• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sırf bu yüzden cocuk okul yaşına geldiğinde istanbuldan taşraya taşınacağım inşallah
Sonra da üniversite için geri gönderirsin o zaman alışır bak Ben şimdiden alıştırıyorum😂

Böyle zamanlar için diyetisyeninden ödem atıcı tarifler ve ya Regl dönemine özel diyetler alabilirsin canım aklında olsun. Benim bazen 2 kg fark ediyor adet dönemi kilom.
Ve bizimled3 paylaşabili3siniz☺

AA çorbayı ilk defa duyuyorum kaptanım. Sarma atacağım ama fasülye,köfte istemedi. Ben de lavaş yapıp atıyorum şu ara.. ekmek pişiremiyorum henüz ama lavaş, bazlama daha kolay geliyor :) sarma, gözleme, lahmacun, içli köfte ( bir arkadaşımız yapacak ben daha o konuya gelmedim) poğaça, kek, baklava sipariş edildi 2 ay Türkiye tatili karşılığı ben de başladım ufak ufak iki üç haftam var rahat rahat yaparım. Yalnız çorba da atabilirim. Ben eşimin reddettiği sebzeleri çorba ya da börekle yediriyorum. Benim çocuğum da eşim. Zamanında annem bana yapardı böyle şimdi ben ona yapıyorum :)
Kavurma,pişmiş tavuk,kuru fasulyede koyabilirsin

Onlar melek ne canavarı😍4 yaşlarında bu oğlan çok sinirli ve inatçı çişe zor alıştırdım ama yemek yedirmwkte dahada zorlanıyorum diyerek psikolojik danışmana gittik küçükken birkaç soru sordu resim çizdirdi sonra bana dedi ki çocuğunuzda bir sorun yok Sizinle görüşelim😒 onun çocuk olduğunu ne kadar tahammülsüzleştiğim i gösterdi bana. Ilk çorbasını kreşde içti diyebilirim biraz sabır lazım ilginizi başka yerlere yönlendirin bence
Ayyyy bizede aynısı oldu :)))) doktora götürdük ben ağlamaya başladım :)) ama doktor eşime yüklendi o zamanda kendimi kötü hissettim zor vallahi zor geçecek biliyorum ama beniö hayal ettiğim şeyler böyle değildi ya insan ondan hüsrana uğruyor

Seni motive edecek rakamlara çabuk ulaşıyorsun ne güzel Darısı Başıma inşallah
Sanırım ben biraz takıntılıyım. Şimdi kitlendim ya bir kiloya olana kadar çabalarım. Bak bu saat oldu daha spor yapmadım bir gün de yapmasam bir şey olmaz değil mi ama er ya da geç atlayacağım o ipi, neden 75 i kıracağım çünkü :) ama aynı ben korumada ya da kilo aldığım zamanlarda bugun ip atlasam mı diye akşamı edip ertesi güne ertelerim. Tüm mesele kitlenmekte benim için :) Şimdi taktım 72 gelmeye Türkiye’ye.. bundan bir ay önce desen inanmazdım bu arada bu fikre :) 72 gelmenin yolunun 75 te oyalanmamak olduğunu bildiğim için de Cuma en az 74,9 görmek istiyorum. Şimdi bu fikirle yatıp kalkıyorum :)

Kavurma,pişmiş tavuk,kuru fasulyede koyabilirsin
Yemek pişirir sıkıntı olmaz. Ama yapabilsem kavurma koymak isterdim çünkü burada etler yağsız ve kuyruk yağı bulmak zor olduğu için kavurma yapmak tam sorun. Eşim de çok özlediğini söyleyip duruyor, dışarıdan aldıklarımız da pek güzel değil :)

Ayyyy bizede aynısı oldu :)))) doktora götürdük ben ağlamaya başladım :)) ama doktor eşime yüklendi o zamanda kendimi kötü hissettim zor vallahi zor geçecek biliyorum ama beniö hayal ettiğim şeyler böyle değildi ya insan ondan hüsrana uğruyor
Kesinlikle zor ama bir o kadar da vazgeçilmez :) dün yeğenim okula başladı diye annesi neredeyse göbek atıyordu akşamına özlemişti :)

Bugünkü menüm

Sabah; 2 dilim ekmek, sahanda yumurta ( 2 yumurta ile)

Ara; 1 sade kahve 2 kare çikolata

Öğlen ; fırında pirzola, salata ( öğlen ekmek yememe nedenim ilk aradaki çikolataydı, çünkü öğleden sonra da meyve yemek istiyordum)

Ara; 25 tane üzüm, 2 ceviz

Akşam ; 8 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt

Ara; 1 bardak süt

-3 litre su
- Yeşilçay,soda, limon,
-1000 ip atlama kardelelen321 kardelelen321

Sanırım ben biraz takıntılıyım. Şimdi kitlendim ya bir kiloya olana kadar çabalarım. Bak bu saat oldu daha spor yapmadım bir gün de yapmasam bir şey olmaz değil mi ama er ya da geç atlayacağım o ipi, neden 75 i kıracağım çünkü :) ama aynı ben korumada ya da kilo aldığım zamanlarda bugun ip atlasam mı diye akşamı edip ertesi güne ertelerim. Tüm mesele kitlenmekte benim için :) Şimdi taktım 72 gelmeye Türkiye’ye.. bundan bir ay önce desen inanmazdım bu arada bu fikre :) 72 gelmenin yolunun 75 te oyalanmamak olduğunu bildiğim için de Cuma en az 74,9 görmek istiyorum. Şimdi bu fikirle yatıp kalkıyorum :)
Leyl-i-fer Leyl-i-fer sana bu mesajı yazıp ip atlamaya gittim.

Eklentiler

• A7FAFE77-37EF-443D-9D84-34ABCFBBD081.webp
    A7FAFE77-37EF-443D-9D84-34ABCFBBD081.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 17
Meraba kızlar ben bugün menüm paylaşamiçin hastaneye gittim yeni geldim bebeğim uyuz olmustu açaba bu hastalihin tedavisinde bilginiz varmı kesin geçirebilcek kremler fayda etmiyo doktorun verdiği
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir. Hiç bildiğim bir konu değil bir fikir veremiyorum bu nedenle.

Hayır olsun canım hayra yoralım
Ama kilona da sevin yani bak doğru yoldasın demek maşallah
Sağol canım benim. Bugün biraz kaçamaklı geçti maalesef benim. Yaptıktan sonra pişman oldum tabi. Sonrasında biraz spor yaptım ama beni fazla tatmin etmedi. Yarın daha güzel olacak bence

İyi akşamlar hanımlaar 🌸

Bugünkü menüm
Sabah
Labne
Hindi salam 2 dilim
2 dilim ekmek

Öğlen
Fırında balık
2-3 çatal bulgur pilavı
Salata
Yarım bardak kola 🥺

Akşam
Fırında sulu köfte
Kavun
2-3 çatal köz patlıcan

20 dk yüzdüm, 7300 adım tempolu yürüyüş kardelelen321 kardelelen321

Kızlar menüm sabah
Domates közlenmiş biber patlıcan çeyrek ekmek

Öğlen 7,8 YK pilav
Bir tabak salata

Ara 5 incir

Yoğurtlu yulaf
Domates
Elma

Az su içtim bugün
Spor da kayda değer birşey yapmadım bugün köyden eve geçiyorum şimdi hepinize iyi geceler kızlar çok yorgunum

Kızlar menüm sabah
Domates közlenmiş biber patlıcan çeyrek ekmek

Öğlen 7,8 YK pilav
Bir tabak salata

Ara 5 incir

Yoğurtlu yulaf
Domates
Elma

Az su içtim bugün
Spor da kayda değer birşey yapmadım bugün köyden eve geçiyorum şimdi hepinize iyi geceler kızlar çok yorgunum
İyi dinlenmeler canım. Karbonhidrattan zengin proteinden fakir bir menü olmuş ama köy ortamında normal sanırım. Ben de bizim köye gitsem sabah öğlen akşam patates yerim herhalde :)

Back
X