Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20181108_063239.webp kilommm azmin zaferi kizlar aylik hedefime ulasmaktan mutluluk duyarim 70.6

fattofit85 fattofit85 canım bilgisayarın bozuldu ama arada cepten girme imkanın olmuyor mu? Pek sesin çıkmıyor. Nasıl gidiyor diyet?
Diyete devam ediyorum kesinlikle ama yazamıyorum haklısın kaptanım yogunlugum da bi tık arttı kış temizliği yapıyoruz annemle bi de iş spor derken hep aklımda giremedim bu günde işe girmeden bakayım dedim ama artık daha cok gelirim kesinlikle.

günaydın ;)
öncelikle tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim:KK68:
kilo bildirimi yapayım,öncelikle aslında bence ben daha çok kilo vermiştim ama bugün ciddi gaz ile uyandım onun etkisi var mı bilmiyorum..

morordek morordek geçen hafta 71,6 bu hafta 71,2 giden 0,4

dünkü menüye gelirsek

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:dereotlu poğaça,şekersiz çay
öğlen:tavuklu pilav yarım porsiyon
akşam yeşil mercimek
su:2,75 lt
spor:30 dk yürüyüş

bundan sonra bende her ğperşembe saf protein yapacağım dün baya dışarı işi olunca böyle gitti birazda onun etkisi vardır yoksa dün 70,6 idim..

Herkese merhaba,

Kurallari okudum, kabul ediyorum.

3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim - hamileyken gebelik sekeri cikti. Dogum sonrasi 56ya inmistim ama son zamanlarda geri kilo aldim. Baslangic kilom 60, hedef kilom 48 (kisa boyluyum). Kilo vermenin yani sira, diyabetten korunmak adina sekeri azaltmayi hedefliyorum.
hoşgeldim ayva çiçeği tam da mevsimin bak gel hele gel;)

Deniz ve Kum Deniz ve Kum selam canim hem sen burada oldugun icin hemde baska gruba katildim ilgi göremedim o nedenle burada olmak istiyorum sartlar nelerdir
ilk sayfadaki kuralları okuyup okudum kabul ettim kilom şu boyum şu hedefim bu demen yeterli hoşgeldin ;)

Tebriklerrr Deniz ve Kum Deniz ve Kum :rolleyes:
Ben de saat 10 gibi spor salonunda tartılacağım insallah.Oradaki tartı böyle rakamlı gösteriyor.

Ama kilo veremedim ben bence:KK42:
Gelince de şu Leslieye bi bakacagim.
canım bence evde tartın var mı yoksa da bir tartı al mesela geçen hafta a101 de vardı 20-30 tl arası birşey her hafta tartılacağın için iyi olur bugün spor salonunda tartıl başlangıç kilon olarak kayda girer

Diyete devam ediyorum kesinlikle ama yazamıyorum haklısın kaptanım yogunlugum da bi tık arttı kış temizliği yapıyoruz annemle bi de iş spor derken hep aklımda giremedim bu günde işe girmeden bakayım dedim ama artık daha cok gelirim kesinlikle.
kuzum biraz girmeye çalış ama güzel kilo veriyon da bak bi şekilde bir merhaba deyip kaçıyoz kaç gündür yazmıyon merak ediyoz kilo içinde regliye rağmen çok güzel tebrikler

***5. Takım 595. Etap***

toplight (/75/73,9/1,1/%1,47)
karabiber01 (71.4/70,6/0,8/%1,12)
parkbyull (71.6/71,2/0,4/%0,55)
fattofit85 (80.3/79,4/0,9/%1,12)

5. Takım Ortalaması: %1,065

morordek morordek tatlım şu an takımda olanlar için listeyi düzenledim listeye girecek olanlar, yeni başlayanların kilosu vs kısmını sana bıraktım tatlım

kızlar tebrik ederim yüzdemiz gayet güzel

Back
X