Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün çok tembelliğim üstünde sabah aç karna yürüdüm ama zoraki evde de iş yapasım yok yemek yapasım yok Emre'ye bakasımm yok ölemm ben :)))
Aşırı uykusuzluk yorgunluk yeteri kadar dinlenememe sonucu bu oluyo. Ben durgunluğundan sezdim zaten. Ama sen çok güçlü ve iradeli bi kadınsın. Hadi bi silkelen

Aşırı uykusuzluk yorgunluk yeteri kadar dinlenememe sonucu bu oluyo. Ben durgunluğundan sezdim zaten. Ama sen çok güçlü ve iradeli bi kadınsın. Hadi bi silkelen
İyiyim kuzum ya regli Olcam ondan bir ağırlık var tartıda ekside göremiyorum artık başlasa bitse çok iyi olacak ama bakalım :/

İyiyim kuzum ya regli Olcam ondan bir ağırlık var tartıda ekside göremiyorum artık başlasa bitse çok iyi olacak ama bakalım :/
Sabit misin + mi canım. Ödem atıcı olması adına Yeşilçay mı içsen acaba ? Ödem atıcılar senin için sorun oluyor diye emin de değilim söylerken

Sabit misin + mi canım. Ödem atıcı olması adına Yeşilçay mı içsen acaba ? Ödem atıcılar senin için sorun oluyor diye emin de değilim söylerken
Sabitim canım75.4 ama karnım şiş yeşil çay içebiliyorumm onu içeyim bari maydanoz yiyorum kahvaltıda bilmem yarar mı

Yine tartı stresine giriyorsun kuzum ya. Tartıyı artık at biraz kafandan. Sen spor yapıyorsun. Sıkılaşıyo sun. Mezurayla ölçtüğün gerçekler. Tartı bazen yanıltıcı olabiliyor. Eksi gelmeyince de strese giriyorsun. Yapma bunu tatlım. Geçen hafta sabitin bu hafta az gider haftaya patlatırsın bombayı. Bu işler böyle.

Evet 25, hipofiz adenomum olduğu için ve 2 yıldır da hiç gebelik oluşmadığı için aşılama yada tüpe yönlendiriyo doktorlar. Acele değil aslında şuanda sürekli ilaç kullanmak zorunda kalıyorum hormonum dengede kalsın gebelik oluşsun diye ilacın da baya yan etkileri var doz falan düşürdük hafifledi etkiler ama çok uzun süre ilaç kullanmakta istemiyorum. Bide insan evladıyız ulaşamadığımız şeyde daha çok canımız kalıyo iki yıldır bekleyince hemen olsun modum da var 🙈 değişik hallerdeyim
Anladım canım hayırlusı olsun senin için madem istiyosun tez kavuşursun inşallah bebeğine
Ve dennisgo dennisgo da

İyi geceler kızlar
Menüm
sabah

1 domates
15 adet kaysi çekirdeği

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
10 adet yeşil zeytin
2 pişmiş biber
Kibrit kutusu kadar köy peyniri
Diyetten bu yana ilk defa çeyrek ekmek yedim
Ensonda da limonlu rokka ve maydonoz

Akşam
Bir tabak türlü
Bir domates

3 litreye yakın su
Kayıs çekirdeğini dikkatli yemek gerekiyordu yanılmıyorsam

Yine tartı stresine giriyorsun kuzum ya. Tartıyı artık at biraz kafandan. Sen spor yapıyorsun. Sıkılaşıyo sun. Mezurayla ölçtüğün gerçekler. Tartı bazen yanıltıcı olabiliyor. Eksi gelmeyince de strese giriyorsun. Yapma bunu tatlım. Geçen hafta sabitin bu hafta az gider haftaya patlatırsın bombayı. Bu işler böyle.
Ay evet ya kilo veremeyince çok çöküyorum :cry:
Tmm öyle olsun bakalım bu hafta 300 500 eksi ile idare edeceuk :KK66:

DSC_0051.webp

DSC_0052.webp

Buyrun mehmet öz

Sabitim canım75.4 ama karnım şiş yeşil çay içebiliyorumm onu içeyim bari maydanoz yiyorum kahvaltıda bilmem yarar mı
Gerçekten durgunluğun hissediliyor merak etme ödem tutuyorsun dur yağdan gidiyordur

Senin bu paylaşımların gerçekten çok doğru geliyor bana. Bir çok antrönerden bölgesel zayıflama için yardım istiyor insanlar. Genelde bölgesel zayıflama diye bir şey yok, diyet ile vücudumuzda yağ olan bölgelerden yağ veririz, bölgesel egzersizlerle o bölgedeki kaslarımızı güçlendiririz ve incelip şekilleniriz diyorlar.

Merhabalar
Bugün ard arda kotu şeyler yedim biliyorum topa tutulmaya hazırım :KK17:

Sabah:
-2 yumurta, 2 yk lor ve 1 tk tereyağı ile omlet
-2 zeytin ve domates
-1 dilim kıymalı börek ( Cherry Mom Cherry Mom bugun de yedim o borekten :KK53: keske bugun yemeseydim)
Ara:
-1 kase sütlaç
-1 tane ece çikolata
Aksam:
Henüz yemedim ama
-1 tabak kabak yemeği
-1 kase yoğurt

45 dk leslie
20 dk kol egzersizi

Back
X