• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarım yemezsin sonra telafi etmek için uğraşmazsın ne güzel :) ben transfere kadar kontrollü yiyorum iştah açık olsa da, ama transfer sonrası Protestan fitil başlanıyor. Hem bende mide yanması yapıyor o fitil hem de aşırı iştah açıyor. Yemek yerken sonra ne yiyeceğimi düşünüyordum resmen :) bir de kaçamak yapıyorum ya hızlı hızlı.. yani kendimi durdurduğumda alacağım kaloriyi zaten alıyordum :) ödem ile kilo alırsan bol su içerek ödem çözüldüğü zaman kilo da kalmaz
Ben stres yapınca hayata küsüyorum 😄 yeme içme konuşma tüm işlevlerime son veriyorum kabuğuma çekiliyorum genelde ama bakalım ben de ilaçlar nasıl etki edicek belki de dediğin gibi yerim hiç fikrim yok 🙈 önceki aşılamamı ilaçsız olmuştum kendi yumurtamı değerlendirmiştik. İlk olcak ilaçlı tedavi o yüzden geriliyorum sanırım. Dünden beri temizlik yapıyorum tüm evi kaldırıp atasım geliyo herşey fazlalık gibi 😂

Ben stres yapınca hayata küsüyorum 😄 yeme içme konuşma tüm işlevlerime son veriyorum kabuğuma çekiliyorum genelde ama bakalım ben de ilaçlar nasıl etki edicek belki de dediğin gibi yerim hiç fikrim yok 🙈 önceki aşılamamı ilaçsız olmuştum kendi yumurtamı değerlendirmiştik. İlk olcak ilaçlı tedavi o yüzden geriliyorum sanırım. Dünden beri temizlik yapıyorum tüm evi kaldırıp atasım geliyo herşey fazlalık gibi 😂
Aşılamada dozlar tüp bebeğe göre daha az olduğu için belki de çok etkilemez seni..
benim de bir sonraki transfer spontane olacak ilaçsız tedavi olmasına en çok kilo açısından sevindim. Ama transfer sonrası Protestan yine olacak

Aşılamada dozlar tüp bebeğe göre daha az olduğu için belki de çok etkilemez seni..
benim de bir sonraki transfer spontane olacak ilaçsız tedavi olmasına en çok kilo açısından sevindim. Ama transfer sonrası Protestan yine olacak
İnsanı en çok o ilaçlar geriyo bence zaten. Bugünkü hcg sonucun çıktı mı? Düşmüş mü inatçı

Progestan Allah seni :KK53: yurt dışında olunca normal herhalde Protestan demen :))
İnş o zamanda almazsın kuzum şartlama hiç kendini

İnsanı en çok o ilaçlar geriyo bence zaten. Bugünkü hcg sonucun çıktı mı? Düşmüş mü inatçı
Evet bugün 17 olmuş bugün inatçı şey . Haftaya negatif olur umarım. Doktor randevum 3 hafta sonra.. muhtemelen o zamana kadar iki kere negatif alırım ve 11 Ekim’den sonra gelirim sanırım.

Evet bugün 17 olmuş bugün inatçı şey . Haftaya negatif olur umarım. Doktor randevum 3 hafta sonra.. muhtemelen o zamana kadar iki kere negatif alırım ve 11 Ekim’den sonra gelirim sanırım.
Oh iyi bari çok sevindim baya düşmüş. E senin de az kaldı o zaman transfere

Progestan Allah seni :KK53: yurt dışında olunca normal herhalde Protestan demen :))
İnş o zamanda almazsın kuzum şartlama hiç kendini
Benim tedavi gelecek seneye kalabilir. Doktor Kasım’da hazır oluruz dedi. Ama ben tatilde olacağım Kasım’da dönmem dedim. Aralık’ta da Noel ve yılbaşı nedeniyle tatiller çok. Ocak’ta başlayabiliriz. Hal böyle olunca biraz daha zamanım olacağı için daha da zayıf başlayabilirim tedaviye :)

Yok canım bana düşük iğnesi yapıldığı için Kasım’da başlayabiliyor tedavi ama Türkiye’den erken dönmeye hiç niyetim yok :) ben muhtemelen Ocak’ta başlarım
İnşallah yeni yılla gelir bekletmeden 🌸🥰 ben de aşılama olumsuz olursa o tarihlerde tüp düşünüyorum bakalım zaman ne yol çizecek bize

Back
X