Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar nasılsınız cuma günü yazmıştım kaptanımız kabul etti sağolsun tekrar tanıtayım kendimi 34 yaşındayım kamu kurumunda memurum 1 oğlum tekrar bebek düşünüyorum. bugün sabah tartıldım 67,5 kiloyum
ben sürekli diyet modundayım dikkat edersem kilomu koruyabiliyorum.önemsemediğim zamanlarda hızlıca kilo alıyorum.
hoşgeldin uhs hatırladım

Waaaaooooooooovvvvvvv. Müthiş harika şahane ne diyeceğimi bilemedim. 1,3 gitmiş hafta sonu. Bunca spor ve disiplinli ilerleyişin mükafatını bedenin vermiş. Bir de şunu gördüm kendini çok iyi tanıyorsun ve ona göre davranıyorsun. Helal olsun. İdolümsün
aynı fikirdeyim kendini çok iyi tanıyor

Hurma diyetini bekliyor senin kilo eksiye dönmek için..
:KK200:çok fazla bi beklentiye girmek te istemiyorum canım ya sonra moralim bozulabiliyo.sonuçta detokslarda geri alma riskide oluyo biliyosun. bu hurma olayında kalıcı gidiyomuş diyorlar ya ondan denemek istiyorum.ya nasip

yarın inşallah alıcam canım.sen spora yüklen bu arada yoksa bu deniz seni çoook geçecek:KK45:
Hayırrrrrr :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ya ben başımda ki bu canavarla anca bu kadar zaten az uyuyorum yine uykudan feragat edip gece yapıyorum ama enerjim yok ya sıcağın ortasında gezmek park park o da enerjimi alıyor

Cherry Mom Cherry Mom ne karar verdin pilatesmi zumbamı
ben 1 gün zumba denedim. epey hareketli yanında bi arkadasın varsa bide dans etmeyi seviyosan eğlenceli.ama ben sevmedim.yaşlanıyorum sanırım.1-2 kerede pilates denemiştim şimdi ekim gibi ona başlamayı düşünüyorum.son 2 senedir 1-2 ay spor salonuna gitmiştim gram kilo verememiştim.zaten bisiklet falan yasak artık bana bi koşu bandı içinde gitmiyim diyorum.eliptikle küreğide sevmiştim aslında ama hem cardio hem diyeti götüremiyorum ben.

Cherry Mom Cherry Mom ne karar verdin pilatesmi zumbamı
ben 1 gün zumba denedim. epey hareketli yanında bi arkadasın varsa bide dans etmeyi seviyosan eğlenceli.ama ben sevmedim.yaşlanıyorum sanırım.1-2 kerede pilates denemiştim şimdi ekim gibi ona başlamayı düşünüyorum.son 2 senedir 1-2 ay spor salonuna gitmiştim gram kilo verememiştim.zaten bisiklet falan yasak artık bana bi koşu bandı içinde gitmiyim diyorum.eliptikle küreğide sevmiştim aslında ama hem cardio hem diyeti götüremiyorum ben.
Canım büyük ihtimalle zumba gibi hocayada danışacağım yada birer ders deneme yapıp ona göre karar vereceğim bakalım :)

Back
X