Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yokmu bunun bir yolu boğazını tutmaktan başka :) diger öğünlerde hiç tüketmiyorum ama bugün kahvaltı da 3 dilim yedim çok pişmanım şuan :KK43:
Bana göre kahvaltıda yenmesinde bi sorun yok ama 2 ince dilimi aşmamakta fayda var. Bir de beyaz ekmek yerine tam buğday, çavdar, kepek ekmeği kullanırsan daha iyi olur

Selam hanımlar
Bu hafta toplight toplight ve Cherry Mom Cherry Mom de listeye girmis gördügüm kadarıyla :) Hayırlı olsun, insallah en kısa sürede verirsiniz kiloları
evet canım liste baktık bu hafta biz iyice batıralım dedik belki burası bizi gaza getirir de kilo veririz ALLAHTAN KIZLAR GEÇEN HAFTA BİRİNCİ OLDULARDA CEZALAR GİTTİ

Son düzenleme:
*** 5. Takım 630. Etap ***

toplight(72/79/-7/-%0,35) 602. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 28'e bölündü Ekstrem durum 2b
Nurumcan94 (85,9/)sabit
Leyl-i-fer (76,6/76,9/-0,3/-0,39%)
melita09 (69,8/69,4/0,4/%0,57)
emnis (65,9/79,4/-13,5/-%0,44) 584-585. etap bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 47'e bölündü Ekstrem durum 2b
matruj1 (63,5/62,9/0,6/%0,94)
yeni üye başlangıç kg: 63,8 26.06.2019 hedef kg :58
alwaysnforever
(56,7/56,2/0,5/%0,88 ) yeni üye başlangıç kg: 57 26.06.2019 hedef kg :50

5. Takım Ortalaması: %0,173

kardelen321
(94/92,9/1,1/%1,17) 611. etapta 77,6kg ile izne ayrılan üye
hicmakam (56,2/) yeni üye başlangıç 26.06.2019 hedef kg:
rreyhann (70 ) yeni üye başlangıç kg: 70 26.06.2019 hedef kg :
DusesveDusleri (70,7 yeni üye başlangıç kg: 71 26.06.2019 hedef kg :
sister12 (96 ) yeni üye başlangıç 95 kg 09.07.2019

matruj1 matruj1 ve alwaysnforever alwaysnforever kızlar düzenli olarak devam edeceğinize önemli birşey olmadıktan sonra bizi yarı yolda bırakmayacağınıza söz veriyorsanız bu hafta sizi listeye ekliyorum

Son düzenleme:
Evet tozu dumana kattık :)) sağol canım inş geldiği gibi gidecekler :)
Bence de geldikleri gibi giderler emniscim :)
Ördeğim canım nasılsın. Tezi teslim edebildin mi.
Sağol canım, iyiyim, sen nasılsın?
Tezi hala teslim edemedim. Hocaya pazartesi falan yollayacağım ama o da düzeltme verecektir eminim ki. Ay sonuna kadar da düzeltip bölüme vermem gerek.
evet canım liste baktık bu hafta biz iyice batıralım dedik belki burası bizi gaza getirir de kilo veririz ALLAHTAN KIZLAR GEÇEN HAFTA BİRİNCİ OLDULARDA CEZALAR GİTTİ
Evet kaptanım ya iyi ki silindi cezalar, yoksa ceza üstüne nota alan ilk takım olabilirdik :olamaz:
Ama ben inanıyorum bundan sonra iyi olacak, listeye siz de girmişsiniz bence motive olursunuz herkese :KK73:

Tezi hala teslim edemedim. Hocaya pazartesi falan yollayacağım ama o da düzeltme verecektir eminim ki. Ay sonuna kadar da düzeltip bölüme vermem gerek.

Evet kaptanım ya iyi ki silindi cezalar, yoksa ceza üstüne nota alan ilk takım olabilirdik :olamaz:
Ama ben inanıyorum bundan sonra iyi olacak, listeye siz de girmişsiniz bence motive olursunuz herkese :KK73:
sorma tatlım yaa geçen hafta cezamızı sildirmek için emnis i listeye almadık bu hafta performansın da son haftası diye girelim dedik

İyiyim canım daha da iyi olucam inşallah.
Hadi inşallah hoca da fazla uğraştırmaz da biter. Zaten sen üstesinden gelirsin kuzum

Back
X