- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.081
Olurda aç kalma :)

İçtiğiniz suyun türevleri bir de onda kesinti yapmayın bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurda aç kalma :)
Çileğin mevsimi geçti ya ondan herhalde nektarin yerine şeftali daha tatlı olurdu ama şeker olmasın dedim aynen :)AA nektarin çilek ekşi mi olur ya.. çok tatlı olması beklenemez ama ekşi de düşünmemiştim :) neyse sen zAten çok meyve şekeri aramadığın için belki böylesi daha iyidir :)
Ya gerçekten öyle oluyor ama.. kesinlikle acıkmıyorsun ama yemek yemek istiyorsun. geçen taze fasülye için meliyordum ya hayatımda kendimden görmediğim hareketler bunlar :)Ben de eşime akşam balık yiyelim diyorum hayırdır bozdun mu hurmayı diyoo aa dedim ben hurma yiyodumben de başladım yemek aşermeye
Gelsinler onlara brokoli kemirtirizBebeklerimize daha düşük kiloda kavuşmak için, sağlıklı bir hamilelik için bugünpawlover hurma ben kabak kemiriyoruz :)
Bencede öcünüzü ek gıdaya geçtiklerinde alırsınızGelsinler onlara brokoli kemirtiriz![]()
Ben bi kez de bademcik ameliyatı olduğumda hayatımda ağzıma patlıcan sürmezken nolur bi lokma diye yalvarmıştımYa gerçekten öyle oluyor ama.. kesinlikle acıkmıyorsun ama yemek yemek istiyorsun. geçen taze fasülye için meliyordum ya hayatımda kendimden görmediğim hareketler bunlar :)
Yav ben sendeki azmi gördüm. Bebekler doğsun sen onu da başarırsınAy ben sırtında bebesi şınav çeken gördüm önünde saygı ile eğildim :) ben çocuksuz yapamıyorum o bir de çocukla.. pes doğrusu :)
Harika görünüyo.Öğlen yemeğim nektarin ve çilek :)
Aynen canımTahmin edebiliyorum cnm ektra spor oluyor iste![]()
Ahaha ben az yemedim biraz da sen ye bizim değişmez repliğimiz olur :)Gelsinler onlara brokoli kemirtiriz![]()
Bence de.. biz hurma diyeti yapıyorsak onlar da brokoli kemirmeliler :)Bencede öcünüzü ek gıdaya geçtiklerinde alırsınız![]()
Yasak ya tatlı geliyor o anda herhalde.. ben de ikinci gün akşam elime ceviz alıp alıp bırakıyordum. Senin dün akşamki çikolata meselesi gibi ama bunu 4-5 kere tekrar ettim :)Ben bi kez de bademcik ameliyatı olduğumda hayatımda ağzıma patlıcan sürmezken nolur bi lokma diye yalvarmıştım![]()
Yav ben sendeki azmi gördüm. Bebekler doğsun sen onu da başarırsın
Ins cnmAcilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmm
Teşekkürler canım umarım seneye bu açıdan benim yılım olur :)
Hiç olmazsın eminim :)) ertesi gün bebek etrafında pervane görürüz seniBen bebek doğunca yaklaşık altı ay premses olurum herhalde. Çünkü sezeryan olacak.. Bunu ne zaman söylesem kardeşime bir gülme geliyor. Onun da öyle oldu ama bebek olduğu için hemen hareketleniyorsun ameliyat ile karıştırma diyor bana ama anlatamıyor :)
Ay o günler gelsin bir an önce ama :) konuşmak bile keyifli yaşamayı düşünemiyorum...Hiç olmazsın eminim :)) ertesi gün bebek etrafında pervane görürüz seni![]()
Gelir cnm gelirAy o günler gelsin bir an önce ama :) konuşmak bile keyifli yaşamayı düşünemiyorum...
Evet canım öyle oluyo mecburen. Eğer seninle ilgilenebilecek annen yada kız kardeşin yanında olursa bi süre prenses gibi olursun belki. Ama yalnızsan hiç olamıyorsun. Ben iki doğumumu da normal yaptım bir gün bile yatıp dinlediğimi hatırlamıyorum. Hatta dinlemediğim için çok hasta da oldum lohusalık döneminde.Ben bebek doğunca yaklaşık altı ay premses olurum herhalde. Çünkü sezeryan olacak.. Bunu ne zaman söylesem kardeşime bir gülme geliyor. Onun da öyle oldu ama bebek olduğu için hemen hareketleniyorsun ameliyat ile karıştırma diyor bana ama anlatamıyor :)
koltuktan koltuğa yuvarlanmak suretiyle kendimi atma sporunuGelir cnm gelir
Bu sefer de " Ayy cok yorgunum kizlar, cok uykum geliyor kizlar, bebis soyle 7,8 aylik olsun da tekrar araniza gelecem diye soylenirsin iste![]()
Gelir cnm gelir
Bu sefer de " Ayy cok yorgunum kizlar, cok uykum geliyor kizlar, bebis soyle 7,8 aylik olsun da tekrar araniza gelecem diye soylenirsin iste![]()
Haklısın canım. Miyom ameliyatı olduğumda doktor sürekli sezeryan gibi sadece bebek yok diyordu. O zaman bana baktığı için aramızda öyle bir espri var aslında. Beni doktora şikayet ediyordu dikiş aldırmaya gittiğimizde :) elini hiç bir şeye sürmüyor öylece yatıyor diye :)Evet canım öyle oluyo mecburen. Eğer seninle ilgilenebilecek annen yada kız kardeşin yanında olursa bi süre prenses gibi olursun belki. Ama yalnızsan hiç olamıyorsun. Ben iki doğumumu da normal yaptım bir gün bile yatıp dinlediğimi hatırlamıyorum. Hatta dinlemediğim için çok hasta da oldum lohusalık döneminde.
Aynen cnmkoltuktan koltuğa yuvarlanmak suretiyle kendimi atma sporunuCherry Mom ten biz devralacağız..
pawlover ve ben karşılıklı ağlarız siz de dinlersiniz artık :)