Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanimlar menumu paylasma vaktim geldi 😁
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 domates 1 salatalik
10 adet zeytin
1 avuc badem
4.5 ceviz
1 bardak yesil cay
Sonrasinda spora gittim iki saat sporun ardindan 1 fincan filtre kahve içtim
Aksam:
1 adet kabak ve 1 adet patlıcandan yaptigim zeytinyagi ve baharatlarla harmanladim sebze ızgara
Yarim tavuk göğüs izgara
3 yemek kasigi yogutla yapilmis sarimsakli yogurt
Not 4 litre au sanirim ben cok su içiyorum da 🙈
2 saat spor muu?? Oh ne guzel gitsin yağlar 😁 menunuz de güzel bence

Anlatsam geçmez anlatmasam bitmez kaptanım boşver(evlendiğimden beri aile apartmanında dertlerle yanyana oturuyorum diyim o kadar üstü bende kalsın)
Velhasıl geçmiş menülerime bakıp bi analiz yapıyım dedim,kendimden başka suçlu bulamadım,ne içtiğim ilaç ne gördüğüm tedavi değil suçlusu evet yavaşlamanın sebebidir belki ama,yemişim yani detoks sonrası canımın istediği şeyleri sıraya koymuşum resmen, halbuki haftalara böler hatta sadece tadardım,kilo verişim bu kadar yavaşlamışken bunu farketmek iyi gelmedi.bide yukarıdaki sebeplerin sık sık nüksetmesi beni psikolojik yediriyo anlıycağın.ama yıkılmadım ayaktayım düşüp düşüp yeniden kalkmaya alışık bu psikoloji toparlarım allahın izniyle.
Cesaretimi toplayınca şu metabolic balance vari bişey yapıcam,belki bu hafta,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
İyiki varsınız 😘
Canım psikolojik yemek yemek çok sıkıntılı ne olur içine atma bizimle paylaş ben bu yüzden çok kilo aldım yedikçe kendimi anlık rahatlattım ama sonradan çok pişman oldum

Kızlar haftasonu fazla kk ya girmeyebilirim ama ben artık listeye girdim dikkat edeceğim sizlerde listede siniz veya adayınız o yüzden lütfen dikkat edin

Anlatsam geçmez anlatmasam bitmez kaptanım boşver(evlendiğimden beri aile apartmanında dertlerle yanyana oturuyorum diyim o kadar üstü bende kalsın)
Velhasıl geçmiş menülerime bakıp bi analiz yapıyım dedim,kendimden başka suçlu bulamadım,ne içtiğim ilaç ne gördüğüm tedavi değil suçlusu evet yavaşlamanın sebebidir belki ama,yemişim yani detoks sonrası canımın istediği şeyleri sıraya koymuşum resmen, halbuki haftalara böler hatta sadece tadardım,kilo verişim bu kadar yavaşlamışken bunu farketmek iyi gelmedi.bide yukarıdaki sebeplerin sık sık nüksetmesi beni psikolojik yediriyo anlıycağın.ama yıkılmadım ayaktayım düşüp düşüp yeniden kalkmaya alışık bu psikoloji toparlarım allahın izniyle.
Cesaretimi toplayınca şu metabolic balance vari bişey yapıcam,belki bu hafta,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
İyiki varsınız 😘
Canım benim sakın bırakma kendini. Hep böyle depresif dönemlerimizde salıyoruz tatlı aranıyoruz. Benim yaptığım hataları yapma sakın Toparlan bir an evvel. Hep içimize attıklarımız şişirmedi mi zaten bizleri.
İçini dökmek rahatlamak istersen de her zaman buradayız

DSC_1992.webpDSC_1991.webp
toplight toplight parkbyull parkbyull melita09 melita09

Canım benim sakın bırakma kendini. Hep böyle depresif dönemlerimizde salıyoruz tatlı aranıyoruz. Benim yaptığım hataları yapma sakın Toparlan bir an evvel. Hep içimize attıklarımız şişirmedi mi zaten bizleri.
İçini dökmek rahatlamak istersen de her zaman buradayız
Teşekkür ederim canım 😘haklısın

Back
X