- 8 Ağustos 2018
- 133
- 198
- 53
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.061
Merhaba ben de bu takıma katılmak istiyorum başlangıç kilom:85
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinizBen diyetisyene gittim emzirdiğim için o listeye uymaya çalışıyorum ama yine de baya zor oluyor sabahtan beri yediklerim şunlar: Kahvaltı:1 haş. yumurta, domates, 2 parmak kalınlığında peynir, iki dilim tam buğday ekmeği, iki küçük boy nektarin
Ara öğün: iki ceviz, 3 kayısı
Öğle: 3 köfte kadar et yemeği, 2 yemek k yoğurt, 3 dilim tam buğday ekmeği, lahana salatası 60 gram bitter çikolatamaalesef burada uyamadım bu yüzden ara öğün yemeyeceğim
Bugün daha iyi geçtiSelam canım nasıl gidiyor adapte oldun mu diyete :)
Güzel canım bak ilk haftada düzeltmeye başladınİyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış patates ve şekersiz çay
Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yeşillik salatası sirke ve limonlu 1 tatli kaşığı zeytinyağlı
Ara
Duble şekersiz sütlü türk kahvesi
3 kuru kayısı
Aksam
Tavuk göğsü haşlanmış baharatlı
Köz patlıcan salatası
Ayran
Su 1.5 litre
Gayet güzel bence. Su tuketiminizi de artirirsaniz daha iyi olur bu sicaklarda. Ben kilo vermeye cok buyuk etkisi oldugunu dusunuyorumİyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
Ara
3 kuru kayısı
Aksam
Tavuk göğsü haşlanmış baharatlı
Köz patlıcan salatası
Ayran
Su 1.5 litre
Teşekkür edeerimmmGayet güzel bence. Su tuketiminizi de artirirsaniz daha iyi olur bu sicaklarda. Ben kilo vermeye cok buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum
Bu çok güzel alıştıkça şekersiz çay kahveye daha güzel olacakBugün daha iyi geçti
Sadece kahvaltıda ekmek yedim
Çay ve kahveme şeker atmadım :)
Tatlım diyetisyen menünün de eklersen ona göre yorum yaparız hoşgeldin bu arada kaç kilosun bu aradaBen diyetisyene gittim emzirdiğim için o listeye uymaya çalışıyorum ama yine de baya zor oluyor sabahtan beri yediklerim şunlar: Kahvaltı:1 haş. yumurta, domates, 2 parmak kalınlığında peynir, iki dilim tam buğday ekmeği, iki küçük boy nektarin
Ara öğün: iki ceviz, 3 kayısı
Öğle: 3 köfte kadar et yemeği, 2 yemek k yoğurt, 3 dilim tam buğday ekmeği, lahana salatası 60 gram bitter çikolatamaalesef burada uyamadım bu yüzden ara öğün yemeyeceğim
Kesinlikle çok önemli hiç azımsama 2 haftada 1.1 kg 4 haftada 2.2 kg böyle giderse yılda 24 kgIyi aksamlar
Cok aksattım buraları daha listeye bile giremeden. Fazla dikkat edemiyorum yediklerime cok stresli zamanlar geciriyorum. Ama elimden geleni yapyorum yine de. Ilk buraya geldigimden beri 1.1 kilo vermisim bu sabah itibariyle. Sanırım 2 hafta oldu. İnsanlık icin küçük ama benim icin büyük bi başarı oldu bu bile![]()
Bana sormamissiniz da cok guzel oluyo bence domatesin uzerine zeytinyağı üzerine de biraz kekik ve pul biberYağ mı Cidden mi domatesin üstüne döksem ?
A canım söyle tabi ki :) ama acaba direk içince başka bir etkisi mi var bilemedim :) direk içemem gibi geldi de ondan özellikle sordum :)Bana sormamissiniz da cok guzel oluyo bence domatesin uzerine zeytinyağı üzerine de biraz kekik ve pul biber
2 dilim ekmek yerine 1 yapsak anlaşsak ?:)))
Süperİyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
Ara
3 kuru kayısı