Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün menümü bekleteyim spor yaparım dedim ama yapmadan uyudum oğlum geç yattı
Dünkü menüm. kardelelen321 kardelelen321 spor 0 :)

Sabah
Karatay kahvaltım
Ara
Kahve leblebi üzüm ceviz ( toplamı bir avuç)
Akşam
Kabak yemeği bulgurlu
Patlıcan köz
Tarhana çorbası

Sütlaç yapmıştım 1 tatlı kaşığı :)

Fazla yememissiniz ki neden böyle dusunuyorsunuz. Hic ekmek pilav vs yok. Sadece 2 incir yemissiniz karbonhidrat olarak daha ne olsun ki. Ayrıca herkesin ihtiyaçları farklıdır

Süper o zaman, çok acıkıyorum hamur işi yemediğimden. Ama böylesi sindirim bağırsak sistemi için daha iyi

Dün menümü bekleteyim spor yaparım dedim ama yapmadan uyudum oğlum geç yattı
Dünkü menüm. kardelelen321 kardelelen321 spor 0 :)

Sabah
Karatay kahvaltım
Ara
Kahve leblebi üzüm ceviz ( toplamı bir avuç)
Akşam
Kabak yemeği bulgurlu
Patlıcan köz
Tarhana çorbası

Sütlaç yapmıştım 1 tatlı kaşığı :)
Kuzum bu ara sende biraz durgunluk var. Emre seni çok yoruyor Anlıyorum ama lütfen kendini topla sen güçlü bi kadınsın. Bak sütlaçın tadına bakmışsın hem de akşam akşam. Sen yapmazdın. Hadi canlan biraz

Cherry Mom Cherry Mom im sana bişey sorcam. Ben kahvaltıda haşlanmış yumurtanın üstüne baharat ve zeytin yağı gezdiriyor um. Ceviz de yağlı peynir de acaba dökmesem mi. Yanlış mı yapıyorum
Yok canım istiyorsan dökebilirsin Karatay kaşık kaşık tereyağ yediriyor :) Zayıflayamıyorsanız sağlıklı yağ almadığınızdan diyor ne kadar doğru bilmem :)))

Kuzum bu ara sende biraz durgunluk var. Emre seni çok yoruyor Anlıyorum ama lütfen kendini topla sen güçlü bi kadınsın. Bak sütlaçın tadına bakmışsın hem de akşam akşam. Sen yapmazdın. Hadi canlan biraz
O yaparken pirincin diriliğine bakmak içindi ya :))

Günaydın 🌸 güne kötü bi başlangıç yapıp yarım kır pidesi yedim 🙈 öğlen ve akşamı nasıl dengelesem ki acabaa?
Günaydın canım
Öncelikle yarım yemekle çok iyi yapmışsın. Çünkü nadiren yarim yemek sorun olmayacaktır. Dönüşüm listelerinde kır pidesini göremedim ama fikir vermesi adına 1 kıymalı pidenin değişimini yazabilirim.. 4 dilim ekmek+ 2 köfte+2 tatlı kaşığı yağ ediyor..

Günaydın canım
Öncelikle yarım yemekle çok iyi yapmışsın. Çünkü nadiren yarim yemek sorun olmayacaktır. Dönüşüm listelerinde kır pidesini göremedim ama fikir vermesi adına 1 kıymalı pidenin değişimini yazabilirim.. 4 dilim ekmek+ 2 köfte+2 tatlı kaşığı yağ ediyor..
Oy maşallah 🙈 ne de güzel yemişim 😄 öğlen çorbamla bana mutluluklar dileyeyim

Selam kızlar ;
bugün öğlen yemeği için üşendiğimden iki kahvaltılı bir menü beni bekliyor. Aslında 79 kg takılma kilosu olduğu için proteinle aşmak istiyordum ama bugünlük böyle olsun. Bugün de biraz ip atlayacağım. Çözüm olmazsa yarın bakarız hal çaresine artık. neyse ki akşam için sebze yemeğim var.

Oy maşallah 🙈 ne de güzel yemişim 😄 öğlen çorbamla bana mutluluklar dileyeyim
Bence çorba içme, mümkünse ekmeksiz bir et yesen daha tok tutar muhtemelen.. hem daha doğru olur gibi sanki. Ama ben çorbamdan ayrılamam diyorsan da akşama bol salata bir kepçe çorba olabilir..

Bence çorba içme, mümkünse ekmeksiz bir et yesen daha tok tutar muhtemelen.. hem daha doğru olur gibi sanki. Ama ben çorbamdan ayrılamam diyorsan da akşama bol salata bir kepçe çorba olabilir..
Etle pek aram da yok aslında ama dün eşime pişirdiğim et var onu yiyeyim bari akşama da çorbamı içeyim 😄 bilir misiniz bilmem bizim oralarda taze fasulyenin içi irileşince onlarla çorba yaparlar, yarmalı katıklı. Memleketten dönerken annemin bahçeden fasulyeleri topladım sırf bu çorba için o yüzden gözüm onda 😍😄

Etle pek aram da yok aslında ama dün eşime pişirdiğim et var onu yiyeyim bari akşama da çorbamı içeyim 😄 bilir misiniz bilmem bizim oralarda taze fasulyenin içi irileşince onlarla çorba yaparlar, yarmalı katıklı. Memleketten dönerken annemin bahçeden fasulyeleri topladım sırf bu çorba için o yüzden gözüm onda 😍😄
Karadeniz li misin canım

Afiyet olsun şimdiden ben hiç bilmiyorum o çorbayı. Zaten benim çorba ile de aram yoktur. Diyetlerde verilirse içerim yoksa aklıma bile gelmez :)

kardelelen321 kardelelen321 2000 ip atladım canım. Şimdilik başka bir spor düşünmüyorum. O nedenle bildireyim dedim.

Eklentiler

• BA182FD5-CAB2-4563-8F91-FA0AAB07A3DE.webp
    BA182FD5-CAB2-4563-8F91-FA0AAB07A3DE.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 14
kardelelen321 kardelelen321 2000 ip atladım canım. Şimdilik başka bir spor düşünmüyorum. O nedenle bildireyim dedim.
Bugün çok tembelliğim üstünde sabah aç karna yürüdüm ama zoraki evde de iş yapasım yok yemek yapasım yok Emre'ye bakasımm yok ölemm ben :)))

Bugün çok tembelliğim üstünde sabah aç karna yürüdüm ama zoraki evde de iş yapasım yok yemek yapasım yok Emre'ye bakasımm yok ölemm ben :)))
Aslında ben de senin gibiyim bugun. Yemek yapmaya üşendiğim için kahvaltı ettim öğlen. Yemek yok, temizlik yok, dışarı çıkmak yok.. elimde çay öylece oturuyorum koltukta. kendimi ittire ittire ip atladım. 79 olmasam onu da yapmayabilirdim. Bazı kilolar bende takıntı yapıyor, bu durumdan şikayetçi olmadığım için de değiştirmek için çabalamıyorum. Çünkü o takıntı sayesinde de spor ve diyete asılıyorum :)

Afiyet olsun şimdiden ben hiç bilmiyorum o çorbayı. Zaten benim çorba ile de aram yoktur. Diyetlerde verilirse içerim yoksa aklıma bile gelmez :)
Ben bayılırımm :) benim de eşim sevmediği için pek pişiremiyorum 🥺

Back
X