Hoşgeldin canım
Şu anki kilonu ve hedefini yazmışsın, kuralları da kabul etmişsin. Günlük gelip menülerini yazarsan biz zaten nelerin yanlış oldugunu söylemeye calısıyoruz. Bize biraz kendinden bahseder misin? :)
Didemcim o değerlerin yükselmesi de bence kilo vermende etkili olacaktır. Diyetisyen sonrası mutlaka yaz neler dedi, nasıl bir menü verdi merak ediyoruz :)
Hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Şu anda katı bir diyet yapman pek mümkün değil ama yediklerine dikkat etmen açısından burayı takip edebilirsin, bizimle menülerini paylaşabilirsin :) Tüm hamileliğimi ben burada geçirdim örneğin
Hoşgeldin, nickini çok sevdim :)
Kuralları okuyup kabul ettiğini belirtirsen sistem nasıl işliyor biraz anlamış olursun zaten. Bu arada güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan ben de kaydedeyim :)
Sibelcim bu ara puan tutabileceğimi hiç sanmıyorum yukarıda da yazdım müthiş yoğunum. Yardımcı olmak isteyen olursa el birliğiyle halledilebilir belki..
Kaptanicem güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim

Bence sen de çok iyi bir kaptandın ve hala da öylesin, gönüllerimizin kaptanısın
Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!