• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün
55lileri gördüğüm için bugün öğlen istediğim kahvalyi yaptım bende menümü yazayım
Sabah

Bir bardak Nescafe

Öğlen
Domates
Salatalık
4.5 böğürtlen 1 poğaça
Yumurta 5,6 kızarmış patates
1 dilim ekmek 1 bardak çay
Ve 1 cips o_O:sus:

Ara icin
1 yeşil elma yiyecem
Akşam
Menüsünü de ayrı yazacam

bende menümü yazayım sadık kalayım en azından
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
5zeytin 3 kaşık lor peyniri
salatalık domates
ara sade türk kahvesi
öğle
3 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık lor peynirli salata
1 bardak ayran

ara 10 çiğ fındık
2 adet hurma
1 fincan yeşil çay

akşam
6 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim ekmek

toplight toplight kaptanım var :))

Ama ortalama 75 civarı hep canım bizim kilolar
toplight (79,3/) sabit
Leyl-i-fer (75,8/74,8/1/%1,32)
emnis (75,2/74,2/1/%1,33)
matruj1 (62,8/63,2/-0,4/-%0,64)
alwaysnforever (54,6/54,4/0,2/%0,37 )
kardelelen321 (90,6 /90/0,6/%0,66)
dennisgo (78/77,5/0,5/ % 0,64)
guziss35 71,3/70,3/1/% 1,40 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019 hedef 64 kg
Libas7 76,2/75,8/0,4/%0,52 yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef 59kg
Nefesimm02 57,3/56,3/1/%1,75 yeni üye başlangıç 58 kg 19.08.2019 hedef 52 kg
pawlover 55,1/53,7/1,2/%2,54 yeni üye başlangıç 55,5 kg 19.08.2019 hedef 48 kg
Bi tek kaptanla benmi 79 kilo yuz en sisko bizmiyiz

Benimki de
Kahvaltı 3 dilim ekmek 2 bardak cay 2 dilim peynir 1 cay kasigi kadar helva bide kendi yaptığım unla yumurtalı bi helva diyim onada 1 yemk kaşığı kadar

Ara,- rezene çayı
İkindi vakti de
Yoğurt 1 kase karpuz yerim 1 kasede

Ara yok

Aksam : sulu bakla sadece bakla sini küçük tatlı tabağına koycam bide pilav 4 kaşık da ekmek yemem

Ara :yoğurt
Aksam a kadar 3.5 litre su olur
Bebeğim durmuyo zaten spor yapamam ev işlerim var durdukça onları yapmaya caliscam

Süpersin canım ip atlamaya devam.
aslında bi ara almıştım ipim var evde ama iki afacanım var ip atlarken ufaklık rahat vermez
Benim ufak olan da hemen dibimde bitiyo. Bölük pörçük atlıyorum işte ondan fırsat bulursam
Kızlar ipi nerde atlıyorsunuz biz yürrken bile alt komşu ses geldiğini söylüyorda :63::63:ipi hiç düşünemiyorum siz evde mi yapıyorsunuz o işi
Hiç sorma ben de o konuda biraz sıkıntılıyım. Alttakiler işe gidince atlıyorum genelde 😀
Yine öneride bulunabilir miyim canım? patates kızartmasını seviyorsan veya evdekiler seviyorsa sıfır yağlı fırında çok güzel oluyor. Denemeni tavsiye ederim. Halka halka kesip baharatlayıp fırına atıyorum ben. Bir orta boy patates 1 dilim ekmek oluyor. Böyle yaptığımda ben de yiyorum keyifle..
1 su bardağı yağsız tuzsuz patlamış mısır da 1 dilim ekmek ediyor. Yağ neyse de ben tuzsuz yiyemem dökerim yine de tuz diyorum ama hiç yemedim diyette. Zayıflamam isteyip de diyetisyene gidenler bu 1 su bardağı mısırı duyunca; patlamış mı patlamamış mı diye soranlar oluyormuş ve sanırım diyetisyenleri onlara sen kilo falan veremezsin diye rencide eden gözlerle bakıyormuş :)
Patlamamış 1 su bardağı mısır patlayınca 50 kişiye yeter herhalde 😂
Bu gün pek tartılan yok sanırım.. benim Pazartesi tartısı da fena değil.. daha iyi bekliyordum ama o a olacaktır
Ben de bu sabah 89,9 çıktım. 8li sayılar kıyısından gösterdi kendini

Kaptanım maaşallah hiç durmak yok sana. Nasıl dayanıyorsun.
inan bugün işyerinde yorgunluktan uyuyacaktım nerdeyse güya haftasonu tatili oldu ama hiç dinlenemedim ctesi bahçede baya çalıştıktn sonra pazara uğrayıp bahçede olmayan ürünleri alıp kış hazırlıklarını yaptım artık turşu deepfreeze konacaklar konserveler ketçap dahil bittşi bugün okul açılacak dye büyüğün öğle yemek çıkmıyor ona yemek poaça hazırla derken haşatım çıktı
günaydın arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yeniden sizinleyim, ama sizler benimle misiniz? toplight toplight nasıl yapacağız. bu arada durumlar düzeldi, ailelerle alakalı sorunlar vardı, ne yazık ki en son 75,4 gören ben bu sabah 77 gördüm. düzensiz yemenin sonucu... tekrar katılabilir miyim aranıza?
hoşgeldin canım sorunları halletmene sevindim tatlım

Benimki de
Kahvaltı 3 dilim ekmek 2 bardak cay 2 dilim peynir 1 cay kasigi kadar helva bide kendi yaptığım unla yumurtalı bi helva diyim onada 1 yemk kaşığı kadar

Ara,- rezene çayı
İkindi vakti de
Yoğurt 1 kase karpuz yerim 1 kasede

Ara yok

Aksam : sulu bakla sadece bakla sini küçük tatlı tabağına koycam bide pilav 4 kaşık da ekmek yemem

Ara :yoğurt
Aksam a kadar 3.5 litre su olur
Bebeğim durmuyo zaten spor yapamam ev işlerim var durdukça onları yapmaya caliscam
Bebekli hayat da epey hareketli olmalı.. aktif spor yapmasan da çocuk bakarken spor yapıyor olabilirsin :) bir de emzirmek kilo verdirir diyorlar ama alan da çok oluyor bilemedim :)

selamlar kızlar ben sonunda gelebildim haftasonu iptal vaziyette idim şu kış hazırlıkları ve okul hazırlıkları bir bi,tse de rahatlasak
Okulu atlattın sayılır kışlıkları da bitirirsen belki biraz dinlenirsin.. ben de dolaba bir şeyler atmaya başladım. Tatildeyken eşim rahat etsin diye. Ama isteklerin çoğu karbonhidrat :) gerçi yemek pişirme sorunu olmadığı için biraz böyle oluyor.ben işten geç gelince elinin altında ısıtıp yiyebileceği bir şeyler olsun diye yapıyorum. Bu tarz besinler de hep karbonhidrat maalesef.

deniz yaa ama haksızlık buu ben 5000 ip atlayacak zamanı bulamıyorum ki
ancak öğlşeyin yürüyüş yapabiliyorumbu öğleyin 6000 adım attım 1 saat yürüdüm
ama kardiyo olmayınca fazla gitmiyor sanırım
Kaptanım İnan çok haklısın. Ben o gün dışarı çıkmadım. Baktım atlamaya da devam ediyorum eşime de yemek yiyip gelin diye mesaj attım :) Sadece ip atlamak için bu zamanı yaratabildim. düşünsene senin yoğunlukla aynı mı? Ama bak sen yine de düşün iki şarkı dinlemelik atlarsan 500 falan yapıyorsun. Olmadı bir şarkı dinlemelik başla.. önemli olan 5000 atlamak değil ki. Elli,yüz,iki yüz tüm hareketler önemli. Ben de öyle devam etmek istemiyorum. Senin yürüyüşlerin de sağlığın için çok önemli. Ama dediğin gibi tüm egzersizler cardio olunca daha etkili oluyor.

Süpersin canım ip atlamaya devam.

Benim ufak olan da hemen dibimde bitiyo. Bölük pörçük atlıyorum işte ondan fırsat bulursam

Hiç sorma ben de o konuda biraz sıkıntılıyım. Alttakiler işe gidince atlıyorum genelde 😀

Patlamamış 1 su bardağı mısır patlayınca 50 kişiye yeter herhalde 😂

Ben de bu sabah 89,9 çıktım. 8li sayılar kıyısından gösterdi kendini
Senin 8 lerle buluşman benim 75 lere yaklaşmam çok güzel olmuş bu sabah..
patlamış mısırı birisi diyetisyenine sormuş, sanırım arkadaşıydı, odadan kovmuş danışanını :) ben tercih etmiyorum yağsız tuzsuz bir şeye benzemez diye..

Kızlar bugün
55lileri gördüğüm için bugün öğlen istediğim kahvalyi yaptım bende menümü yazayım
Sabah

Bir bardak Nescafe

Öğlen
Domates
Salatalık
4.5 böğürtlen 1 poğaça
Yumurta 5,6 kızarmış patates
1 dilim ekmek 1 bardak çay
Ve 1 cips o_O:sus:

Ara icin
1 yeşil elma yiyecem
Akşam
Menüsünü de ayrı yazacam
Herkesin bünyesi farklı olabilir ama ben bir direnç kırılınca diyet dışına çıktığımda otomatik direnç kilosuna dönüyorum. Kaçamağın büyüğü küçüğü de fark etmiyor. Uyuz bir bünyem var :)
Ayrıca psikolojik olarak da o zamanlarda deli gibi kaçamak isteği oluyor..

Okulu atlattın sayılır kışlıkları da bitirirsen belki biraz dinlenirsin.. ben de dolaba bir şeyler atmaya başladım. Tatildeyken eşim rahat etsin diye. Ama isteklerin çoğu karbonhidrat :) gerçi yemek pişirme sorunu olmadığı için biraz böyle oluyor.ben işten geç gelince elinin altında ısıtıp yiyebileceği bir şeyler olsun diye yapıyorum. Bu tarz besinler de hep karbonhidrat maalesef.
canım ben bazen pişmiş yemek atıyorum buzluğa rahat olsun diye mesela pişmiş bamya zeytinyağlı fasülye sarma köfte ve çorba da atabilirsin buzluğa çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yer hemen

Kaptanım İnan çok haklısın. Ben o gün dışarı çıkmadım. Baktım atlamaya da devam ediyorum eşime de yemek yiyip gelin diye mesaj attım :) Sadece ip atlamak için bu zamanı yaratabildim. düşünsene senin yoğunlukla aynı mı? Ama bak sen yine de düşün iki şarkı dinlemelik atlarsan 500 falan yapıyorsun. Olmadı bir şarkı dinlemelik başla.. önemli olan 5000 atlamak değil ki. Elli,yüz,iki yüz tüm hareketler önemli. Ben de öyle devam etmek istemiyorum. Senin yürüyüşlerin de sağlığın için çok önemli. Ama dediğin gibi tüm egzersizler cardio olunca daha etkili oluyor.
evet akşamları en azında 200-300 atlayabilrim sanırım hala küçüğün servis olayı düzene girmedi bakalım ne zaman girecek

Ya inan spor yapmadığımda herşey bitmiş 10 kg geri almışım gibi oluyorum.o da bana ekstra stres :// neyse sabah sabah güzel spor yaptım kendime geldim :))
Bravo canım sahalara döndün demek. Harikasın
iyi çok şükür, çok anneci oldu, 6,5 aylığız, bir o var sorunumuz:)
Daha küçükmüş, maaşallah ona. Sağlıkla büyüsün inşallah.
evet ilk bebiş, 3 yıl uğraştık olsun diye. tabi ben de her tüp bebek denemesinde kilo aldım. sonunda 86 ile hamileliği bitirdim. şimdi galiba 77 yim. doğumdan sonra da veremedim emzirmem rağmen. emzirirken kilo verenlerin hastasıyınm
Onların ben de hastasıyım. Her emzirme 500 kalori yaktırıyo derlerdi hatta. Ama emzirirken bende aşırı tatlı isteği olduğundan vermeyi başaramamıştım. İkinci, 9 aylıkken buraya girmiştim. Buranın temposuyla başarmıştım. Yani oluyo merak etme başaracaksın sen de.
Evet haklısın.. bence 500 ile başla.. arttırarak devam edersin ve ayağında mutlaka spor ayakkabısı olsun atlarken..
Aaa ben çıplak ayak atlıyordum. Yanlış yapıyorum dimi. 😥[/QUOTE]

Back
X