Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım artık devamlı öyle yapacağım kalçam ağrıdı mesela iki aydır bisiklete biniyorum ama şimdi mi ağrıdı demek ilk defa bu kadar çalıştı :))
Evet canım sırılsıklam oluyorum ben de terden. Baya yoruyor. Ve yağ yakımı da daha etkili. Düşün bizim çocuklardan zaten vakit sınırlı 1saat yürüyoruz bari bu şekilde olsun tam olsun.
Ya bitti mi sizin regliler ben tartılmak dahi istemiyorum :mad:
Benim bugün bitiyor çok şükür
Çok güzel oldu

İkimiz de halledeceğiz bence.azim çok önemli ama istikrarlı olmak için sadece azim yetmez. Azmeder 3 kg verirsin sonra salar 4 kg alırsın.. yeter ki kalıcı sağlıklı bir zayıflama olsun bizler için.. yapacağımıza inanıyorum :)
Benim pek boğazımda yok aslında ama işte evlilik+iş sonrası hareketsizleşince 10-12 kilo falan aldım. Önceden hergün 8km yürürdüm yokuşlu inişli çıkışlı, şimdi öyle bi alanım yok. e bide bilgisayar başındayım geldi kilocuklar 😄 umarım giderler bida da hiiiçç gelmezler

5 dk trambolinde zıpladım, 1005 adım trambolinde koştum, 75 mekik çektim. ilerleyen saatlerdeki planımda pilates yapmak yine yazarım 😄 kardelelen321 kardelelen321
Çok güzel spor yapmışsın canım ama nasıl puanlayacağımı bilemedim. Mesela trambolinde zıplatmayı ip atlama olarak hesaplasak dk da kaç tane zıpladın. Trambolinde koşmakla normal koşmak arasında ne kadar fark var? Benim beynim yandı:KK8:

Oyy oyyy oyyyy süpersinnn tebrik ederim canım :KK9: :KK9:
Teşekkür ederim emniscim :KK68: :KK68:
Sevgili doktorumuz hoş geldin sefalar getirdin. Evet biz iyi döndük, listede olmak ikimize de çok iyi geldi. Yeniden mezun olacağız kardelelen321 kardelelen321 ile :)
Hoşbuldum Denizcim :)
Eminim çok başarılı şekilde mezun edeceğiz sizi tekrardan :KK200:
Oooo süperr hayırlı uğurlu olsun Şeymacııım. Çok sevindim canım benim. Üzerinden koca bi yük kalkmıştır artık. :21: :KK73:

Taşınma işlerini ne yaptınız. Halledebiliriz mi

Takıma girdikk sonunda. Güzel bi giriş yaptık. Motivasyonum şuan çok yüksek. İnşallah böyle devam eder. 💜
Çok teşekkür ederim canım, evet üstümden koca bir yük kalktı :)

Şu aşamada taşınmayacağız galiba. İş başı tarihim netleşti 7 Ekim. O zamana kadar ev bulursak taşınacağız ya da belki İstanbul'da kayınvalidemlerin evinden git-gel yapacağım ilk aşamada. Oradayken daha rahat şekilde ev bakabiliriz diye düsündük. Kayınvalidemler memleketten Kasım'dan önce dönmüyorlar, o zamana kadar da rahat rahat buluruz ev, içimize siner dedik :)

Şu aşamada taşınmayacağız galiba. İş başı tarihim netleşti 7 Ekim. O zamana kadar ev bulursak taşınacağız ya da belki İstanbul'da kayınvalidemlerin evinden git-gel yapacağım ilk aşamada. Oradayken daha rahat şekilde ev bakabiliriz diye düsündük. Kayınvalidemler memleketten Kasım'dan önce dönmüyorlar, o zamana kadar da rahat rahat buluruz ev, içimize siner dedik :)
Çok iyi düşünmüşsünüz canım. Öyle uzaktan zor. İnşallah o işlerde hallolur da bir ohh dersin.

Hanımlar nasılsınız? :)
Ben doktor oldum da geldim övünmek gibi olmasın :)
Bu hafta ikinci olmussunuz tebrik ederimm dennisgo dennisgo ve kardelelen321 kardelelen321 dönüsünüz muhtesem olmus :KK68:
canım tekrardan hayırlı olsun

hadi bakalım kuzum gidiş tarihin netleşmiş hayırlı olsun şimdiden

kızlar sabahleyin küçük oğlanın okulu açıldı onu okula bıraktım oradan hastaneye oradan işe ancvak size bakabildim
işin kötü tarafı bugün 78 li bişey görmeyi beklerken sabahleyimn 80,1 i gördüm halbuki dün 79,1 idi anlamadım neden böyle oldu bir an önce kendime gelmem lazım ama içim rahat en azından spor ve sağlıklı beslenme dışında bişey yapmadım kaçamağım olmadı

Çok güzel spor yapmışsın canım ama nasıl puanlayacağımı bilemedim. Mesela trambolinde zıplatmayı ip atlama olarak hesaplasak dk da kaç tane zıpladın. Trambolinde koşmakla normal koşmak arasında ne kadar fark var? Benim beynim yandı:KK8:
Bilemedim ki kaç tane zıplamışımdır birazdan sayayım dk da kaç zıplıyorum. Koşmayı da evin içerisinde deli gibi koşmayayım diye onda yaptım. normal koşudan farklı olarak burda bacaklarını geri iten bi güç var ama sen normal koşu gibi say gitsin 😄

103 zıplıyorum bi dakikada bahaneyle 103 daha zıpladım 😄

Bilemedim ki kaç tane zıplamışımdır birazdan sayayım dk da kaç zıplıyorum. Koşmayı da evin içerisinde deli gibi koşmayayım diye onda yaptım. normal koşudan farklı olarak burda bacaklarını geri iten bi güç var ama sen normal koşu gibi say gitsin 😄
Koşu olarak sayarız canım ama onu da süreolarak kaç dakika yaptın öğrenmem lazım

Back
X