• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım maaşallah diyorum nazarım değmesin. Becerikli insanın hali de böyle oluyo. Ketçap bile yapmışsın Harikasın. Kışa sen bizden öndesin demektir bu 😊

Bi 10 kilo eksiğini de tezden görürüz inşallah denizim ya :KK50:

Ahh, beni anlatıyorsun:KK43:
valla artık bitti kış hazırlıkları canım yaaa
 
AA çorbayı ilk defa duyuyorum kaptanım. Sarma atacağım ama fasülye,köfte istemedi. Ben de lavaş yapıp atıyorum şu ara.. ekmek pişiremiyorum henüz ama lavaş, bazlama daha kolay geliyor :) sarma, gözleme, lahmacun, içli köfte ( bir arkadaşımız yapacak ben daha o konuya gelmedim) poğaça, kek, baklava sipariş edildi 2 ay Türkiye tatili karşılığı ben de başladım ufak ufak iki üç haftam var rahat rahat yaparım. Yalnız çorba da atabilirim. Ben eşimin reddettiği sebzeleri çorba ya da börekle yediriyorum. Benim çocuğum da eşim. Zamanında annem bana yapardı böyle şimdi ben ona yapıyorum :)
canım ben mercimek çorbasını yaptım gayet güzel ve pratik oluyor
 
maşallah bir sürü şeyi yapıyorum ama henüz salçayı yapmadım ceraset edemedim
Çok basit yaa
Bı temizlemesi var biberin o kısmı zor
Makineden geçirdikten sonrada günde 2,3 defa karıştırıyorum koyulastikca birbirine aktarip en son hazır domates alıp onunda ekleyip bir gün daha güneşte bekledikten sonra tuzlayıp vidonlara koyuyoruz.
 
Selamlaar 🌸
Dün yazamadım menümü
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
1,5 dilim ekmek

Öğlen
Bi parça bitter çikolata

Akşam
Fırında balık
Yarım dilim ekmek

4350 adım tempolu yürüyüş kardelelen321 kardelelen321

Bugünkü menüm de
Sabah
Yarım simit

Öğlen
Köfte
Ekmek
Yarım bardak kola 🥺🥺

Akşam
Bulgur pilavı
Tas kebabı
Cacık

1 saat 10 dakika yüzdüm, 5000 adım da tempolu yürüyüş kardelelen321 kardelelen321
 
Canım
Ben senin yerinde olsam gün içi meyve yediğim için akşam karpuzu çıkarırım. Ama canın istediyse afiyet olsun. Toplamda fazla bir menü değil zAten..
canım özel günümden dolayı sanırım sağol
 
selamlar kızlar
malum okullar başladı ulaşım beslenme derken bugün sofra kaç kere kuruldu kalktı belli değil .eşimde evde bu hafta servis ayarlanana kadar çocuğu göötürücek velhasıl anca girebildim.
özel gün dolayısıyla artıyım .
 
Kızlar yazıp heemen yatacağım
kardelelen321 kardelelen321
Bu ilk oldu sanırım 3. Gün bende yine spor yok oğlum çığrından çıktı bu sinir harbiyle spora geçemiyorum.ve maalesef menüler gidiyor bugün bir kase patlamış mısır + bir kare bitter çikolata yedim bu iş olmazsa oğlum sebep olacak psikolojik olarak bitiriyor beni
canım sana bi el atalım herkesin bi tavsiyesi olucaktır mutlaka dikkate alıcağına eminim.çocugun sna fazla bağımlı, bi komşu çocuğu şart arkadaşı olmalı.farklı parklara gidip oralarda da arkadaş edinebilirsin havalar soğumadan.kreşe başlayana kadar en azından.akşamları eşinle oynamazmı.gün içinde sen yemek yap ona oyun hamuru.lego.vs ver yanında oynasın.uyurken dinlen.zaten sabah yürüyosun.akşam bisiklet yapıyorsun fazla zorlama kendini dinlen.
bide uyku meselesi var gündüz uykusunu uyumadan yoğurt veye ayran .süt verirsen rahat uyur ama zaten gündüz uykusunu bırakma yaşına yaklaşmış bi süre idare edersin.sende fazla kafein alma melisa ,rezene gibi çaylar içki tahammülün artsın.stres bize yaramıyo sonuçta.o yediklerinde hep stres yiyeceği zaten.
bilmem fikir verebildimmi
 
Görmemişim canım. Çift ayak atlıyorum. Yani zıplıyorum diyelim :) ama tek tempo atlamıyorum, bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyorum. Onu da cardio yapıyorum yani :) bence elinde iple yapmak daha keyifli ve daha kolay. İp olmadan boş atlamak sıkıcı gibi geliyor bana. En iyi yardımcı da atlarken, müzik dinlemek, film izlemek falan. Düşünüyorum, çocukken inceciktik bütün gün ip top peşinde koşmaktan kilo almak ne mümkündü :) ip atlamak o günlere dönmek gibi geliyor.
Senin ipleri de cardio olarak hesaplayalım o halde canım
 
canım sana bi el atalım herkesin bi tavsiyesi olucaktır mutlaka dikkate alıcağına eminim.çocugun sna fazla bağımlı, bi komşu çocuğu şart arkadaşı olmalı.farklı parklara gidip oralarda da arkadaş edinebilirsin havalar soğumadan.kreşe başlayana kadar en azından.akşamları eşinle oynamazmı.gün içinde sen yemek yap ona oyun hamuru.lego.vs ver yanında oynasın.uyurken dinlen.zaten sabah yürüyosun.akşam bisiklet yapıyorsun fazla zorlama kendini dinlen.
bide uyku meselesi var gündüz uykusunu uyumadan yoğurt veye ayran .süt verirsen rahat uyur ama zaten gündüz uykusunu bırakma yaşına yaklaşmış bi süre idare edersin.sende fazla kafein alma melisa ,rezene gibi çaylar içki tahammülün artsın.stres bize yaramıyo sonuçta.o yediklerinde hep stres yiyeceği zaten.
bilmem fikir verebildimmi
Oy canım çok sağol kafamdaki çoğu şeyi yazmışsın :KK36:
Yazını okuyunca hemen bir anason Melisa çayı yaptım sonra yok yaaa niye sadece ben içiyormuşum asıl canavar o dedim onada yaptımm:))) sağolasn evde vardı ama işte insanın içmek aklına gelmiyor...
Çocuğum evet çok bağımlı bana öyle ki kucağımda sarılmış vaziyette otururken bile ağlayıp anne seni istiyorum diye daha çok sarılıyor ://// babasıyla dışarda durur ama evde yine hep beni ister sen gittt diye babasına hep bağırır isteemz odasına bile almaz bir tek beni alır kapıyı hemenn kapatır durum çok vahim :(
Arkadaş evet lazım burası o açıdan çok zengin bir yer büyük bir lojman düşün ve her iki apartman arası park biz sabahtan akşama kadar o park senin bu park benim gezeriz bir iki arkadaş çıkar ama yaşından dolayı herhalde ne oyuncak paylaşıyor nede doğru düzgün oynuyor iki dkka oynayıp sonra saldırıyor çocuğa :( o yüzden bu işi de beceremiyoruz. Oyun hamuru bir kere verdim ağzına arttı daha hala vermedim .. LEGO oynar ama işte o da iki saniye.. valla tek umudum kreş orda biraz benden kopar arkadaş kavramını anlar
Diye umuyorum
 
Back
X