- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.221
çok iyi olur cnmGel bu hafta yarışalım kaybedene ceza verelimm![]()
hem güncel kilo ve hedef kilolarimiz çok çok yakın rekabet daha iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi olur cnmGel bu hafta yarışalım kaybedene ceza verelimm![]()
Her bünye farklıdır tabi ama ben kendi vucudumu söyleyim ekmek tatlı hamur işi yemedim porsiyonları biraz küçülktüm ve 1 hafta boyunca hiç meyve yememiştim o hafta 700 gr vermeştim meyve yersem 200/300 gr gidiyorKizlar ne yapiyosunuz bn veremiyorum nasil veriyorsunuz bu kilolari biraz bilgi verirmisiniz![]()
Anlaştık cezamız ne olsuun?çok iyi olur cnm
hem güncel kilo ve hedef kilolarimiz çok çok yakın rekabet daha iyi olur
Ekmek dışında hersey oylmiYemiyoruzişin şakası bi yana dikkat ediyoruz yediklerimize tatlı yemiyoruz, karbonhidrattan kaçınıyoruz, spor yapıyoruz filan. Klasik hoşsuz şeyler
![]()
Ya bugun basliyorum veririm insallah meyve de yemiycem yaza kadar zayiflamam lazimHer bünye farklıdır tabi ama ben kendi vucudumu söyleyim ekmek tatlı hamur işi yemedim porsiyonları biraz küçülktüm ve 1 hafta boyunca hiç meyve yememiştim o hafta 700 gr vermeştim meyve yersem 200/300 gr gidiyor
Çok iyi. Ben bu menüyü asla yapamam.Bugünkü menümüde yazayım
Sabah 1 bardak limonlu su
1bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara sütlü kahve
Öğlen tarhana çorbası
Ara meyve yada sebze suyu
Akşam yoğurt içine tarçın
3 litre su
1 saat yürüyüş @kardelelen321
BilmemAnlaştık cezamız ne olsuun?
Biraz istikrarla vereceğine eminim takımın gucuyle de bı bakmışsın pantolonlarin olmuyor sanaYa bugun basliyorum veririm insallah meyve de yemiycem yaza kadar zayiflamam lazim
Anlaştık o zamanBilmem
Ceza 1 saatlik spor olsun
Keşke ekmeği tamamen çıkarsam hayatımdan arada bir ekmek yiyorum eşim getiriyor sıcak sıcak pideleriEkmek dışında hersey oylmiaY hadi bakalim bnde resim atarim hep yedigimi falan
❤
![]()
Evde o vardıTandır ekmeği mitam buğday çavdar denesen belki daha iyi olur canım beyaz ekmek karnını çabuk acıktırıyor insanın afiyet olsun :)
Arkadaşımız sıvı diyeti yapıyoÇok iyi. Ben bu menüyü asla yapamam.![]()
Yes babyAnlaştık o zaman
Bağışıklık sistemi içinde meyve önemli ama minik minik porsiyonlarla olabilir aslındaYa bugun basliyorum veririm insallah meyve de yemiycem yaza kadar zayiflamam lazim
Bu arada kızlar pantolon demisken evde ki iki kumaş pantolonun artık bana olmuyor . Bildiğiniz kayıyor ben kaldırıyorum![]()
Bu gidişle onları gitmeyebilir de![]()
ayyy ne güzel bi durum