Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yoğurt yemek istemiyo yoksa makarna yoğurt yiycektim.ama sodalı zencefilli ayran yaptım 5 hurmayla yiyorum.inşallah tok tutar.olmazsa salatalık kemiririm pawlover pawlover :KK48:
Oh kendime yandaş bulmuşum afiyet şifa olsun 🤩

Haklısın canım. Miyom ameliyatı olduğumda doktor sürekli sezeryan gibi sadece bebek yok diyordu. O zaman bana baktığı için aramızda öyle bir espri var aslında. Beni doktora şikayet ediyordu dikiş aldırmaya gittiğimizde :) elini hiç bir şeye sürmüyor öylece yatıyor diye :)
Burada iki kez ameliyat oldum eşim iyi bakıyor ondan yana sorun yok ama çalışacak sonuçta. Yanıma gelenler de uzun kalamayacağına göre bir şekilde erken hareketleneceğim bence de :)
İnşallah uyku problemi olmayan çocuklar olurlar da zorlanmasın canım
Karnım acıktı bugün son cardiomu yaparım diyordum ama sanki enerjim düştü gerçi migrenden de olabilir bilemedim gece bakacağım duruma göre
Ayran iç kuzum
geçmiş olsun canım
Sağol kaptanım sen nasılsın
Eh işte :) ondan değilde geceden beri başım ağrıyor o yüzden pek iyi değilim canım
Of gülüm geçmedi mi daha o illet ağrı
Ooo ooo.... O ne be 😋
Evet hurma diyetinde bakılmaması gereken bişeymiş 😂😂
Sıvı diyetinde de kesinlikle bakılmamalı

Ayran iç kuzum

Sağol kaptanım sen nasılsın

Of gülüm geçmedi mi daha o illet ağrı

Ooo ooo.... O ne be 😋

Sıvı diyetinde de kesinlikle bakılmamalı
Şöyle hepimiz güzel bi kiloya ulsşınca buluşup gün filan mı yapsak napsak 😄

Umarım canım. Ama bende de uyku sorunu yoktur bu arada. Gece 10 kere uyansam da kolay uykuya daldığım için ertesi gün uykumu almış şekilde kalkarım. Burada yalnız olacağım sonuçta bu da benim için bir avantaj olacak galiba..

Umarım canım. Ama bende de uyku sorunu yoktur bu arada. Gece 10 kere uyansam da kolay uykuya daldığım için ertesi gün uykumu almış şekilde kalkarım. Burada yalnız olacağım sonuçta bu da benim için bir avantaj olacak galiba..
Bu süper bişey ben dalamıyorum yatağa yatıncada bir saat dönerim :)

Back
X