• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım spor çok etkiliyor beni çünkü eskiden voleybolcuydum, sanırım vücut sporla geçmişini hatırlıyor ve hemen karşılığını veriyor :) herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana ip kadar iyi gelen bir şey yok.. 7 bin atlardım daha önce ve 6 lı kilolarda %5 eksi sonuç aldığımı biliyorum.. ama şu anki sayılarım daha makul ve bu sayıların sürekliliği mümkün.
Bence ne yapıyor olursak olalım tek tempo yapmamak önemli. Ben ip atlarken bile tek tempoda atlamıyorum. Hızlanmak yavaşlamak durup dinlenmek yeniden başlamak daha olumlu sonuç veriyor tek düze yapılan sporlara göre

A bende voleybolcuydum lise ve ünide :)) :KK5:
Vayyy voleybolcu Kızlaaaar. Kas hafızası diye bişey varmış duydunuz mu hiç. Eskiden sporcu olup sonradan bırakan insanların yeniden spora başladıklarında kasları eski haline gelmeye toparlamaya çalışıyormuş bedeni.

Hsy
Çok güzel bilgiler bunlara bende dikkat edeceğim ama bir sorum olacak kahvaltıdan sonraki 4/5 saatlik yememe süresine yeşil çay türk kahvesi gibi içeceklerde dahl mi
Hayır canım içecekleri istediğin zaman tüketebiliyorsun bildiğim kadarıyla

Cnm yaa bir şey soracam şimdi araştırdım da hem detoksta hem metobolizma hızlandırıcı olarak karpuz öneriyorlar ama ben yediğimde sen çok kalorili olduğunu soylemistin . Yesem mi yemesem mi bilemedim o_O
Ben karpuz yediğim haftalarda 100gr/200gr veriyordmi çok çok az gidiyordu 1 hafta hiç yemedim o hafta 500gr vermiştm

Vayyy voleybolcu Kızlaaaar. Kas hafızası diye bişey varmış duydunuz mu hiç. Eskiden sporcu olup sonradan bırakan insanların yeniden spora başladıklarında kasları eski haline gelmeye toparlamaya çalışıyormuş bedeni.
Duydum bende başka şey olarak aklımda kalmış :) 10 yıl oldu ben bırakalı kuzum 🙈 esamesi kalmadı vücudumda :)))

Çok güzel bilgiler bunlara bende dikkat edeceğim ama bir sorum olacak kahvaltıdan sonraki 4/5 saatlik yememe süresine yeşil çay türk kahvesi gibi içeceklerde dahl mi
Yok canım dahil değil kalorisiz içecekler serbest bende genelde soda türk kahvesi içerim kahvaltıdan sonra

7000 ne demek nasıl yapılır
Yapılıyor ama hiç insani değil.. diyet bitince de artık ipi eline almıyorsun :)
Ben bazen yapıyorum böyle şeyleer. Görenler bu ara zayıflamışsın diyolar sanırım işe yarıyoo 😍
Ben de işe yaradığını düşünüyorum. Çok sık yapmıyorum ama çalıştırdığı kasları ertesi gün ağrılarla görünce kısa sürede etkisi fazla gibi geliyor.. bu haftadan itibaren düzenli yapacağım diyorum bakalım..
A bende voleybolcuydum lise ve ünide :)) :KK5:
Ben de üniversiteye kadar.. ne zaman bıraktım kilo sorunları başladı zaten ufak ufak :) sonra yediklerimle, içtiklerimle şeker metabolizmasını bozunca insülin direnci ile kocaman bir soruna dönüştü

Kas hafızasını bilmiyorum ama belki hırstan belki eski alışkanlıklardan, kilo kaç olursa olsun yeniden düzenli spora başlayınca, kondisyon yüksek oluyor. Vücut resmen mutlu oluyor hissediyorum :)

Günaydın kızlar dün bizim için özeldi hem oğlumun hemde eşimin doğumgünüydü ama biz eşime süpriz yaptık onun doğumgününü kutladık oğlum sonra arkadaşlarıyla planlıyorum
O yüzden dün biraz kaçtı bugün ve yarın sporla telafi etmeye çalışıcam ben şimdi temizlik yapmaya gidiyorum görüşürüz
Nice yıllara sabah sabah temizlik enerjisi 😃😃 benden çok uzak

Kas hafızasını bilmiyorum ama belki hırstan belki eski alışkanlıklardan, kilo kaç olursa olsun yeniden düzenli spora başlayınca, kondisyon yüksek oluyor. Vücut resmen mutlu oluyor hissediyorum :)
Evet o konuda katılıyorum aslında bu bizim için büyük şans ve devamlı kullanmak lazım

Yapılıyor ama hiç insani değil.. diyet bitince de artık ipi eline almıyorsun :)

Ben de işe yaradığını düşünüyorum. Çok sık yapmıyorum ama çalıştırdığı kasları ertesi gün ağrılarla görünce kısa sürede etkisi fazla gibi geliyor.. bu haftadan itibaren düzenli yapacağım diyorum bakalım..

Ben de üniversiteye kadar.. ne zaman bıraktım kilo sorunları başladı zaten ufak ufak :) sonra yediklerimle, içtiklerimle şeker metabolizmasını bozunca insülin direnci ile kocaman bir soruna dönüştü
Yap yap bugün akrabalara geldim onlar da çok zayıflamışsın dediler 😍 regl de oldum düşer bu hafta iyice kilom diye düşünüyorum 🥳 düzenli yapınca daha güzel etki eder tabisi istikrar lazım 🙈

Bir arkadaşımın spor odası vardı koşu bandı bisiklet eliptik plates aletlrti dört duvarı yalıtım yaptırmış yüksek ses müzikle spor yapıyordu çok özenmiştim evlenince bende yapcam falan diye ama nerdeee çocuk odası oldu bize :confused: hayaller hayatlar :)))
Offf o benim ve eşimin de hayali. Eşim kum torbası ağırlık çalkşırken ben de diğerleriyle çalışcaktım yaa.. Dediğin gibi bixim ev de 2+1 nerdee

Kızlar çok yoruldum sabah sabah 3 battaniye bir savan yıkadım aç karna ne ilginçtir ki halan axikmadim
Evet canım insan çok yorulunca açlık hissetmiyor. Ben bi ara açlık hissetmemek için günde 3 defa egzersiz yapar yorardım kendimi. Sabah ip atlardım Öğle koşu bandında yürüyüş akşam da leslie 😊

Back
X