Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın valla didemcim hep benim yüzümden ama bu kilonun altında olsaydım listeye giremeyecektim. Kaptanım beni uyardığı için bu hafta bu kilonun altına düşmeyeyim diye full yedim:KK70: Zayıflamak için önce kilo alan insan modeli:KK70:
sevkete bitanesi soruyo ya hocam diyet yapmak icin önce kilonu almamiz gerekir dye o misal seninkide:KK48:

Kaç kilo ile başladın ben kaçırdım sanırım o kısımları :)

3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim. 1 ay
sonrasinda 56ya kadar inmistim ama son haftalarda dikkat etmedim, baslangic 59.1.

gebelik sekeri de ciktigi icin hem kilo vermek hem sağlıklı beslenmek amacım.

Ay çiçeği Lesitini tam olarak ne sağlıyormuş bu durumda? Ben de Çuha Çiçeği kapsülü kullanıyorum Linoleik Asit desteği için. Egzamam var cildim için takviye olması için alıyorum onun için merak ettim cilt için kullanılan birşey mi diye...
lesitin sütün kıvamını azaltıyor, daha sivi akışkan olsun diye. benim süt yagliymis tikanma ondan olur dediler. cilde bir etkisi varmı bilmiyorum.

Tam ucundan derken? Sen bana en az 64.5 olabilirsin demiştin? Olmuyor muymuş? :)
Esracım ben de sonradan fark ettim sen 65.4 bildirmissin ben onu 64.5 okumusum :) listeye yazarken fark ettim.
Başakşehir’de baya İstanbul dışı gibi aslında :olamaz: Ferahla konuşur bir ayarlama yaparız artık.
Ortalarda buluşalım bence de. Neyse ben geldim de buluşması kaldı :KK53:
Pek internete giremiyorum Dün ki kilom72.8 başlangıç 74
Internete giremiyorsan cumaları bildirim yapman sıkıntı olur o zaman hapinesscim. Sen yine de cumaları girdiğinde bildirim yap, haftalık durumunu takip etmiş olursun :)
Merhaba. 5. Grupta boşluk var mı, ben de katılabilir miyim?
Hoşgeldin evet boşluk var :)
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabu ettiğini yazar mısın öncelikle? Bir de kendinden bahsedersen, su an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi, seni daha iyi tanımış oluruz :)

Sol tarafımda bacak ve kolda agrı var dız kapaklarım agrıyor 8-17 calısan bırıyım ve aksam agelınce yemek. Sofra kur kaldır derken pestılım cıkıyo yoruluyorum
En azından yurusem ıyı olacak onuda yapamıyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun.
Inşallah başlayabilirsin spora.
Çok faydası oluyor.

Esracım ben de sonradan fark ettim sen 65.4 bildirmissin ben onu 64.5 okumusum :) listeye yazarken fark ettim.

Ortalarda buluşalım bence de. Neyse ben geldim de buluşması kaldı :KK53:

Internete giremiyorsan cumaları bildirim yapman sıkıntı olur o zaman hapinesscim. Sen yine de cumaları girdiğinde bildirim yap, haftalık durumunu takip etmiş olursun :)

Hoşgeldin evet boşluk var :)
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabu ettiğini yazar mısın öncelikle? Bir de kendinden bahsedersen, su an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi, seni daha iyi tanımış oluruz :)
İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Öncelikle merhabalar adım Okyanus. 19 yaşındayım. 1,64 boyum ve 62 kiloyum. :KK43: 54 kilo olmak istiyorum. Şu zamana kadar tek başıma yaptığım içim diyetlerimi hep bozdum ama kilo vermem ve vücudumu şekillendirmem gerekiyor. Aynı zamanda esnemem gerekiyor. Bunun için de biraz fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. İlk 1 hafta gerçekten uyduğum takdirde fazla kilo verebiliyorum, ardından kaybedilen kilolar azalıyor. Böyle bir ortam olduğu için gerçekten çok sevindim. Umarım herkesin istediği gibi ben de amacıma ulaşırım. :)

Öncelikle merhabalar adım Okyanus. 19 yaşındayım. 1,64 boyum ve 62 kiloyum. :KK43: 54 kilo olmak istiyorum. Şu zamana kadar tek başıma yaptığım içim diyetlerimi hep bozdum ama kilo vermem ve vücudumu şekillendirmem gerekiyor. Aynı zamanda esnemem gerekiyor. Bunun için de biraz fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. İlk 1 hafta gerçekten uyduğum takdirde fazla kilo verebiliyorum, ardından kaybedilen kilolar azalıyor. Böyle bir ortam olduğu için gerçekten çok sevindim. Umarım herkesin istediği gibi ben de amacıma ulaşırım. :)
Hosgeldın canm basarılar

Sabah:peynir,zeytin,yeşil biber,tuzsuz çerez,zeytinyaglı 2 yumurta,eski kaşar,havuç,portakal
Yesıl cay form cayı
Öğle:Yok

Aksam:2 tane çig köfte marulla birlikte tereaglı közlenmiş patlıcan haşlanmış karnıbahar zeytinyagında kavrulmuş acı biber
Yeşil Çay
Spor:Yok

Su:3 litre

Hoşgeldin canım

Adim gerçekten Okyanus mu?
Ne kadar güzel bir isim:KK200:

Sabah:peynir,zeytin,yeşil biber,tuzsuz çerez,zeytinyaglı 2 yumurta,eski kaşar,havuç,portakal
Yesıl cay form cayı
Aksam:2 tane çig köfte marulla birlikte tereaglı közlenmiş patlıcan haşlanmış karnıbahar zeytinyagında kavrulmuş acı biber
Yeşil Çay
Yalniz akşam menün enfes:kk77:

Sabah:1 kase domates sosu,peynir,zeytin..
Aksam:6 tane köfte,salata,cacık,2 dilim ekmek
Kızlar ben yarın Taylan Kümeli'nin 3 günde 3 kilo diyetine başlayacağım.Youtube da var videosu.Yesil çaylı olan video.Insallah uygulayabilirim.
Herkese iyi akşamlar:KK76:
Hadi bakalım ben daha önce duymamıştım o diyeti. Biraz şok diyet gibi, 3 günde 3 kilo dediğine göre. Sonrasında çok dikkat etmen gerek ama, verdiklerini geri almaman icin
Hoşgeldin Okyanuscum, ismin gercekten çok güzelmiş :KK200:
Menülerini yazmaya başlayınca zaten nerelerde hata yapıyorsun biz sana söylemeye calısacagız. El birliğiyle hedefine ulastıracagız seni de umarım :)
Bu arada ben de kendimi tanıtayım. Takım kaptanıyım, 29 yaşındayım, evliyim ve bir oğlum var. Doğum öncesi ve sonrası kilolarımı burada verdim ben de, şimdi de sizleri zayıflatmaya calısıyoruz :KK48:
Yesıl cay form cayı
Yeşil Çay
Akşam menüne ben de bayıldım ve bu saatte canım çiğ köfte istedi!! Yapmayın bunu bana ama! :KK53:

Aaaa o zaman öyle yapın yaşasın kötülük :KK70: :KK70:

Geri dön geri dön vericez o kiloları

Feraaaahhh ya sana neler oluyor? Cidden çok hızlı almaya başladın kuzum, sağlık sorunu vs yoktur inşallah?
İnşallah canım yaa, bilmiyorum. Çok anlamsız geldi. Bir firesiz yaparsam Cuma’ya kadar anlarız ne olduğunu. Ama abartmadım da yemeği, niye o kadar artı geldim anlamadım.

Ya ben de 83,8 im. Nasıl oluyo hakikaten ben de anlamış değilim.
Ödem mi acaba? Yüzüğümü de zor taktım sabah. :(

iki haftadır göbeğim kaşınıyor bileklerim kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor bende gittim imkansız deyip bakmadı gönderdi geri
Ördekimin de dediği gibi en çok ayak ve elde oluyor parkycim.

Ama göbekte ve bacaklarda varsa el-ayak olmayabilir. Hastalığın adını çok güzel koymuşlar gerçekten de tam olarak el, ayak ve ağızda döküntüler oluyor :KK53:

Back
X