• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menüm
Sabah
1 bardak ne.cafe

oglen
Domates
ispanak kavurması
1 haşlanmış yumurta

Akşam
kabak yemeği
ayran
3,4 kaşık salata
Bol bol limonlu rokka

60 dk yürüyüş toplamda
564 iple atlama ( hışım çıktı resmen )
Sabah
Peynir
Domates
Yeşillik
Bi dilim ekmek

Öğlen yememişim şimdi farkettim 🙈

Akşam
Salata
Çorba

4000 adım tempolu yürüyüş, 500 de zıpladım kardelelen321 kardelelen321
güzel menüler

çok yavaş gidiyo be kardelenim çok uzun bi yol var önümde bi kere yaptım yine yaparım diye motive olcaktım güya .bırakmıycaktımki yine gircektim evdeki hesaba göre tabi.
Olsun be gülüm. Yavaş gitsin bi kere ara verince gidiyo ben iyi biliyorum. Yoruldun anlıyorum seni ama biraz daha sık dişini

Kızlar menüm
Sabah
1 bardak ne.cafe

oglen
Domates
ispanak kavurması
1 haşlanmış yumurta

Akşam
kabak yemeği
ayran
3,4 kaşık salata
Bol bol limonlu rokka

60 dk yürüyüş toplamda
564 iple atlama ( hışım çıktı resmen )
Ben de bugun atlamak için çok ittirdim kendimi ama yok yani, hiç müsait bir ortam olmadı yapamadım. Düzenli devam edersen çok fayda görürsün canım

çok yavaş gidiyo be kardelenim çok uzun bi yol var önümde bi kere yaptım yine yaparım diye motive olcaktım güya .bırakmıycaktımki yine gircektim evdeki hesaba göre tabi.
Gayet iyi gidiyorsun canım bir kaç aylık işin kaldı yavaş gitmesi dönemsel, bir direnç kilona geldin böyle oldu. Ama şu an yaptığın diyet ve spora rağmen vermediğin kilolar varsa hepsi gidecek merak etme.. Haftalık hedef koyup sadece ona odaklanmalısın bence. Toplamda vereceğin kilo yoruyorsa toplamda verdiğini düşünerek motive etmelisin belki de :)

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 2 ceviz, domates salatalık roka

Öğlen ; fırında levrek, bol salata, 1 dilim ekmek

Ara ; 1 kahve 3 kayısı 10 fındık

Akşam ; 8 kaşık taze fasulye, 1 dilim ekmek

Ara; 1 bardak süt ( belki )

- 2 lt su ( yatana kadar 3 lt yaparım)
-spor yok ödem atıcı yok

Ben de bugun atlamak için çok ittirdim kendimi ama yok yani, hiç müsait bir ortam olmadı yapamadım. Düzenli devam edersen çok fayda görürsün canım
Ama çok zor uaa sanırım 500 Luk hedef başlangıca göre fazlaydı ama yapacak bişey yok bu hafta 55.5 düşmem lazım bakalım artık

Senin de yumurtaya alerjin cıkmamıs mıydı daha once yanlış hatırlamıyorsam gecti mi o?
Gecmis olsun..
Çok doğru hatırlıyorsun canım benim değil bebeğimden dolayıydı yine yumurta alerjisi dediler diyet yaptık geçmedi bebeğimdeki ishal durumu şimdide yumurta değil süt diyorlar her bir dr ayrı birşey söylüyor gittiklerimizde hep çoçuk alerji uzm. Ama bir çözüm bulamadılar. Şimdi süt diyorlar ama bence süt alerjiside yok çünkü çocuıuma hergün yoğurt ayran veriyordum ishal olmadığı çok günlerde oluyordu ama yine doktoru dinleyelim bakalım elden birşey gelmiyor ve uzman olan doktorların bile iş bilmez tavırları beni iyiden iyiye cileden çıkarıyor😤😤😤

Çok doğru hatırlıyorsun canım benim değil bebeğimindi yine yumurta alerjisi dediler diyet yaptık geçmedi bebeğimdeki ishal durumu şimdide yumurta değil süt diyorlar her bir dr ayrı birşey söylüyor gittiklerimizde hep çoçuk alerji uzm. Ama bir çözüm bulamadılar. Şimdi süt diyorlar ama bence süt alerjiside yok çünkü çocuıuma hergün yoğurt ayran veriyordum ishal olmadığı çok günlerde oluyordu ama yine doktoru dinleyelim bakalım elden birşey gelmiyor ve uzman olan doktorların bile iş bilmez tavırları beni iyiden iyiye cileden çıkarıyor😤😤😤
Geçmiş olsun cnm ciddi birşey cikmasinda alerji ufak dokunuşlarla halledilebilr

Çok doğru hatırlıyorsun canım benim değil bebeğimden dolayıydı yine yumurta alerjisi dediler diyet yaptık geçmedi bebeğimdeki ishal durumu şimdide yumurta değil süt diyorlar her bir dr ayrı birşey söylüyor gittiklerimizde hep çoçuk alerji uzm. Ama bir çözüm bulamadılar. Şimdi süt diyorlar ama bence süt alerjiside yok çünkü çocuıuma hergün yoğurt ayran veriyordum ishal olmadığı çok günlerde oluyordu ama yine doktoru dinleyelim bakalım elden birşey gelmiyor ve uzman olan doktorların bile iş bilmez tavırları beni iyiden iyiye cileden çıkarıyor😤😤😤
Aa anladım.. Biraz da böyle deneyin bakalım değişen birsey olmazsa tekrar eski haline donersin. Tekrar cok geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur umarım sebebi ve duzelir 😊

Geçmiş olsun bende inanmıyorum bu alerji testlerine falan birşeyleri hep yanlış yada alışılagelmiş şekilde yapıştırıyorlar.geçen sene oğlum birden yumurtaya tepki göstermeye başlamıştı saçına kadar kaşınıyordu gözü şişiyordu en az 10 kere emin olmak amacıyla yumurta verdim hemen reaksiyon ... Ama gel gör ki ne kanda ne de cilt testinde çıkmadı . Bu senede kendi kendine geçti inş sizinde öyle olurda geçer canım

Cherry Mom Cherry Mom pazartesi günü karataya başlamak istiyorum neler yapmam gerekiyor
Ooo süper
Özet geçeyim hemen :))
1- kahvaltı çok önemli koca bir tabak hazırla kendine iki yumurta bir çay bardağı ceviz avuç içi kadar peynir bol domates salatalık..
2- kahvaltı sonrası en az 4 5 saat ağzına lokma dahi atma ( sakız- yemek tadına bakma dahil ) buradaki amaç aç kalarak leptin hormonunu çalıştırmak -zayıflama hormonu
3- karatayda meyve yok ama illa yenecek ise günün erken saatlerinde yenebilir
4- rafine şeker tuz yok ( ben kaya tuzu öğütüyorum gerektiğinde)
5- makarna pirinç patates un ekmek v.b yok :)
6- çok erken güne başlanmıyorsa ara öğün önermiyor..
7- akşam 7 gibi en son yemek sonrasında bir şey yenmeyecek çok acıkılırsa ayran olur
8-akşam yemeklerinde et- sebze yenebilir
9- günde en az 40 dk tempolu yürüyüş

Diğer ekipler fena atak yapmış inanılmaz yüzdeler var kızlar sondan ikinci olduk :confused: neyse nota almadık ..
Menülerimize biraz daha dikkat etmek lazım bence 2 3 ay gerekirse diş sıkmak lazım sonra biraz biraz birşeyler yemeye hak kazanıyor olacağız :)
Bugün uzun süredir denk gelmediğim komşumla karşılaştık yazlıktalardı 3 aydır ne yaptın sen 10 kg garanti gitmiş dedi çok hoşuma gitti :KK200:
Eşimde senin boyun mu uzadı diyor hayır cicim dedim zayıflayınca insan daha uzun gözüküyor ondandır :))))

Diğer ekipler fena atak yapmış inanılmaz yüzdeler var kızlar sondan ikinci olduk :confused: neyse nota almadık ..
Menülerimize biraz daha dikkat etmek lazım bence 2 3 ay gerekirse diş sıkmak lazım sonra biraz biraz birşeyler yemeye hak kazanıyor olacağız :)
Bugün uzun süredir denk gelmediğim komşumla karşılaştık yazlıktalardı 3 aydır ne yaptın sen 10 kg garanti gitmiş dedi çok hoşuma gitti :KK200:
Eşimde senin boyun mu uzadı diyor hayır cicim dedim zayıflayınca insan daha uzun gözüküyor ondandır :))))
Cnm yaa bir şey soracam şimdi araştırdım da hem detoksta hem metobolizma hızlandırıcı olarak karpuz öneriyorlar ama ben yediğimde sen çok kalorili olduğunu soylemistin . Yesem mi yemesem mi bilemedim o_O

Cnm yaa bir şey soracam şimdi araştırdım da hem detoksta hem metobolizma hızlandırıcı olarak karpuz öneriyorlar ama ben yediğimde sen çok kalorili olduğunu soylemistin . Yesem mi yemesem mi bilemedim o_O
:) Canım aşırıya kaçmadıkça istiyorsan ye tabi.kalori olarak çok fazla değil ama şekerli olduğu için kan şekerini yükseltip kişinin acıkmasına sebep oluyormuş karatayda üzüm ve karpuz özellikle yasak o yüzden .

Detoksların farklı bir mantığı var o yüzden ona aldanma hani geçen gün makarna yedik gibi.. tek gıda temelli ollduğundan herhalde bilemiyorum

:) Canım aşırıya kaçmadıkça istiyorsan ye tabi.kalori olarak çok fazla değil ama şekerli olduğu için kan şekerini yükseltip kişinin acıkmasına sebep oluyormuş karatayda üzüm ve karpuz özellikle yasak o yüzden .

Detoksların farklı bir mantığı var o yüzden ona aldanma hani geçen gün makarna yedik gibi.. tek gıda temelli ollduğundan herhalde bilemiyorum
Anladım cnm :KK19:

Back
X