• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sözde bugün hurma diyeti yapacaktım ama öyle olmadı
Yediklerimi yazayım
Sabah
08:00 1 yumurta
08:30 2 hurma 1 türk kahvesi
09:00 1/2 kase yoğurt 3 hurma
12:00 1 yumurta
13:00 1 kase yoğurt 3 hurma / hurma bana o kadar şekerli geldiki daha fazla yiyemedim
16:00 civarı 1 ceviz 5 badem 1 armut
Malesef kendimi çok kötü hissettim aç değildim ama başım dönüyordu.
Eve geldim salata yaptım 1 yumurta yanında 1 kase yoğurt
Saçma bir diyet oldu ama bakalım sabah ne çıkacak

Hahaha ah senin bu günleri ne yapacağız gün olduğu günler akşam menüsünü sadece salata yoğurt gibi dengelersen güzel olur canım gün haftada bir gün mü ?
Bende akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim:) evet haftada bir gün :)

Selam kızlar bugün diyetime uydum ama karbonhidrat çok kaçtı yarın yapacaklarıma gelince bu akşam dan elmalı tarçınlı detoks hazırlayayım yarın bütün gün içeyim
3 kupada yeşil çay içeyim
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
Ara sütlü kahve
Öğlen çorba ve ayran
Akşam yoğurt
3 litre su
1 saat yürüyüş kardelelen321 kardelelen321

Günaydınlaar 🌸 tatlış tatlış diyetimi yapıyodum dün kahvaltıda yumurtamı yemiştim, öğlen karnabahar yoğurt derken akşam arkadaşlarım süpriz yaptı 🥺🥺 fırçalayın beniii 🤧🤧

Dünkü menüm
Sabah
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek

Ara
2 kuru kayısı

Öğlen
Karnabar
Yoğurt

Ara
8 badem
1 bardak süt

Akşam 🥺
2 çatal pasta
Yarım bardak kola
Üç ısırıkta ev yapımı burger

Bari öğlen yapsaydılar süprizi akşam olunca içime çok dert oldu 🙇🏻‍♀️🥺

Ailede yok canım ama kendimden ciddi şekilde şüphelenir oldum
Bugün şirkette bir fatura kayboldu firma faturayı getirdiğini söylüyor bizde kesinlikle getirmediklerini sonra fatura benim başka bölümde çalıştığım dosyanın altında çıktı.
Ben o kişilerin bana fatura bıraktıklarını hiç hatırlamıyorum.ama çok kötü oldum acaba onlardan benmi aldım hiç hatırlamıyorum
Canım muhakkak yaptır zaten hamilelik düşünüyorsun tüm değerlerini önce bir normal düzeye çek sonra hamilelikti emzirmeydi çocuk tüketecek hepsini :)) hatta dişde çürük falan varsa hepsini yaptır hamilelikte çok diş ağrısı oluyor çocuk vitamini aldığı için dişler hızlı çürüyor

selam kızlar internetim akşam geldi ama benim buraya gelmeye yüzüm yok resmen
2 gündür bi koşuşturmam vardı oğluşun d.günü için epey hareketliydim öğün bile atladım
lakin akşamdan beri batırdım dün geç saatte yediklerim ve bugüne kalanlar beni baltaladı .bu hafta hiç umduğum gibi geçmedi.kızınnnn banaaa
cumaya kadar napabilirimki bari artı gelmiyim
:sinirli: :sinirli: :sinirli: ayyy leylim yyaaaa neden ya :(((

Daha beteri oldu cnm ☹
Mutfak lavobosu tikanti yemek dahi yapamadım
Yetmedi pideli tavuk dürüm yedim.
Hadi ya geçmiş olsun canım pideli tavuk dürüm biraz fazla olmuş tabisi, hem de akşam. Kaptan yardımcısı böyle yaparsa ben bugün 1,5 İskender yerim o zaman :) şaka bir yana bazı şeyler kontrol dışı gelişiyor ve beslenme de sekteye uğrayabiliyor. O zamanları en az zararla atlatmak için uğraşmak gerekir. Pidesini hiç ya da açlık durumuna göre az yesen kurtarırmışsın aslında. Ama belki de çok açtın bilmiyorum.

Kızlar bakıyorum da bu hafta hepimiz için iyi gitmedi su son 1 gunde kendimizi toprlayalim cumaya hiç olmazsa + ile gitmeyelim
Henüz tartılmadım ama 75 görürsem kızacağım artık :) yalnız bu diyet bana yaramadı bildiğin her gün tartılıyorum :)

Back
X