Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar nasılsınız cuma günü yazmıştım kaptanımız kabul etti sağolsun tekrar tanıtayım kendimi 34 yaşındayım kamu kurumunda memurum 1 oğlum tekrar bebek düşünüyorum. bugün sabah tartıldım 67,5 kiloyum
ben sürekli diyet modundayım dikkat edersem kilomu koruyabiliyorum.önemsemediğim zamanlarda hızlıca kilo alıyorum.

dünkü menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates salatalık biber
ara sade türk kahvesi
öğle
6 kaşık kabak 4 kaşık yoğurt
ara 3 adet mürdüm erik
akşam balık salata 1 dilim ekmek balığı ben evde yoktum eşim tavada yapmış
son ara sade türk kahvesi 30 dk yürüyüş
3 lt su

günaydın hanımlar nasılsınız cuma günü yazmıştım kaptanımız kabul etti sağolsun tekrar tanıtayım kendimi 34 yaşındayım kamu kurumunda memurum 1 oğlum tekrar bebek düşünüyorum. bugün sabah tartıldım 67,5 kiloyum
ben sürekli diyet modundayım dikkat edersem kilomu koruyabiliyorum.önemsemediğim zamanlarda hızlıca kilo alıyorum.
Hoşgeldiin 🌸

Tekrar Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vericez birbirimize destek olarak. Hedefin ne?

Herkese günaydın :KK36:
Pazartesi tartım 90. :KK71:
Cumadan bu yana - 600.
Haydi yok mu arttıran???
Harikasın canım tebrikler.. hafta sonu yaramış sana ;) ben de tartılacağım birazdan. Bugün uyuyakalmışım. Gece çok iyi uyuyamadım. Bacağım çok ağrıdı, belimdeki bir fıtıktan gelen tanıdık bir ağrı. Neyse ki uygun kremim var ve başladığı an sürünce devamı gelmiyor. Yoksa uzun süre süründürüyor beni. Çok oturup az hareket edince başlar genelde sporla başlaması ilginç oldu ama sanırım ters bir hareket yaptım.

Hoşgeldin canım
Burada beraber de diyet de koruma da yapabiliriz.. istediğin kiloya gelip onu koruyacağın günler gelmiştir umarım :)

Cuma’ya kadar bir daha tartılmayıp listene odaklan canım. Yürüyüş nasıl oluyor bilmiyorum ama spor aletinde değilse tempolu olmasına dikkat et..
bende öyle yapıcam canım daha öncede diyetisyene giderken bir hafta aynı yerde sayıklar dururuduö gitmeden bi gün önce eksi olurdum genelde yürüyüş spor aletinde değil açık havada genelde şimdi leslie falan da eklicem halledicem bi şekilde

bende öyle yapıcam canım daha öncede diyetisyene giderken bir hafta aynı yerde sayıklar dururuduö gitmeden bi gün önce eksi olurdum genelde yürüyüş spor aletinde değil açık havada genelde şimdi leslie falan da eklicem halledicem bi şekilde
Halledersin bence de.. günlük değerler de pek önemli değil aslında her gün tartılma demeleri de bundan sanırım. Ödem oluyor bir şey oluyor, ama uzun vadede eksi görmek önemli. Biz kontrol amaçlı Pazartesi tartılıyoruz bu da güzel bir şey haftasonunu kontrollü geçirmek için.

Günaydın canım
Ermiş gitmişsin bir gecede :) keşke böyle bir kilo verme şekli olsa..ayrıca üzümünü yiyip bağını sormamak en iyisi :KK66:
Valla öyle olmuş inşallah kalıcı bi gidiştir 😄 Ah keşke olsa uyusak uyusak kilo versek 😂

Az önce tartıldım 76,7 yim bu sabah :) Cuma ya kadar neler neler olmaz :)
Sevgili rakibim G guziss35 sana yürümeni değil koşmanı tavsiye ediyorum kazanmak için :)
Waaaaooooooooovvvvvvv. Müthiş harika şahane ne diyeceğimi bilemedim. 1,3 gitmiş hafta sonu. Bunca spor ve disiplinli ilerleyişin mükafatını bedenin vermiş. Bir de şunu gördüm kendini çok iyi tanıyorsun ve ona göre davranıyorsun. Helal olsun. İdolümsün

Back
X