Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar cümleten çocuklarınızın yeni eğitimm dönemi hayırlı olsun güzel neticeler alsınlar inş yeni heyecanlar şahane Kasım'da bizde 3 yaşına giriyoruz o zaman kreşe başlayacak kontenjan sıkıntısı olmazsa :)) şimdiden çok heyecanlı anne bana çanta niye almadık anne okula gitcem ders yapcamm ben falnn diyor :)))
3 yaşlar en güzel zamanlar çok çabuk büyüyorlar tadını çıkar her anını onunla dolu dolu geçirmeni tavsiye ederim

Benim kızım da 2 ye gidecek bu sene 1.sınıf zor diyorlar ama biz hiç zorlanmadık umarım sizin için de kolay geçer
umarım canım inş rahat olur bi de 2 yaşında tam bi afacan mı afacan oğlu var fırlama bi çocuk şimdiden abisine rahat vermiyo bakalım okul zamanı ne maceralar olacak:KK49:

umarım canım inş rahat olur bi de 2 yaşında tam bi afacan mı afacan oğlu var fırlama bi çocuk şimdiden abisine rahat vermiyo bakalım okul zamanı ne maceralar olacak:KK49:
Bir düzen otutturursunuz mutlaka çocuğunuzu tanıyın ona göre hareket edin benim büyük oğlum bilgisayar başında ders yapardı mesela kızım tam tersi sessizlik te ders yapıyor

3 yaşlar en güzel zamanlar çok çabuk büyüyorlar tadını çıkar her anını onunla dolu dolu geçirmeni tavsiye ederim
Valla kargaşadan pek bir tadına varamıyorum canım çok yaramaz bir çocuk tükendim elimden geldiğince güzel vakit geçirmeye çaba gösteriyorum 🙄

Benim kızım da 2 ye gidecek bu sene 1.sınıf zor diyorlar ama biz hiç zorlanmadık umarım sizin için de kolay geçer
benimde oğlum 6 yaşında bu sene göndermek istemedim seneye 1. sınıfa gidecek. seneye bebeğimde olacak inşallah bende zorlanmam oğlum öğretmenin verdiği şeyleri mutlaka yapmak istiyor. inş bu derslerinde de böyle olur.
canım bence burada listeye gireceksin bak şu an hepimizde motivasyon tavan bu kilolar ya gidecek ya gidecek
evet o hepiniz çok istekli ve başarılısınız. bende istekliyim şuan her gün spor yapıcam inş faydasını görürüm şu 66 dan kurtulurum.

Herkese merhabalar menülere kaldığımız yerden devam🤗🤗
KAHVALTI
2 yumurta 5 zeytin peynir 1 dilim ekmek

ARA
1 hurma 1 elma

AKŞAM
1 Tabak domatesli kabak 2 bardak ayran

2.5 litre su içtim 7500 adım attım.bebişlerden dolayı pek yürüyüş yapamıyorum ama tatilde kilo aldım malesef daha dikkat etmeye çalışcgm

Arkadaşlar cümleten çocuklarınızın yeni eğitimm dönemi hayırlı olsun güzel neticeler alsınlar inş yeni heyecanlar şahane Kasım'da bizde 3 yaşına giriyoruz o zaman kreşe başlayacak kontenjan sıkıntısı olmazsa :)) şimdiden çok heyecanlı anne bana çanta niye almadık anne okula gitcem ders yapcamm ben falnn diyor :)))
Ay kıyamam yaa. İnşallah başlar Emrecim de kasımda. Cemreye ben de takvim yaptım şafak sayıyor ne zaman okula gitcem diye işaret koyuyo 😂
Geçen seneden beri başımın etini yedi. Neyseki az kaldı.

Menüm kızlar
Sabah
N.cafe bir kupa
8 tane kaysi çekirdeği

Oglen

Bir büyük bir küçük 2 domates
Haşlanmış yumurta
Bir kase pul biberli yoğurt

Ara
Dondurma

Akşam 1 tabak kabak yemeği
6 YK pilav
Yarım kase salata
2.5 litre su
Toplamda 60 dk yürüyüş birazdan da egzersiz yapacam kaç dk egzersiz yaptigiMi ayrıca yazacam

Canım
Çok sevindim -500 e,. Aslında ufak eklemen olmuş ama ( meyve, 1 dilim ekmek ) sonuç eksi. Aslında eski diyetisyenin böyle iki günlük şokları vardı onları bulsam paylaşırım ara ara.. tek tip besleniyorsun.. en sevdiğim de kahvaltı ile yapılandı diye hatırlıyorum.
Bul lütfennnn

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 2 dikim ekmek, 2 üçgen peynir 2 dilim hindi füme 5 zeytin 2 ceviz

Öğlen ; 2 dilim ekmek 120 gr fırında kırmızı et, bol salata

Ara ; 1 kivi 10 çiğ fındık

Akşam ; fırında mantar, 1 kase yoğurt

Ara ; 1 bardak süt

- 3 lt su
- spor yok
- Regl olmaya çalışıyorum ciddi ödemim var. Yarın da Almanya’ya gidiyoruz. Makarna diyeti de yapamayacağım. Umarım kendi kendine gider ödem, henüz Cuma gününe var.

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 2 dikim ekmek, 2 üçgen peynir 2 dilim hindi füme 5 zeytin 2 ceviz

Öğlen ; 2 dilim ekmek 120 gr fırında kırmızı et, bol salata

Ara ; 1 kivi 10 çiğ fındık

Akşam ; fırında mantar, 1 kase yoğurt

Ara ; 1 bardak süt

- 3 lt su
- spor yok
- Regl olmaya çalışıyorum ciddi ödemim var. Yarın da Almanya’ya gidiyoruz. Makarna diyeti de yapamayacağım. Umarım kendi kendine gider ödem, henüz Cuma gününe var.
Dinlen sonra ödem atıcı yaparsın,çok yorarsam kendimi ertesi gün bende şişiyorum

Back
X