Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok tatlı ya.. çocuklarını ağırlık gibi kullanıp egzersiz yapanlar var ya seninki bana onu hatırlattı :)
O egzersiz calinan anneler icin pek uygun degil :KK48:
Ins en kisa zaman da sende cocugunla oyle egzersizleri yaparsin cnm 💜

O egzersiz calinan anneler icin pek uygun degil :KK48:
Ins en kisa zaman da sende cocugunla oyle egzersizleri yaparsin cnm 💜
Acilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmm
Teşekkürler canım umarım seneye bu açıdan benim yılım olur :)

Muz kalorili olmaz mı? Elma olsa mesela.. şeftali ya da ananas da olabilir..
kesinlikle hiç bilgim yok bu diyet hakkında ama konuşuyorum :)
Aynen muzu az koy kardelelen321 kardelelen321 kuzum aslında onu öğlen yeseymişsin daha iyiymiş ben meyve olayını akşama bırakmayacağım

Benimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun😂
Ay ben sırtında bebesi şınav çeken gördüm önünde saygı ile eğildim :) ben çocuksuz yapamıyorum o bir de çocukla.. pes doğrusu :)

Öğlen yemeğim nektarin ve çilek :)

Eklentiler

• IMG_20190925_140552.webp
    IMG_20190925_140552.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 13
Aynen canım takip ediyorum. Hamilelik haberini başka doktordan aldık doktorum izinli olduğu için. Tüp bebek ilaçları da oluyor ya o doktor ilaçlara aynen devam doktorun ne zaman kesileceğini söyleyecek dedi. Tabii ben haber aldıktan sonra kestim glucophage içmeyi. Kendi doktorum dönünce içmiyor değil mi insülin ilacı diye panikle aramış. endokrine giderken ben evde şeker takibine başlamıştım bile :)
Zaten şöyle bir durum var bir endokrin hemşiresi atıyorlar sana her hafta ölçümlerini alıyor dozunu belirliyor doktorla görüşüp.. benim hemşirem çok tatlıydı, sadece Doğuma kadar seni biraz sıkacağız ama Doğumdan sonra peşini bırakacağız diyordu :)
Dış gebelik bundan bağımsız bir şey. Zaten Tüp bebek transferlerinde de sık görülüyor. Ama kanallarım alındığı için artık kaçacağı yer kalmadı embriyonun :)
Tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Evet canım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama maalesef devam etmedi, dış gebelik oldu. Şimdi dinlenme sürecindeyim tekrar deneyeceğim. Bu arada tedavide aldığım fazla kilolardan kurtuluyorum.

Acilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmm
Teşekkürler canım umarım seneye bu açıdan benim yılım olur :)
İnşallah canım, dualarımız sizinle 😘
Aynen muzu az koy kardelelen321 kardelelen321 kuzum aslında onu öğlen yeseymişsin daha iyiymiş ben meyve olayını akşama bırakmayacağım
Muzu koymasam da olur. Hatta akşam ayran içsem olmaz mı

Benimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun😂
Tahmin edebiliyorum cnm ektra spor oluyor iste 😉

Bebeklerimize daha düşük kiloda kavuşmak için, sağlıklı bir hamilelik için bugün pawlover pawlover hurma ben kabak kemiriyoruz :)
En guzeli cnm en kisa zaman da bebeislerinizin yanaklarini da opersiniz ins 💜

Su içirmesi güzel bence :) her gün bir öğünü hurma yedirmek lazım sana :)
Bende hiç açlık olmadı ama yemek yeme isteği aşırıydı. Şimdi tekrar hurma yap desen biraz ara vereyim, yemek yiyeyim ondan sonra derim :)
Ben de eşime akşam balık yiyelim diyorum hayırdır bozdun mu hurmayı diyoo aa dedim ben hurma yiyodum 😄 ben de başladım yemek aşermeye

Back
X