Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnnn :KK200:
Dün arkadaşımın doğum günü vardı, öncesinde de hediye ve hazırlık faslı oldugu icin bakamadım hanımlar

Öncelikle bireysel sıralama listesi yayınlanmış, onu bi haber vereyim ve tüm takımlar icinde birinci parkbyull parkbyull olmuş. Kendisini çok çok tebrik ediyorum :KK9: Aşağıdaki linkten sıralamaya bakabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57831337
yok artık vallamı:KK70::KK70::KK70:
bu arada 70,6 yazaydılar iyiydi:cool:

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 594. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.

İlk on dereceye, beş üyesini yerleştiren 10. takıma tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi
parkbyull kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:
parky tatlşım tebrikler
Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa:KK43:
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim:KK43:
Yazıklar olsun bana:KK43:
afyonlumusun? ilk çalışma yerimdi afyon çok severim o yüzden afyon u

bebeğim koray candemiri geçmişten de tanırım rock-pop la sisteme girse de ruhunda yoktu ve enerjisi düşüktü hep..

Kızları etkileyerek işi ilerletmeye çalışıyor o havayı sezdim resmen ama bu sefer o da olmuyor :)))) Etkileyiciliğini de yitirmiş :))) Lise yıllarımda bir arkadaşım delisiydi ve sayesinde çok bir araya gelmişliğim oldu. Üniv.de konserine gittim ki ben Koray’ı hiç beğenmezdim ama o zaman inanılmaz etkilenmiştim enerjisinden ve cidden yakışıklı gelmişti ilk defa :))))) Ama şu an ne enerji, ne görsel, ne ses, ne espri kabiliyeti! Gözümde dip oldu birden. :)))

Kızlar çok çok fenaaaaa. N’apsın yavrum, dışlıyorlar oğluşumu onlar gibi oynayamıyor diye, mertim de karakter yapıyor :KK48: küçük olmakta zor.

Çok geçmiş olsun.

3 beyazdan mümkün mertebe uzak duriciiizzz. Her gün menü, su ve spor miktarı paylaşıyoruz, böylece birbirimize fikir ve öneri vererek yardımcı olmuş oluyoruz.
Kilon boyuna göre fazla gelmedi aslında bana canım.

İnşallah güzel geçmiştir canım konser :KK15: ve sen de iyi olmuşsundur Esracım.

Sabah doktora gittim ki doktora da kolay kolay gitmem hatta hiç gitmem ama gece boğaz ağrısından uyuyamadım. Ağrı kesici almıştım o bile fayda etmedi. Doktor el-ayak-ağız haatalığı çok yaygın, eğee elde ayakta döküntü olursa haberm olsun. Şu an başka bir bulgu olmadığı için faranjit gibi duruyor dedi.

yaa haluk levent taş resmen maşallah adama ben insanlığını da çok beğeniyorum

Haluk Levent’e Ortaköy’de Sis Barda çalmaya başladığı ilk zamanlarından beri hayranım ve artarak devam eden bir aşk Haluk Levent. Özü insan.:KK200: Ve tabii kaliteli müzik...

Açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
Haluk leventi bende çok severim
Yaslanmis demek koray hatirliyamadim onu

Canım kahvaltıyı atlamaman bence daha iyi olur. Tabi başka özel bir diyet yapmıyorsan.
Sabah güzel protein agırlıklı (yumurta, peynir gibi) bir kahvaltı seni uzun süre tok tutar. Onun dışında öglen ve aksam yediklerin de cok diyete uygun sayılmaz. Kurabiye cıss zaten. Sarma kac taneydi ve pirincli miydi, bulgurlu mu? Pirincli ise yine uzak durmanı tavsiye ederim, bulgurluysa da cok abartmadan yemen iyi olur. Söyleyeceklerim bu kadar :)

Mert'i çok merak ediyorum ya, İstanbul'a gelince bi göresim var :)
Esra'cım genelde kız çocukları daha uslu, sakin olurlar ama senin kızın maşallahı var sanırım anlattıgına göre :) Dün aksamki kutlamada 4 yaşında bir kız cocugu vardı, varlıgı yoklugu bir denir ya, aynen öyle. Kendi kendine oynuyor, annesini hiç daraltmıyor. Eşim de "4 yaşına gelince iyi oluyorlarmış ya" diyor, dedim "Hiç heveslenme erkek çocuğu böyle uslu uslu kendi kendine oynamaz, bizimki zaten canavar gibi, kesin o yaşlarda da etrafta zıp zıp zıplıyor olur" :KK70: İnsallah ben yanılırım tabi ama gidişat onu gösteriyor.

Geçmiş olsun kaptanicem

:KK70: :KK70:
Ya çok alemsin. 3 lt suda bi şey olmaz korkma :p

Yine çok güzel bir menü karabibercim

Esraaa görünce bi içim gitmedi değil, hatta aklıma "kötü arkadaşım ben" dediğin geldi ve "Esra kötü arkadaş ol ve beni konsere götür" diye yazacaktım az daha :))) Neyse burdan demiş olayım :p Ama performansın kötü olması hoş olmamış tabi.

Verecek çok kilon yokmuş zaten canım burada bizimle motive olup kolayca verebilirsin diye dusunuyorum
Kurallarda da yazdıgı gibi günlük olarak yediklerini, içtigin su miktarını ve spor yaptıysan onu yazabilirsin. Zaten menülerin üzerinden konusuruz nasıl düzeltebilirsin diye :)

Menü düzensiz olmus dedigin ama neyse saglık olsun Ferahcım, Mert iyi olsun yeter ki :KK200:

Umarım Umut uslanır diyeyim 4 e gelince ama sen yine de beklentini yüksek tutma. Ne kadar minimumda tutarsan o kadar az hayal kırıklığı Şeyma :)))
Koraycığıma gelince :)) En iyilerini çektim koydum instagrama tabii ama geneli bayıktı, çok tek düze gitti. Zaten arada; paslanmışız yaa falan dediği de oldu. :))) Ama harbiden paslanmış. Bir coşturamadı izleyiciyi ve repertuarı berbattı bence. Vokalistleri şarkıları bilmiyordu nerdeyse. Siliktiler... Ya ilginçti. Dağılmış ve kendini toparlayamamış sanki müzikal anlamda. Olaydan uzak, kopmuş gibiydi. :))

İstanbul’a gel Şeyma, Ferah’da çocukları uyutsun bi konser yapalım:))) kötüyüm ben kötüyüüüümmmm.... :)))

175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Hosgeldin aramiza

Gunaydiiinn kk' nin en zayıf hatunlari:KK39:
Ben kahvaltımı yaptım birazdan spora gideceğim.
Herkese bol kalori yakmalı bir gün dilerim:rolleyes:
Sağol canim

Günaydın herkese
Cuma öncesi güzel bi gün olsun
Yarın güzel eksiler görelim
İnşallah
Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa:KK43:
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim:KK43:
Yazıklar olsun bana:KK43:
Uzme kendini yatin yemezsin dengelersin
Annem Afyonlu.
Konya da oturuyoruz ama hep Afyon yemekleriyle büyüdük.
Afyon hic gelişemedi.Senelerdir hep aynı kaldı.Caddeler,evler o kadar eski ki..
Ama insani inanılmaz sıcakkanlıdır.
Bundan olsa gerek ben de severim Afyon'u
Sende çok sicakkanlisin

Annem Afyonlu.
Konya da oturuyoruz ama hep Afyon yemekleriyle büyüdük.
Afyon hic gelişemedi.Senelerdir hep aynı kaldı.Caddeler,evler o kadar eski ki..
Ama insani inanılmaz sıcakkanlıdır.
Bundan olsa gerek ben de severim Afyon'u
oo tatlım ben de konyalıyım biliyon mu:KK53::KK53: biraz daha uğraşsak akraba çıkacağız ben işe 25 sene önce başlamıştım afyon da üniversitenin ilk asistanlarındanım o derece eskiyim anla artık beni ama gerçekten çok candan arkadaşlatrım oldu en can arkadaşımı 3 sene önce yumurtalık kanserinden kaybedince afyon a gidemedim bir daha :cry:
Teşekkürler Şahnur, elma sirkesini içiyorum ben olmaz mı? :))
içebiliyorsan ne güzel o daha iyi

Kızları etkileyerek işi ilerletmeye çalışıyor o havayı sezdim resmen ama bu sefer o da olmuyor :)))) Etkileyiciliğini de yitirmiş :))) Lise yıllarımda bir arkadaşım delisiydi ve sayesinde çok bir araya gelmişliğim oldu. Üniv.de konserine gittim ki ben Koray’ı hiç beğenmezdim ama o zaman inanılmaz etkilenmiştim enerjisinden ve cidden yakışıklı gelmişti ilk defa :))))) Ama şu an ne enerji, ne görsel, ne ses, ne espri kabiliyeti! Gözümde dip oldu birden. :)))
üniversitedeyken konser için bulunduğum ilçeye geldi bunlar bende staj yapıyorum otelde foto çekildik o bateristi duruken gözüm koray mı görürdü.ne yazmıştım adama ..ha gençlik ah bekarlık:D

Günaydınnnnnn :KK200:
Dün arkadaşımın doğum günü vardı, öncesinde de hediye ve hazırlık faslı oldugu icin bakamadım hanımlar

Öncelikle bireysel sıralama listesi yayınlanmış, onu bi haber vereyim ve tüm takımlar icinde birinci parkbyull parkbyull olmuş. Kendisini çok çok tebrik ediyorum :KK9: Aşağıdaki linkten sıralamaya bakabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57831337
parkbyull parkbyull tebrikler canım harikasın

Back
X