Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı şeyi ben diyecektim resmen kendi kendini in doktoru olmuş ne olur ne olmaz biliyor tebrik ederimmm valla ahanda bana yetiştinnnnnn :KK47::KK47::KK47::KK47:

Daha var ama sana mutlaka yetişeceğim. Sen de benim seni yakalamama izin vermeyebilirsin bence :)
İlk hedefim senin şu anki kilon. Son operasyon kilosunu attım geçen hafta , 75 olunca 5. Tedavi kilom da gitmiş olacak. Hedefimi 4. Ye dikeceğim :)
Dediğiniz gibi gerçekten vücudumun nerede ne yapacağını genel olarak biliyorum. Bazen beni şaşırtıyor ne yapsam işe yaramıyor o zaman benim stresimi görmeniz lazım :)

hurma diyetinden bahsetsene canım nedir?

Canım
Sabah öğlen akşam 7 hurma 1 kase yoğurt yiyormuşsun sadece. Suyunu içip sporunu yaparsan iyi kilo verdiriyormuş. Ben de yapmadım burada konuşurken öğrendim. Kızlar yapacak Çarşamba - Perşembe sonuçlarını göreceğiz beraber

Canım
Sabah öğlen akşam 7 hurma 1 kase yoğurt yiyormuşsun sadece. Suyunu içip sporunu yaparsan iyi kilo verdiriyormuş. Ben de yapmadım burada konuşurken öğrendim. Kızlar yapacak Çarşamba - Perşembe sonuçlarını göreceğiz beraber
Leyl-i-fer Leyl-i-fer unutma hurmalarıııı :)) ay inş güzel olacak umutluyumm sonra tam gaz devam :))

hoşbulduk canım

ilk bebeğimde ilk aydan hamile kalmıştım bunda da öyle olur diye hayal ediyorum tabi nasip kısmet
eğer ilk aydan olursa ekimde hamile kalırım o zamana kadar 64 olmak istiyorum.
hamile kalınca diyetisyene gidecem nasıl beslenmem gerek ona göre devam edecem canım

ben aslında 60 olmak istiyorum biraz göbek ve kalça var vermek istiyorum ama bu sene bir türlü veremedim haziranda diyetisyene başladım 2 ay gittim yok 100 gram bile veremedim umudum kırıldı bıraktım
ben diyetime yüzde doksan sadığım ama spor yok çalıştığım için akşam yaparım diyorum akşam olunca ev işi çocuk derken sonraki güne atıyorum

Zaman ayırmak zor olabilir kendi tempon içinde ama eğer bir direnç kilosunda takılıyorsan vücudu şaşırtacak bir şeyler yapmak lazım canım. Spor ile kilo vermek daha kolay oluyor ve şekillendiğin için verdiğin kilodan keyif alıyorsun.

Daha var ama sana mutlaka yetişeceğim. Sen de benim seni yakalamama izin vermeyebilirsin bence :)
İlk hedefim senin şu anki kilon. Son operasyon kilosunu attım geçen hafta , 75 olunca 5. Tedavi kilom da gitmiş olacak. Hedefimi 4. Ye dikeceğim :)
Dediğiniz gibi gerçekten vücudumun nerede ne yapacağını genel olarak biliyorum. Bazen beni şaşırtıyor ne yapsam işe yaramıyor o zaman benim stresimi görmeniz lazım :)
Tabiki yaklaştırmam bileeee misall bisiklet üstündeyimm ciciimmm :))

Eklentiler

• IMG_20190902_130442.webp
    IMG_20190902_130442.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 24
Hanımlar nasılsınız? :)
Ben doktor oldum da geldim övünmek gibi olmasın :)
Bu hafta ikinci olmussunuz tebrik ederimm dennisgo dennisgo ve kardelelen321 kardelelen321 dönüsünüz muhtesem olmus :KK68:
Oooo süperr hayırlı uğurlu olsun Şeymacııım. Çok sevindim canım benim. Üzerinden koca bi yük kalkmıştır artık. :21: :KK73:

Taşınma işlerini ne yaptınız. Halledebiliriz mi

Takıma girdikk sonunda. Güzel bi giriş yaptık. Motivasyonum şuan çok yüksek. İnşallah böyle devam eder. 💜

Denemiş gibi yapmak iyi taktikmiş. Ama bunu kendinden saklayamadığın için denemediğini içinde biliyorsun. Bir önceki kilo verişim benim de hamile kalmak içindi şimdi hamilelik kilosu verme derdinde olmam lazımdı. Araya bir de hamile kalma çalışması kilosu ekledim :)
Sendeki bu azim olduktan sonra halledersin sen hepsini 😍

Sendeki bu azim olduktan sonra halledersin sen hepsini 😍

İkimiz de halledeceğiz bence.azim çok önemli ama istikrarlı olmak için sadece azim yetmez. Azmeder 3 kg verirsin sonra salar 4 kg alırsın.. yeter ki kalıcı sağlıklı bir zayıflama olsun bizler için.. yapacağımıza inanıyorum :)

Canım
tamam bir görelim bakalım kızlar ne kadar kilo verecek:KK200:

Cuma günü 76.2 dim şimdi ise 76.6 yım hafta sonu azcık kaçamak yaptım hemen tartı gösterdi
Tartı hiç affetmiyor ya.. ama toparlarsın canım.. zaten burada olmanın en güzel yanı kontrollü gitmek. Alırken de verirken de az oluyor.. şimdi senin de toparlaman kolay olacak

Back
X