• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta nota alıyoruz kızlar :KK43: silkelenme vakti şu ekip sinerjisinde nasıl böyle başarısız bir ekip ortaya çıkıyor çok mu goy goy yaptık zeki ama çalışmıyor muyuz neyiz :KK53: :KK70: :KK70:
Goy goy olunca hepimiz süperiz ama bu hafta ekipçe çok kaçamak yaptık durum ortada

Gerçekten nasıl oldu bu hiç anlamadım. O kadar yazıyor menü paylaşıyoruz, beraber motiveyiz.. neyse hedefe giden yolda ufak bir kaza yaşadık. Haftaya notamızı sildirip derece yapalım kızlar.. sonuçta bunu yapabilecek güçteyiz
kaptan da hurma yapçaktı yanlışmı hatırlıyorumm belki o kurtarır notayı .bide listye alınacak kimse varsa belki oda

merhaba hanımlar işyerindeki arkadaşım yeşilçay soda karışımı ile inceldiğini söylüyor
tarifini veriyorum yapmak isteyenler için bende akşam eve gidince hemen yapıyorum.
suya yeşil çayımızı koyuyoruz (aktarlarda satılan olursa daha faydalı sallama olanlardan olmasın )
kaynarken 1 limonun suyunu sıkıp sıktığımız parçayı içine atıyoruz.
kaynayıp beklettik sonra süzüyoruz içine sıktığımız limonun suyunu ve 1 soda boşaltıyoruz gün içinde afiyetler içiyoruz
ben bunu 10 gün yapacam
ölçülerimi yazacam bakalım incelme olacak mı

valla dün akşamdan beri gül gül öldüm.artık sinirlerimmi bozuldu komikmi bilmiyorum:KK70::KK70::KK70:
Başımıza ne geldi anlamadık ki.. durum gerçekten komik geliyor ama bildiğin + geldik. Sen son anda direkten döndün.. ben dün gece kendi kendime +300’ lük bir gol attım :)

Sadesi için bir şey diyemeyeceğim ama meyvelilerlin bazıları çok şekerli oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam müslili çok şekerliydi. Bağırsak çalıştırmak için alıyorsun şeker yükleniyorsun bazılarında. Bu nedenle kefir daha masum geliyor bana bağırsak çalıştırmak için..

listemde akşam için kefir vardı :)
hiç içememişimdir kefiri tadı böyle anlatamayacağım şekilde garip bozuk geliyor
kiraz sapı çayı da işe yarıyor aslında

merhaba hanımlar işyerindeki arkadaşım yeşilçay soda karışımı ile inceldiğini söylüyor
tarifini veriyorum yapmak isteyenler için bende akşam eve gidince hemen yapıyorum.
suya yeşil çayımızı koyuyoruz (aktarlarda satılan olursa daha faydalı sallama olanlardan olmasın )
kaynayıp beklettik sonra süzüyoruz içine sıktığımız limonun suyunu ve 1 soda boşaltıyoruz gün içinde afiyetler içiyoruz
ben bunu 10 gün yapacam

merhaba canım
öncelikle bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim
tarif bana karışık geldi nedense :kızgın:

listemde akşam için kefir vardı :)
hiç içememişimdir kefiri tadı böyle anlatamayacağım şekilde garip bozuk geliyor
kiraz sapı çayı da işe yarıyor aslında
İçerine dereotu veya nane ekleyerek dene belki biraz aromatik olunca sevebilirsin belki. Benim favorim dereotlu :)

İçerine dereotu veya nane ekleyerek dene belki biraz aromatik olunca sevebilirsin belki. Benim favorim dereotlu :)

dereotunu bayılırım
akşam deneyeceğim canım
diyetisyenin verdiği listeye uyacağım bu hafta
önümüzdeki cuma için belki faydasını görürüm :)

ben bunu 10 gün yapacam
Bana diyetisyen vermişti Yeşilçay sade beni çok zorladığı için soda limonla içiyorum genelde.

ben bunu 10 gün yapacam
saraçoğlu derki bitkileri kaynatmayın demleyin heleki yeşil çayı kaynar suyun içinde 30 40saniye falan tutuyorum ben.zaten kaynarsa acı oluyo

merhaba canım
öncelikle bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim
tarif bana karışık geldi nedense :kızgın:
1 tatlı kaşığı veya 1 poşet Yeşilçay ile bir kupa çay demliyorsun. İçine yarım limon sıkıyorsun, 1 bardak da maden suyu ekliyorsun..
ben bu şekilde yapıyorum :)

Aksam 7 den sonra hiç bir şey yemedim if yaptığım için öğlen 12 de ezogelin çorba 1 kase hünkar beğendi salata ve 1 dilim kepekli ekmek. 1 adet un kurabiye si ve ay çekirdeği 100 gr. 1 lt su şuana kadar
İf yapıyorsan açlık saatlerinde suyu iyice arttır canım. 3 lt içmeye çalış. Un kurabiyesi veya çekirdeklerden birisi olmasaymış iyiymiş.. iki kaçamaklı bir gün olmuş sanki..

Back
X