Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnş öyledir canım vakitsizlikten spor yapamadığın için senin süreç baya uzadı .. listeye gireli oldu baya değil mi ? İnş vermiişindir takımada yarar tabi bu hafta notayı sildirmek lazım
Nota tam olarak ne oluyo fransız kaldım bu konuya

Tamamen merakımdan soruyorum 3 lt de su içiliyor mu bu diyette.. sonuçta suyun yeri ayrı ama fazla sıvı alınca ona yer kalıyor mu?
Akşam çorban ne peki? Kabak mı ?
Yok ya fazla su içemedim ben. 2 lt filan
Kızlar listede var mı bir yanlışlık acaba ? Yarın değiştireyim ona göre
Bence gayet güzel
Evet cumalarımız güzel geçer aslında sıvıyı da merak ediyorum, denemek istiyorum. Kabak üstüne sıvı yapsam vücudumu çok dirençsiz bırakır mıyım acaba?
Kendini çok zorlarsın canım bence ara ver öyle yap sıvıyı.

Umarım canım ama ufaklıkla zor tabii.. baksana ben 2 dakikada karar verip 20 dakika spor yaptım. Ama bağlayan hiç bir şey yok. Koltuktan koşu bandına geçtim. Sen öyle değilsin diyetle iyi bile veriyorsun arada sabit olabilir sorun değil bir yerde çözülecek vermeye devam edeceksin
Beni de gaza getiriyosun kitap okuyodum ama gidip azcık daha mı zıplasam acabası 😂😂

Nota tam olarak ne oluyo fransız kaldım bu konuya
Geçen hafta ortalamamız berbattı 1. Uyarıyı aldık. Aklınızı başınıza toplayın dediler bize. Bu hafta ilk üçe girersek silinecek :) ikinci notayı alırsak sarı kart devam ederse de kırmızı kart riskimiz var :)

Beni de gaza getiriyosun kitap okuyadım ama gidip azcık daha mı zıplasam acabası 😂😂
Ahaha sonra sen beni gaza getir sabaha kadar bir sen bir ben spor yaparız. Dur ben 500 de ip atlayayım :) bak hemen gaza geldim ;)
Ay bu hareketler bana geçen haftayı hatırlattı. Ey balık sana sesleniyorum yukarı değil aşağıya gideceksin tamam mı :)

Geçen hafta ortalamamız berbattı 1. Uyarıyı aldık. Aklınızı başınıza toplayın dediler bize. Bu hafta ilk üçe girersek silinecek :) ikinci notayı alırsak sarı kart devam ederse de kırmızı kart riskimiz var :)
Hııı dördüncü olursakta mı uyarı var?

Ahaha sonra sen beni gaza getir sabaha kadar bir sen bir ben spor yaparız. Dur ben 500 de ip atlayayım :) bak hemen gaza geldim :KK66:
Ay bu hareketler bana geçen haftayı hatırlattı. Ey balık sana sesleniyorum yukarı değil aşağıya gideceksin tamam mı :)
O zaman ben de gidiyorum bi şarkılık zıplayıp geliyim 😂 gidicek gidicek bu hafta hepimiz eksi inşallah 😍

Takım ortalaması %0.30 un altında kaldığı için bir nevi uyarı .ancak ilk 3 e girersek siliniyor silemezsek ikinci nota :) sonra sarı kart...:)
0.20 diye hatırladım yanlış hatırlamışım :) bu hafta sildireceğiz bence. Akşam akşam aç susuz yaptıklarımızın hatırına en azından :)

Back
X