- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.121
Dayandım dayandım biraz daha dayanayımben yemiştim salatalık.kaçamağın salatalık olsun yahuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayandım dayandım biraz daha dayanayımben yemiştim salatalık.kaçamağın salatalık olsun yahuu
Aleyküm selam canım nasılsınselam kızlar
Evet hemnn yat :)))Dayandım dayandım biraz daha dayanayımbirazdan akşamı da yer erkenden uyurum
![]()
hamdolsun hem okuyorum hem gülüyorumAleyküm selam canım nasılsın
katıklı ekmek derken canımSabah ılık limonlu su ile güne başladım kahvaltı yapmadım sade türk kahvesi 1 ceviz yedim 2 ders sonra cennet hurması. Öğle yemek yapamdığım için yine yarım katikli ekmek yedimbu saatten sonra ne yapabilirim
![]()
Azcık zıplayıp yatcamEvet hemnn yat :)))
hiç bişey diyemiyorumKızlar şimdiden çoğumuz eksideyiz geçen hafta olduğu gibi son günlerde cortlatmayalımm olur mu![]()
![]()
geçmiş olsun canım bi salgın var2 gündür hastaydım kızlar yattım sadece hiç bir şey yapmadım bugün biraz daha iyiyim
Nedenhiç bişey diyemiyorum
Eh işte :) ondan değilde geceden beri başım ağrıyor o yüzden pek iyi değilim canımhamdolsun hem okuyorum hem gülüyorum
memnunmusun sıvıdan
hımm geçmiş olsun yokmu bu migrenin çözümüEh işte :) ondan değilde geceden beri başım ağrıyor o yüzden pek iyi değilim canım
:) Ekmek arası peynir diye anladım benkatıklı ekmek derken canım
tartı sürekli değişiyoda
Her gün hap kullanıyorımm canım günde iki kez ayda 4 atağı 1 e düşürdük bakalım :/hımm geçmiş olsun yokmu bu migrenin çözümü
Ama sürekli tartılmayacaktık canım moral bozuyor strese giriyor insantartı sürekli değişiyoda
değişik bi ekmektir belki dedimdi:):) Ekmek arası peynir diye anladım ben
Ooo tamamen yanlış birşey anlamışım lahmacun gibi birşeyŞöyle bişimişLeyl-i-fer
Evet hurma diyetinde bakılmaması gereken bişeymişOoo tamamen yanlış birşey anlamışım lahmacun gibi birşey