Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya odaklandım mı böyle..ama sıradan bir gün olsa abur cuburun çoğunu ben götürürüm. İkisini de yapan benim ama bir ortayı bulamadım. Aslında 1 sene falan bulmuştum da sonra yine dengelerim şaştı.
Aynıyız o konuda diyete full irade değilsem o ağzım hiç durmaz :kızgın:

Kesinlikle öyle canım senin bebiş olunca var mı etrafında destek olabilecek birileri ona göre yap :)))
Maalesef yok canım yalnız olacağız eşimle. Türkiye’den dönüşümlü gelecek yakınlarımız olacak, ama onlar da sınırlı gelecekler haliyle, Fransa’da bir görümcem var ara sıra o gelecektir, bazen de ben giderim Türkiye’ye.. bir şekilde idare edeceğiz.

Aynıyız o konuda diyete full irade değilsem o ağzım hiç durmaz :kızgın:
Daha bugün eşimle bu konuda konuşuyorduk. Benim abur cuburlu diyet yapıp onları az miktarda yemeyi öğrenmem gerektiğine karar verdik. Şimdi tabiki yemeyeceğim ama 65 olduğumda hala tedavi başlamadı ve diyete devam ediyorsam bir öğünü kaçamak koyabilirim belki. O kiloda mezun olacağım için Cuma tartısı riski de kalmayacak böylece yeni yöntemler deneyebilirim :)

O 7/24 park aktiviteleri sana bol eksiler getirsin :)
Yanii inş :) hani şu ittirmeli ebeveyn kontrolü biskketlerden var ya ona bindiriyorum hızlı hızlı tüm lojmanı geziyoruz spor aletlerinde yine vakit geçiriyoruz falan bazen bende o gazla inan çıkıyorum yoksa hiç istemiyorum bu sıcakta gezinmek :/

Daha bugün eşimle bu konuda konuşuyorduk. Benim abur cuburlu diyet yapıp onları az miktarda yemeyi öğrenmem gerektiğine karar verdik. Şimdi tabiki yemeyeceğim ama 65 olduğumda hala tedavi başlamadı ve diyete devam ediyorsam bir öğünü kaçamak koyabilirim belki. O kiloda mezun olacağım için Cuma tartısı riski de kalmayacak böylece yeni yöntemler deneyebilirim :)
Bencede güzel plan :))
Ben abur cubur değil ama çok hamur işi yaparım işi gücü bıraktığım için evde olma psikolojisiyle tüm evdeki şeyler bana kaldı aman bozulmasın aman çöpe gitmesin aman oğlum yemedi kalanı ben yiyeyim diye diye ... Gitti işte artık kalınca çöpe ne yapayım çöp vazifesi göremem artık :)
Börek kek vs de artık hemen yarısı buzluğa gidiyor o da iyi oldu benim için

Maalesef yok canım yalnız olacağız eşimle. Türkiye’den dönüşümlü gelecek yakınlarımız olacak, ama onlar da sınırlı gelecekler haliyle, Fransa’da bir görümcem var ara sıra o gelecektir, bazen de ben giderim Türkiye’ye.. bir şekilde idare edeceğiz.
Ay canım benm inş herşey güzel olacak sen onada güzel plan program yaparsın Fransa'da mıydın ? Orda zaten krrşe erken gidiyor çocuklar tüm enerjiyi atar okulda :))

Bencede güzel plan :))
Ben abur cubur değil ama çok hamur işi yaparım işi gücü bıraktığım için evde olma psikolojisiyle tüm evdeki şeyler bana kaldı aman bozulmasın aman çöpe gitmesin aman oğlum yemedi kalanı ben yiyeyim diye diye ... Gitti işte artık kalınca çöpe ne yapayım çöp vazifesi göremem artık :)
Börek kek vs de artık hemen yarısı buzluğa gidiyor o da iyi oldu benim için
Aynen ben de kalanları yiyordum, bir gün ben yemedim eşim de direk çöpe attı. Dedim ben niye yiyorum ya.! O zamandan beri kalanı yemiyorum :)
Ben her şeye varım. O an evde ne varsa, bitene kadar yerim. Aslında benim bir şeyi sevip sevmediğimi de pek anlamazsın. Diyeyim bir tatlı var ve beğenmedim, ya da ortalama, eleştire eleştire yerim, ama yerim yani :) bir ara sadece tadını beğenmediğim şeyleri bu güzel değilmiş yemeyeceğim diye bıraktığımda bile kilo vermiştim :)

Ay canım benm inş herşey güzel olacak sen onada güzel plan program yaparsın Fransa'da mıydın ? Orda zaten krrşe erken gidiyor çocuklar tüm enerjiyi atar okulda :))
Ben Belçika’dayım canım burada 2,5 yaşında başlıyor kreşe.. belki zorluklar olacaktır ama bence bir şekilde eşimle üstesinden geleceğiz. Çok bunaldığımız zamanlarda da bir Türkiye tatili yaparız muhtemelen :) Sonuçta hiç böyle bir tecrübem yok ama bir şeyi biliyorum uykusuzluk sorunu çekmem, mükemmelliyetçi değilim, elimden geleni yaparım olduğu kadar der geçerim. Eğer bunlar bir bebek sahibi olduğumuzda da devam ederse bence biraz daha rahat ederiz :)

Yanii inş :) hani şu ittirmeli ebeveyn kontrolü biskketlerden var ya ona bindiriyorum hızlı hızlı tüm lojmanı geziyoruz spor aletlerinde yine vakit geçiriyoruz falan bazen bende o gazla inan çıkıyorum yoksa hiç istemiyorum bu sıcakta gezinmek :/
Bence hem çocuğun eğleniyor hava alıyor, hem de sen bunu avantaja çeviriyorsun. Bence çok doğru bir şey yapıyorsun. Hurma diyetinde de activite önemli olacak senin bu rutin ekstra işe yarar umarım.

kardelelen321 kardelelen321 kuzum benim 1saat cardio +15 dk bölgesel vardı şimdi +1saat daha cardio ekledimmm gitti 700 kalori daha :rapci::rapci::rapci::rapci:

Eklentiler

• IMG_20190904_002407.webp
    IMG_20190904_002407.webp
    33 KB · Görüntüleme: 25
Ben Belçika’dayım canım burada 2,5 yaşında başlıyor kreşe.. belki zorluklar olacaktır ama bence bir şekilde eşimle üstesinden geleceğiz. Çok bunaldığımız zamanlarda da bir Türkiye tatili yaparız muhtemelen :) Sonuçta hiç böyle bir tecrübem yok ama bir şeyi biliyorum uykusuzluk sorunu çekmem, mükemmelliyetçi değilim, elimden geleni yaparım olduğu kadar der geçerim. Eğer bunlar bir bebek sahibi olduğumuzda da devam ederse bence biraz daha rahat ederiz :)
mükemmelliyetçi değilim, demişsin ya işte sıkıntının çoğu orda ama bebek olunca karakterimiz değişiyor :// başka birşey oluyoruz :))
Tanıdığım kadarıyla çok aklı başında iyi bir anne olacaksın Allah'ın izniyle.... bu kilo vermeler bile şimdiden ona yatırım çok şanslı olacak :)))

Kizlar kizacaksiniz ama olan oldu artık
Rüyamda markette olduğumu ve gizlice baklava yediğimi gördüm .şimdi uyandım su içmeye kalktım ve dolabı açtım gözüm helvaya ilişti ve tatlı kaşığıyla saldırdım iki kaşık yedikten sonra bı baktım incirde var 2 de ondan yedim.yaa kan şekerim düştü .yada regli olduğum için bu kadarengel olamadım kendime

Günaydın kızlar
Dunku menüm
Kahvaltı 1bardak yarım yağlı süt
2ymk kaşgi yulaf 1seftali tarçın 1ceviz
Ogle 4kasik kuru borulce 4kasik lor peynirli yesillikli salata 1bardak ayran
Ara 10cig fındık 1 hurma 1 kuru kayısı yeşil cay
Aksam 1 dilim ekmek 6kasik zyağlı taze fasulye 1kase cacık
Su 3lt' kardelelen321 kardelelen321 spor 30dk yürüyüş

günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim peynir
6 zeytin
1 yumurta
domates salatalık
öğlen
nohutlu salata yoğurt
arada
2 ceviz 5 badem 1 elma
akşam
5 kaşık börülce 5 kaşık pilav yoğurt biber
suyu hiç saymadım bol bol su içiyorum. spor kardelelen321 kardelelen321 40 dakika koşulu yürüyüş ( 1 tur yürü 1 tur koş)

Back
X