Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

azaydidem azaydidem
Didemcim sen mi söylemiştin perşembeleri saf protein yapalım diye? Ben dün fazla kaçırdığım için bugün yapacağım ama yarın da hep beraber yapalım mı? Yaa düşündüm de ben bu akşam da konsere gideceğim orada yerim içerim kesin:KK75::olamaz: en iyisi perşembe hep beraber saf protein yapalım. Ne dersiniz? :KK48:

günaydınlar...
morçatı ya dönmüşüsz baya baya :D

dün biraz takım reklamı yapmış olabilirim :D

dünki menüme gelirsek..

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:1/2 avokado
1 dilim ananas
zeytin
peynir
vişne reçeli
yufka
şekersiz çay

öğlen:kuru dolma bulgurdan
yanına az erişte ev yapımı yoğurt

akşam:kemikli kuru fasulye
ev yapımı yoğurt

su:3 litre

spor:30 dk yürüyüş (Öğlen)
20 dk eliptik
1 dk plank

oğlan müsaade etse akşam spor yapacaktım ama uyumadı geç uyudu

azaydidem azaydidem
Didemcim sen mi söylemiştin perşembeleri saf protein yapalım diye? Ben dün fazla kaçırdığım için bugün yapacağım ama yarın da hep beraber yapalım mı? Yaa düşündüm de ben bu akşam da konsere gideceğim orada yerim içerim kesin:KK75::olamaz: en iyisi perşembe hep beraber saf protein yapalım. Ne dersiniz? :KK48:
balcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdı:D
götür beni gittiğin yere balpamuk :D

balcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdı:KK70:
götür beni gittiğin yere balpamuk :KK70:

Hahahah bir dahakine seni de götüreyim parkycim ayıpsın:))) Arkadaşlarıma mesajlar atarak psikolojik baskı yapıyorum hadi konsere gidelim diye, istersen seni de listeme alabilirim :))))

balcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdı:KK70:
götür beni gittiğin yere balpamuk :KK70:

Bu arada işi fırsata bırakırsak hiçbir yere gidemem parkycim. Fırsat yaratıyorum ne yapayım. Yoksa bunalıyor insan. Kızım 3 yaşına gelene kadar nefes almadım nerdeyse. Arada yine oluyordu çeşitli aktivitelerim ama inan çoğu zaman evden dışarı adım atamıyordum. O zaman arabada kullanmıyordum bir de zor çocuktu aman evden çıksam şimdi burnumdan gelecek deyip oturuyordum. Şimdi acısını çıkarıyorum hakettim ben bunu :))) ayrıca hak olarak görmekte içler acısı halimizi anlatıyor :)) kadınlar böyle çıkınca gezince bir hakettim psikolojisi oluyor nedense, oysaki doğal olan, yani olması gereken düzen bu! :KK70:

fancynancy fancynancy
Ferah tek çocuklu olsaydı onu da rahat bırakmazdım da işin zorluğunun farkındayım. Ama Ferah belki bir gün ayarlarsın. İnan şimdi söylersem gelemezsen aklın kalırsa diye söylemiyorum yoksa seninle ne koparız! :KK70:Gel bir gün yapalım bu işi! Ayy demiştim kötü arkadaşım diye:olamaz::olamaz::olamaz:Bir akşam çocukları uyutup kaçarsın belki:KK70:

Demir eksikliği saç dökülmesi yapıyor sibel. Bir kan tahlili yaptır istersen.
Bulaşık tabletlerinin uçuşu benim de dikkatimi çekti. Ben frosch kullanıyorum. 50 TL olmuş 1 kutusu. Sözde indirim yapmış gibi yapıyorlar. Geçen gün 38 TL yazmışlar 2 kutu aldım ama zaten normal fiyatı o aslında. İndirim olayları yalan.
ilk duydum bu markayı fairy bol kimyasalli onu kullanıyorum

ilk duydum bu markayı fairy bol kimyasalli onu kullanıyorum

Hahahaha hepsi bol kimyasallı ayyy neler denedim.... finish quantum kullanıyordum ya ama inanılmaz deterjan kokusu kalıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyordu. Çok şey denedim çok doğal markalar aldım iyi temizlemedi bardaklar mat çıkıyordu. Amway aldım o da yetersiz kaldı, Erkan Şamcı’nın bulaşık deterjanını denedim yani anlayacağın bilimum marka denemesi sonunda Frosch aldım. Sadece Migroslarda satılıyor birde Alman malına her zaman güvenmişimdir:olamaz: Benim gibi milliyetçi bir insan keşke bunu söylemeseydi ama maalesef yerli üretimimiz yok tabii... Var da, başarısız... Bilen varsa öneride bulunursa çok sevinirim tabii. :) Çünkü herşeyde yerli malı kullanmaya özen gösteren biriyim. Ancak bulaşık deterjanında Frosch bir numaram şu an.( diğerlerine nazaran daha doğal içeriklere sahip, çevreci marka bu arada.)

fancynancy fancynancy
Ferah tek çocuklu olsaydı onu da rahat bırakmazdım da işin zorluğunun farkındayım. Ama Ferah belki bir gün ayarlarsın. İnan şimdi söylersem gelemezsen aklın kalırsa diye söylemiyorum yoksa seninle ne koparız! :KK70:Gel bir gün yapalım bu işi! Ayy demiştim kötü arkadaşım diye:olamaz::olamaz::olamaz:Bir akşam çocukları uyutup kaçarsın belki:KK70:
Aynen çocuk uyutup kaçmak iyi oluyor geçen bende 12de pijama partisine kaçtım arkadasa kocası şehir disindaydi oda uyuttu iyi geldi bize 3 bucuga kadar takildik

Bu arada işi fırsata bırakırsak hiçbir yere gidemem parkycim. Fırsat yaratıyorum ne yapayım. Yoksa bunalıyor insan. Kızım 3 yaşına gelene kadar nefes almadım nerdeyse. Arada yine oluyordu çeşitli aktivitelerim ama inan çoğu zaman evden dışarı adım atamıyordum. O zaman arabada kullanmıyordum bir de zor çocuktu aman evden çıksam şimdi burnumdan gelecek deyip oturuyordum. Şimdi acısını çıkarıyorum hakettim ben bunu :))) ayrıca hak olarak görmekte içler acısı halimizi anlatıyor :)) kadınlar böyle çıkınca gezince bir hakettim psikolojisi oluyor nedense, oysaki doğal olan, yani olması gereken düzen bu! :KK70:
valla canım benim zibidi de önümüzdeki pazartesi 3 olacak ama şu an yapabildiğim en sağlam nefes alma tekniği arkaya oğlumu atıp araba ile tur atmak seviyor bende kafa dinliyorum ,araç kullanmayı da seviyorum sanırım ikimizde gevşiyoruz bi:D millet ikinciyi yap diye tutturdu aklımı peynir ekmekle mi yedim şimdi az kafa dinleme zamanı :D istanbulda olsaydım takılırdım arkana ;)

Aynen çocuk uyutup kaçmak iyi oluyor geçen bende 12de pijama partisine kaçtım arkadasa kocası şehir disindaydi oda uyuttu iyi geldi bize 3 bucuga kadar takildik

Kesinlikle çok iyi geliyor. Arada bir kendini hatırlamak lazım. Yaşayacak 1 hayatımız var bildiğimiz... Kendini unutmamak lazım... :)

valla canım benim zibidi de önümüzdeki pazartesi 3 olacak ama şu an yapabildiğim en sağlam nefes alma tekniği arkaya oğlumu atıp araba ile tur atmak seviyor bende kafa dinliyorum ,araç kullanmayı da seviyorum sanırım ikimizde gevşiyoruz bi:KK70: millet ikinciyi yap diye tutturdu aklımı peynir ekmekle mi yedim şimdi az kafa dinleme zamanı :KK70: istanbulda olsaydım takılırdım arkana :KK66:

Valla yapabilen 2. Yi de 3. Yü de yapsın sonuçta bünyeyle alakalı bir durum, yapabileni çok takdir ediyorum. Ama ben yapamayacağıma karar verdim. Çok büyük konuşmayayım başıma bir iş gelmesin:olamaz: Ama ben kaldıramam. Kızımı okula gönderiyorum tam gün, 16.30’da alıyorum okuldan. İnan yatana kadar aralıksız “anne şöyle yap, anne şunu ver, anne bunu yap” ya tepemde ya kucağımda ya illa yere in oyun oyna der ya koltuktan atlar... yatana kadar nefes aldırmıyor asla. Yani 16.30’a kadar okulda olması bile tolere etmiyor beni çünkü akşam o yatana kadar ki zaman aralığında burnumdan getiriyor.:olamaz: Kendisi de zaten asla kardeş mardeş istemem ben bebek sevmem diyor da sanki çokta meraklıydım çocuk yapmaya. Bilmiyor ki yalvarsa da yapamayacak durumdayım yani beni o kıvama getirdi:KK70:

Back
X