 2 dilim yarim yagli peynir 1 dilim cavdar yda bugday ekmegi zeytin tuketicekmisim
Arada 1 porsiyon meyve yada benim yedgim yogur varya icineyulaf kepegi hurma gunkuru koyuyodum icindeki gunkurulari hurmayi ayri ye dedi icine katma dedi sutlu kahvede iceblirsin aralarda dedi eger gec kahvalti yapiyosan ogle yemegi yerine ara ogun yapablirsin dedi
Aksam kremasiz 1 kepce corba yaninda 1 dilim ekmek bugday yada cavdar
Cig salata istedigim sekilde ama cig olacakmis 6 kasik sebze yemegi yada 4 kasik baklagillerden
3 kofte yada 1 but yiyeblirmisiz proteinin yaninda yogurt turevi tuketme dedi salata ye dedi benimde en cok yaptigim seydir aslinda yogurtlu bsey yerim her seferinde nese dikkat edicem buna ciddi anlamda yagi cok aza indiriceksin ve zumbaya devam yada yuruyus yap dedi
Yatmadan 3 saat once ara ogun yapablirsin 1 porsiyon meyve yada yogurt tarzi tuketeblirsin kabizlik sorunu varsa sut ve yogurdu kefir olrak tuket dedi

Isdeee bolee bi cogunu okumaktan skilicak belki ama insallah isimize yarayan bilgiler olmustur anlatabildigim kadar 2 hafta sonra kntrole gidicem ozmana kadar yagdan vermis olmak istiyorum
Bana tartini kaldirsin esin burda tartilicaksn sadece dedi ama yapamam :-)

Bgunde menu paylasmiyayim yarindan itibaren diyetisyenin soledigi tarzda beslenmeye calisicam bakalim 2 hafta disimi skıcam ve kacamak yapmicam sonucu cok merk ediyorum sporada agirlik vericem artik her yerim bıngil bıngıl cok moralim bozuluyo bolgesel egzersizleride katicam hayatima ve yarindan itibaren ip atlamaya basliyorum :spor:

Back
X