- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #313.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaovvvv süpper ötesi ben yürüyüş eliptik bi mekik falan yaparımTamam o zaman başlıyoruz. şansımı zorlayacağım ama Pazar’a kadar yapamayabilirim. Ama Pazar- Perşembe vurucam dibine, bir milyooor ip atlayacağım :)
Ben de bir önceki kilo verişimde kıyafetle motive ediyordum kendimi. İşe yarıyordu bence sen de de işe yarayacaktır.teşekkür ederim inş olur normalde 38 beden giyiyyorum bazen 40 bugün kendime 36 bedeb spor takım aldım onuniçine girmek istiyorm
Kızlar bende ip atlayacakvaovvvv süpper ötesi ben yürüyüş eliptik bi mekik falan yaparım
Yapalımmm :)) bugün mü başlayacağız migren ve karın ağrısı var bende pek modum düşük enerjim yok sanki ya niye öyle oldumCherry Mom spor yarışması yapalım mı bu hafta. Ne kadarı ödem bilmiyorum ama bu hafta hedefim 2,5 kg vermek ve 75 olmak. Spor şart yani :)
inş yarar canımBen de bir önceki kilo verişimde kıyafetle motive ediyordum kendimi. İşe yarıyordu bence sen de de işe yarayacaktır.
Erken yapınca daha iyi oluyor. Ben de genelde öğleden sonra bitirmiş oluyorum. Çoluk çocuk olmayınca akşama ya da geceye kalmıyor.hafta sonu sabahtan halledicem spor işlerini
Hurma diyeti için kalıcı diyorlar dikkat edersen tabi e biz zaten diyet halindeyiz o yüzden sıkıntı olmaz benceEvet ya bir hafta sadece hurma yemek hiç kolay değil bence. Bir de bu kilolar sonra geri geliyor mu acaba? Kalıcı veriliyordur umarım.
ayne canım sonraya kaldımı iş güç derken yoruluyosun o yorgunluğun üzerine spor yapmak zor geliyoErken yapınca daha iyi oluyor. Ben de genelde öğleden sonra bitirmiş oluyorum. Çoluk çocuk olmayınca akşama ya da geceye kalmıyor.
O kadar uzun süre yapmaya korkarım kan değerlerimi bozcam diye1 günde 2 günde bir şey olmazki 1hafta yapılması lazım ki farkı görülsün
Oluur yarışalımmpawlover bu hafta yarışalım mi ?
Bugün başlamış olsak da ben Pazartesi’ye kadar zor yaparım zaten çünkü misafir var. Pazartesi eşim işe misafir evine gider ben kendi düzenime dönerim :) bugün değil belki ama yarın başlayalım mı o zaman.. iyi hissetmezsen yarın yine konuşuruzYapalımmm :)) bugün mü başlayacağız migren ve karın ağrısı var bende pek modum düşük enerjim yok sanki ya niye öyle oldum
Ben ip atlarken müzik dinliyorum. İki şarkı atlayacağım, üç şarkı atladım diyorum daha keyifli oluyor :) 500-1000 gibi rakamlar daha sevimsiz bence :)
insülün direncin varsa canım hiç yanına bile yaklaşma derim annemde de insülin direnci var ordan biliyorumCherry Mom uzun süre protein beslendiğin için 2 günde 42 hurma seni zorlamış olabilir mi? Şekeri de oynatır gibi geliyor bana. Mesela bende insülin direnci olduğu için o diyet ile sıkıntı yaşayacağımı ve ilk günün sonunu bile göremeyeceğimi düşünüyorum.
canım listeye 64,5 olunca girebiliyorsun zaten ama yarışmaya giriş hedefin kaçtı onu merak ettim onu yazayım demiştimvermen gereken kilonun %5 fazlası isen bir de hemen listeye girebiliyorsuncanım ben zor kilo veriyorum hedefimi 64 olarak koysam şimdilik olur mu
62.8/63.2 üzgünüm% -0.63
Kusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım. Okul telaşıyla girmedim. Kilom 90toplight
canım mezuniyet mi yazacağız anlamadım bu kısmıHayırlı cumalar olsun
Kilom 74.8toplight kaptanım ben regl artısı gelmeden 1. Mezuniyetimi yaşıyım diyorum
Hayırlı cumalar kızlar 75.8 im bende
kızlar yukarda bilirimleri topladım onları listeye ilave edeceğim şimdi kçüğün okul sorunları düzelmedi sabah okula gittim döndüm gene uykusuzum işin kötü tarafı bu hafta hiç kaçamak yapmadım tartılmadım ama sabit çıkmak moralimi bozdu neden böyle oldu anlamadım
Ben zaten şimdilik yapmayı düşünmüyorum canım. Kilo vermem durmadı çaresiz değilim. Durursa da metabolizma hızlandırıcı bir detoks yaparım muhtemelen. Diyetisyen listelerimde 3 hurma veriyordu normalde. 21 hurma 7 meyve ediyor haliyle fazla geliyor bana. sanki insülin direnci ile bu diyet olmaz gibi geliyor ama çok da bilmiyorum.insülün direncin varsa canım hiç yanına bile yaklaşma derim annemde de insülin direnci var ordan biliyorum