- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #313.901
İyiyiz cnm bu hafta izin aldım umarım diyeti aksatmam üstelik kaynanamlarin yanına geldim koydeyim şuan hayırdır sen neden yogunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tatildeyim kaçamak yapmamaya çalışıyorumİyiyiz cnm bu hafta izin aldım umarım diyeti aksatmam üstelik kaynanamlarin yanına geldim koydeyim şuan hayırdır sen neden yogunsun
Teşekkür ederim canım. İlk gün çok güzel geçti. Okulu çok sevmiş bizimki. Artık okullu oldum diye şarkılar söylüyoKızlar ;
Çocuklarınızın ilk günü umarım iyi geçmiştir. Herkes mutlu mesut okul dönemine başlamıştır :)
[/QUOTE]Bravo canım sahalara döndün demek. Harikasın
Daha küçükmüş, maaşallah ona. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Onların ben de hastasıyım. Her emzirme 500 kalori yaktırıyo derlerdi hatta. Ama emzirirken bende aşırı tatlı isteği olduğundan vermeyi başaramamıştım. İkinci, 9 aylıkken buraya girmiştim. Buranın temposuyla başarmıştım. Yani oluyo merak etme başaracaksın sen de.
Aaa ben çıplak ayak atlıyordum. Yanlış yapıyorum dimi.![]()
Ben de genelde tek sefer spor yapıyorum ama bir nedenle iki kere spor yapacaksam ilk yaptığımda saçımı yıkamıyorum kısa bir duş alıp çıkıyorum canım. Dediğin gibi kan ter içinde kaldığım için duş almadan olmuyorGün içinde bir kac kere spor yapan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Ben kan ter içinde kalıyorum dus almazsam olmuyor. Günde 2 kere dus almak da işime gelmiyor.
BEnce yediğin miktarda bir sorun yok canım. Ben de haşlanmış mısır seviyorum salatalara falan da bazen ekliyorum ama GDO lu gıdaların başında Mısır geldiği için uzak durun diyorlar o nedenle nadiren yemek sağlığımız açısından daha iyi olacaktırmenüm:
sbah bir yumurtaa iki tam ceviz
öğlen 100 gr haşlama et, bir haşlama patates
ara 200 kalorilik mısır pirinç patlağı
akşam 50 gr haşlama et, bir haşlama patates
ara 15 beyaz leblebi, bir adet mısır pirinç patlağı
bugün konuşuldu patlamış mısır olayı. ama hala glutensiz beslendiğim için mecbur patates, pirinç ve mısır yiyorum. evde glutensiz ekmek yapsam yerim, yapmıyorum o yüzden...
2 litre su, 45 dakika orta tempo yürüyüş.
ne yazık ki ip atlayamadım.
TmmSspiral bende de var bişey olmuyo canım merak etme
Diyet mi glutensiz normal de mi yemiyosunmenüm:
sbah bir yumurtaa iki tam ceviz
öğlen 100 gr haşlama et, bir haşlama patates
ara 200 kalorilik mısır pirinç patlağı
akşam 50 gr haşlama et, bir haşlama patates
ara 15 beyaz leblebi, bir adet mısır pirinç patlağı
bugün konuşuldu patlamış mısır olayı. ama hala glutensiz beslendiğim için mecbur patates, pirinç ve mısır yiyorum. evde glutensiz ekmek yapsam yerim, yapmıyorum o yüzden...
2 litre su, 45 dakika orta tempo yürüyüş.
ne yazık ki ip atlayamadım.
yazdım tatlımTüm menünü yazmadın sanki ben mi kaçırdım ?
bizim çok kötü idi sabah 6,30 da servis geldi çocuğu indirin diye bende indirmem dedim onu okula götürdüm okulun parasını peşin verdim servis sözleşmesi imzaladım ama zarara da girsem iptal edceğim bakalım ne olacakKızlar ;
Çocuklarınızın ilk günü umarım iyi geçmiştir. Herkes mutlu mesut okul dönemine başlamıştır :)
6.30 mu çok erkenmiş ya sende erken aldığı için mi rahatsız oldun kaptanımgünaydınlarrrr
bizim çok kötü idi sabah 6,30 da servis geldi çocuğu indirin diye bende indirmem dedim onu okula götürdüm okulun parasını peşin verdim servis sözleşmesi imzaladım ama zarara da girsem iptal edceğim bakalım ne olacak
Cumaya kadar hedefine ulaşırsın umarım canım. Yeterince zaman var bence.günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah
haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 ceviz 1 erik
dün suyuma limon koydum ve onu içtim o yüzden pek açlık hissetmedim
15,30 da 4 kaşık fasulye 1 kase yoğurt yedim
akşam da 6 kaşık fasulye salata 1 dilim ekmek
yemekten sonra instagram da gördüğüm sağlıklı atıştırmalıklar vardı ondan denedim hurma, kakao, erik, muz yoktu biraz cıvık oldu ben biraz tadına baktım sonra içine bisküvi kırdım mozaik pasta gibi yaptım beyler yedi yanına rezene çayı yaptım
sabah tartıldım 67 kiloyum hafta sonu almamışım üstüne de 200 gram vermişim cumaya hedefim 66,5
Ders kaçta başlıyor kaptanım 6;30 çok erken değil mi? Güzergah nedeniyle mi bu kadar erken geliyor servis? 6;30 da servise vermek gerçekten tuhaf ki bunun kışı da var çocuk yarı gecede yola çıkacak tam saçmalık.günaydınlarrrr
bizim çok kötü idi sabah 6,30 da servis geldi çocuğu indirin diye bende indirmem dedim onu okula götürdüm okulun parasını peşin verdim servis sözleşmesi imzaladım ama zarara da girsem iptal edceğim bakalım ne olacak
CanımGünaydın herkese
Ben bu sabah pek iyi değilim. Çok kötü rüyalar gördüm ve çok etkilendim. Bu sabah tartıda 89,5 gördüm ona bile sevinemedim.