Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım ama günlük yediğini akşam yatmadan yaz ve ya akşam üzeri akşam yemeği dahil neler yediğini topluca yazarsan menüne ona göre yorum yaparız bu arada menüde lütfen içtiğin su miktarı ve yaptığın sporu da yaz canım
Tamamdır kaptanice.
Bugün akşamdan başlıyorum.
Bugün de akşama en sevdiğim yemekler vardı.:işsiz:
Diyete mi girmiş oldum ben simdi:duduk:

Hoşgeldin canım
Şu anki kilonu ve hedefini yazmışsın, kuralları da kabul etmişsin. Günlük gelip menülerini yazarsan biz zaten nelerin yanlış oldugunu söylemeye calısıyoruz. Bize biraz kendinden bahseder misin? :)

Didemcim o değerlerin yükselmesi de bence kilo vermende etkili olacaktır. Diyetisyen sonrası mutlaka yaz neler dedi, nasıl bir menü verdi merak ediyoruz :)

Hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Şu anda katı bir diyet yapman pek mümkün değil ama yediklerine dikkat etmen açısından burayı takip edebilirsin, bizimle menülerini paylaşabilirsin :) Tüm hamileliğimi ben burada geçirdim örneğin :KK48:

Hoşgeldin, nickini çok sevdim :)
Kuralları okuyup kabul ettiğini belirtirsen sistem nasıl işliyor biraz anlamış olursun zaten. Bu arada güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan ben de kaydedeyim :)

Sibelcim bu ara puan tutabileceğimi hiç sanmıyorum yukarıda da yazdım müthiş yoğunum. Yardımcı olmak isteyen olursa el birliğiyle halledilebilir belki..

Kaptanicem güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim :KK200:
Bence sen de çok iyi bir kaptandın ve hala da öylesin, gönüllerimizin kaptanısın :KK200:

Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!
Mrb canım 160 boy 74 kilo insülin direncim var bugün başladım yarın menülerimi atarım inşallah

:KK48:
canım ben de merak etmiştim bir işin olmasa mutlaka uğruyorsun zaten kendin için birşeyler yapman çok güzel insan daha bir motive oluyor
baba kız da anlaşılan güzel geçirmiş akşamı

Evet arada bir yapıyorum ben bunu Şahnur. Yoksa bunalırım. Kızım da sorun çıkarınca, “ben senin her istediğini yapıyorum sen de bencil olma biraz anlayışlı ol herkesin bir hayatı var” diyorum. Zaten ondan sonra hak verince; “yeter, sus artık!” deyip durumu kabulleniyor.:KK70: İyi zaman geçirmişler bir sorun yaşanmamış çok şükür. Eve döndüğümde, eve bomba düşmüş gibi görüntü hariç tabii... Neyse o kadara ses etmiyoruz artık.:KK48:

yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım
yaklaşık 2008 den beri bu takımlardayım kilo verdim mezun oldum arada aldım 2. çocuğumu doğurdum yani buranın gediklilerindenim bir dönem 5. takım kaptanlığını da yaptım ama çok yoruldum sağolsun şimdi genç dinamik çok güzel bir kaptanımız var buraları çok güzel idare ediyor ben de kilo vermeye çalışıyorum
kızlar sanırım aranızdaki en yaşlınız benim 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
inşaat mühendisiyim kamuda çalışıyorum bazen çok yoğun seyahatlerim oluyor koşturmam çok fazla ve bir türlü veremediğim ama bu sefer kesinlikle vermeye niyet ettiğim bir kilo serüvenim var sigarayı bırakınca zaten fazla olan kilom üzerine kilolar kattım o_Oo_O

Şahnur’cum sana beslenme için dengeleme yapmadılar mı sigara bırakma seansından sonra?

Günaydınnnnnnn :KK200:
Yaa ne güzel takım hareketlenmiş çok mutlu oldum yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler. Şimdi alıntılayacağım zaten.
Bu ara benim tez işleri vs cok yogun geciyor. Bir de evde ilgi isteyen bebe olunca evde zaten onunla ilgilenip sızıp kalıyorum, akşamları pek bakma fırsatım olmuyor o yüzden, lütfen kusuruma bakmayın :KK43:

Azmettik, başardık galiba Şeyma! :))

Hem hoş buldum hem de tanıştığıma memnun oldum morordek morordek toplight toplight :KK52:
Kilom 65.Hedefim 50.
Kuralları kabul ediyorum insallah da uyabilirim.
Biraz sert mi ne sanki kurallar:KK17:
Kaptaniçemiz de söylemiş duruma göre esneme yapabiliyoruz ama tabi ilk başlarken sıkı başlamak önemli :) Haydi bakalım hayırlı olsun diyelim :)
Azmettik, başardık galiba Şeyma! :))
Sanırım Esra'cım :) Genel duyuru atılmasının baya faydası oldu :)

Ya sorma hafta sonu da onlara baktım ama şu an 6 dersin 3'ünden toplamda 4 ünite falan çalıştım :KK53: Nasıl olicik bilmiyorum.

Şeyma sevdin mi sen sosyolojiyi yaa? Ben Uluslararası İlişkiler okurken başta zorunlu Sosyoloji almıştım 2 dönem. O zaman çok sevdiğim için çok keyifle okurum diye düşünerek İkinci Eğitim hakkımda Sosyoloji seçtim ama bana çok farklı ve ağır gelmişti, sevemedim. Açıkçası siz kaydolurken bi heveslendim kaydımı aktifleştirsem mi diye düşündüm. Hatta sonra mesaj da geldi kaydınızı yenileyiniz diye ama nedense birşey çekmedi yine beni yaa... Uzaktan eğitimde sosyolojiyi kaldıramadım ben.sana nasıl geldi merak ediyorum? :)

Ya birtanemmmmmmmmm çok mutlu oldumm inan seni görünce gel sarilalim bir öpeyim senii gurbetimmm adini degistirmissin ama seni kimse taniyamaz ven 85 kilodan 71 kiloya indim canim sen naptin 4ncu varmi

Burada neler oluyor, birileri bir açıklama yapabilir mi lütfen ??? :)))))))

Abiiii sistem değişmiş. Tabi ben 100 yıl önce mezun olduğum için ilgimi çekip bakmadım bile.
Allahım ben 20 günde ne öğreneceğim şimdi yaaaaaaaaa. morordek morordek Şeymaaaaaa 26 sında kesin listedeyim, bu stresle şişerim ben zaten

Bu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))

Vira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.

Vira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.
Suyu ihmal etme canım. Kilo verebilmek için su çok önemli

Back
X