Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emzirdiğin için 2000 kalorilik bir diyet hazırladım dedi ama diyorum ya ben o kadar yiyemiyorum zaten bana söylemişti sana dolu dolu liste yaptım eskisinden daha çok yediğini düşünebilirsin demişti
tatlşım sen diyetisyen menüsü uyguladığın için senin menülerini yazdığın bu listeye göre kontrol edeceğiz o yüzden sana bu menüyü sormuştum

tatlşım sen diyetisyen menüsü uyguladığın için senin menülerini yazdığın bu listeye göre kontrol edeceğiz o yüzden sana bu menüyü sormuştum
Tamam ben de böyle devam edeyim o zaman yalnız ben Pazartesi tartılmıştım diyetisyende sonra evde tartılmadım takıntı olmasın diye yarın tartılacağım çok az vermiş olmam sorun olur mu

günaydınlarrr
evet arkadşlar bu hafta nasıl gidiyor bakalım ben güya dikkat ediyorum ama pek bi fark görünmüyor maalesef
regli zamanım yaklaştı acaba ondan mı diyorum
Bende öyleyim kaptanım o kadar sisim ki adetim gecikti 1 hafta kilo veremedim inşallah almamışımdır da

Merhaba hanimlar bende yarin icin heyecanlıyım cunku tarti sonucuyla baslayacagim araniza katilmak icin gerci 4 aydir diyet yapiyorum ama bazen degil bu aralar asiri zorlaniyorum umarim birbirimize faydali oluruz zira ben o daldan o dala atlıyorum

Merhaba hanimlar bende yarin icin heyecanlıyım cunku tarti sonucuyla baslayacagim araniza katilmak icin gerci 4 aydir diyet yapiyorum ama bazen degil bu aralar asiri zorlaniyorum umarim birbirimize faydali oluruz zira ben o daldan o dala atlıyorum
canım sabah erken aç karnına tartıl ve bildirimde bulun düzenli devam edersen 2 hafta sonra listeye gireceksin hep birlikte motive olarak vereceğiz bu kiloları

tatlım performans bu hafta bitecek haftaya yeni performans başlayacak sarı kartları da sildirdik o yüzden bu hafta en uygun zaman hatta bende mi girsem diyorum listeye o_O
Arabanın 3 tekerleği kaldı kaptanım giren girsin listeye kardelelen321 kardelelen321 de vardı, yenilerin dolan yokmu denemesi, izinden dönen de yok doldurun listeyi kalabalık daha heyecanlı oluyo😊

tatlım performans bu hafta bitecek haftaya yeni performans başlayacak sarı kartları da sildirdik o yüzden bu hafta en uygun zaman hatta bende mi girsem diyorum listeye o_O
O halde sende gir canım :)) aslında bir an evvel girip öbür hafta en azından güzel bir katkı sağlamak istiyorum liste kişi sayısıda artmış olur

KAHVALTIM
1 haş.yumurta 5 zeytin taze kekik ile salata 1 dilim ekmek
ARA
3 hurma 1 ince dilim pasta bir dilim karpuz
AKŞAM
1 kase şehriye çorbası (et sulu) küçük bir tabak z.yağlı yeşil fasulye 1 kase yoğurt 2.5 litre su yürüyüş yarım saat yapabildm

İyi akşamlar herkese..
3 gündür hastalıklarla boğuşuyorum ancak uğrayabildim. Kızlarım hastaydı sonra eşim de hastalandı, ardından ben belimi incittim, yürüyemedim. Bugün sabahtan beri hastanede tahlillerle uğraştım. Küçük çocuklarla bu tip işler çok zor. Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin. Çok şükür vahim bi durum yok. Yarın kaldığım yerden devam edicem kısmet olursa. Bırakmak yok

Merhaba ben geldiiim
Çok geç oturabildim pcye miafirler vardı:KK51:

Menüm
Sabah 2 ince krep peynir yumurta 2 zeytin
1 kupa çay limonlu

Öğlen 1 kase yoğurt yulaf kuru kayısı tarçın ilaveli

ara Orta sütlü türk kahvesi

akşam 2 ince dilim tavuk göğsü az yağlı tavada pişirdim
yanına 8 kaşık yoğurtlu makarna
Su 2 litre oldu sonunda
Şuanda rezene içiyorum.
Geçmiş mesajlara göz gezdircem :kahve:

İyi akşamlar herkese..
3 gündür hastalıklarla boğuşuyorum ancak uğrayabildim. Kızlarım hastaydı sonra eşim de hastalandı, ardından ben belimi incittim, yürüyemedim. Bugün sabahtan beri hastanede tahlillerle uğraştım. Küçük çocuklarla bu tip işler çok zor. Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin. Çok şükür vahim bi durum yok. Yarın kaldığım yerden devam edicem kısmet olursa. Bırakmak yok
Ah tatlım geçmiş olsun ya :( nasıl incittin belini

Back
X