Canım kahvaltıyı atlamaman bence daha iyi olur. Tabi başka özel bir diyet yapmıyorsan.
Sabah güzel protein agırlıklı (yumurta, peynir gibi) bir kahvaltı seni uzun süre tok tutar. Onun dışında öglen ve aksam yediklerin de cok diyete uygun sayılmaz. Kurabiye cıss zaten. Sarma kac taneydi ve pirincli miydi, bulgurlu mu? Pirincli ise yine uzak durmanı tavsiye ederim, bulgurluysa da cok abartmadan yemen iyi olur. Söyleyeceklerim bu kadar :)
Mert'i çok merak ediyorum ya, İstanbul'a gelince bi göresim var :)
Esra'cım genelde kız çocukları daha uslu, sakin olurlar ama senin kızın maşallahı var sanırım anlattıgına göre :) Dün aksamki kutlamada 4 yaşında bir kız cocugu vardı, varlıgı yoklugu bir denir ya, aynen öyle. Kendi kendine oynuyor, annesini hiç daraltmıyor. Eşim de "4 yaşına gelince iyi oluyorlarmış ya" diyor, dedim "Hiç heveslenme erkek çocuğu böyle uslu uslu kendi kendine oynamaz, bizimki zaten canavar gibi, kesin o yaşlarda da etrafta zıp zıp zıplıyor olur"

İnsallah ben yanılırım tabi ama gidişat onu gösteriyor.
Geçmiş olsun kaptanicem

Ya çok alemsin. 3 lt suda bi şey olmaz korkma
Yine çok güzel bir menü karabibercim
Esraaa görünce bi içim gitmedi değil, hatta aklıma "kötü arkadaşım ben" dediğin geldi ve "Esra kötü arkadaş ol ve beni konsere götür" diye yazacaktım az daha :))) Neyse burdan demiş olayım

Ama performansın kötü olması hoş olmamış tabi.
Verecek çok kilon yokmuş zaten canım burada bizimle motive olup kolayca verebilirsin diye dusunuyorum
Kurallarda da yazdıgı gibi günlük olarak yediklerini, içtigin su miktarını ve spor yaptıysan onu yazabilirsin. Zaten menülerin üzerinden konusuruz nasıl düzeltebilirsin diye :)
Menü düzensiz olmus dedigin ama neyse saglık olsun Ferahcım, Mert iyi olsun yeter ki