- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.081
Bende katılmak istiyorum gruba
Bu grup morseverler derneğine uzanacak yakında :)))) Hoş geldin mortosba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende katılmak istiyorum gruba
Günaydınlar
Bugün evdeyim bakalım nasıl çalışabilecek miyim![]()
Sence ? :))) İnşallah diyelim... :))
![]()
Evet Esracım tahmin edebiliyoruz aslında
balcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdıazaydidem
Didemcim sen mi söylemiştin perşembeleri saf protein yapalım diye? Ben dün fazla kaçırdığım için bugün yapacağım ama yarın da hep beraber yapalım mı? Yaa düşündüm de ben bu akşam da konsere gideceğim orada yerim içerim kesinen iyisi perşembe hep beraber saf protein yapalım. Ne dersiniz?
![]()
Hahah ne kadar desem de boş :)))Mesajımı düzenledim yeniden oku Şeyma![]()
Çok iyi yapmışsın parkcım tesekkür ederiz :)dün biraz takım reklamı yapmış olabilirim![]()
Ahahahah katılıyorumbalcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdı
götür beni gittiğin yere balpamuk![]()
balcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdı
Ahahahah katılıyorum![]()
Ya keşke olsam da rahat bırakmasanŞeyma İstanbul’da olsaydın valla seni de rahat bırakmazdım. Kötü arkadaşım ben.![]()
balcım pamukcum resitale konsere gitmeye fırsat buluşunu taktirle izliyorum söylemezsem içimde kalırdı
ilk duydum bu markayı fairy bol kimyasalli onu kullanıyorumDemir eksikliği saç dökülmesi yapıyor sibel. Bir kan tahlili yaptır istersen.
Bulaşık tabletlerinin uçuşu benim de dikkatimi çekti. Ben frosch kullanıyorum. 50 TL olmuş 1 kutusu. Sözde indirim yapmış gibi yapıyorlar. Geçen gün 38 TL yazmışlar 2 kutu aldım ama zaten normal fiyatı o aslında. İndirim olayları yalan.
ilk duydum bu markayı fairy bol kimyasalli onu kullanıyorum
Aynen çocuk uyutup kaçmak iyi oluyor geçen bende 12de pijama partisine kaçtım arkadasa kocası şehir disindaydi oda uyuttu iyi geldi bize 3 bucuga kadar takildikfancynancy
Ferah tek çocuklu olsaydı onu da rahat bırakmazdım da işin zorluğunun farkındayım. Ama Ferah belki bir gün ayarlarsın. İnan şimdi söylersem gelemezsen aklın kalırsa diye söylemiyorum yoksa seninle ne koparız!Gel bir gün yapalım bu işi! Ayy demiştim kötü arkadaşım diye
Bir akşam çocukları uyutup kaçarsın belki
![]()
valla canım benim zibidi de önümüzdeki pazartesi 3 olacak ama şu an yapabildiğim en sağlam nefes alma tekniği arkaya oğlumu atıp araba ile tur atmak seviyor bende kafa dinliyorum ,araç kullanmayı da seviyorum sanırım ikimizde gevşiyoruz biBu arada işi fırsata bırakırsak hiçbir yere gidemem parkycim. Fırsat yaratıyorum ne yapayım. Yoksa bunalıyor insan. Kızım 3 yaşına gelene kadar nefes almadım nerdeyse. Arada yine oluyordu çeşitli aktivitelerim ama inan çoğu zaman evden dışarı adım atamıyordum. O zaman arabada kullanmıyordum bir de zor çocuktu aman evden çıksam şimdi burnumdan gelecek deyip oturuyordum. Şimdi acısını çıkarıyorum hakettim ben bunu :))) ayrıca hak olarak görmekte içler acısı halimizi anlatıyor :)) kadınlar böyle çıkınca gezince bir hakettim psikolojisi oluyor nedense, oysaki doğal olan, yani olması gereken düzen bu!![]()
Aynen çocuk uyutup kaçmak iyi oluyor geçen bende 12de pijama partisine kaçtım arkadasa kocası şehir disindaydi oda uyuttu iyi geldi bize 3 bucuga kadar takildik
valla canım benim zibidi de önümüzdeki pazartesi 3 olacak ama şu an yapabildiğim en sağlam nefes alma tekniği arkaya oğlumu atıp araba ile tur atmak seviyor bende kafa dinliyorum ,araç kullanmayı da seviyorum sanırım ikimizde gevşiyoruz bimillet ikinciyi yap diye tutturdu aklımı peynir ekmekle mi yedim şimdi az kafa dinleme zamanı
istanbulda olsaydım takılırdım arkana
![]()