Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece uzun daha devam ederiz belki. Ya bu diyet iyi hoş spor da süper bir şey ama saçım uzun olduğu için duş almak beni yoruyor gerçekten. Kestirdiğimde kesin tartıda - yazacak :)
Geçen gün ben de aynısını düşündüm uzun ve gür kesin yarım kilo gider 😄

Sen de mi tedaviye başlayacaksın ya da hamile kalabilmek için kilo verenlerden misin :) umarım bu çabalarımız karşılığını bulur. Daha düşük kiloda sağlıklı bir hamilelik geçiririz
Evet ekimde tedaviye başlayacağız.aynen kilo verme sebebimiz aynı😉

Bugün bozduklarımda tv kumandası var :
Geçen gün ben de aynısını düşündüm uzun ve gür kesin yarım kilo gider 😄
ben bu konuda takıntılıyım kendi kuaförüm kesecek mutlaka, bir yıldır da gelemiyorum Türkiye’ye çok kötü durumda saçlarım. Kestirip rahatlamayı iple çekiyorum. Gerçi yaz geçti şimdi daha iyi ama spor kısmında zorluyor şimdi de

Bugün bozduklarımda tv kumandası var :

ben bu konuda takıntılıyım kendi kuaförüm kesecek mutlaka, bir yıldır da gelemiyorum Türkiye’ye çok kötü durumda saçlarım. Kestirip rahatlamayı iple çekiyorum. Gerçi yaz geçti şimdi daha iyi ama spor kısmında zorluyor şimdi de
Ben kessem kendim de keserim hiç takıntım da yok ama eşim takıntılı omzumda kestirdim geçen sene suratıma bile bakmadı kankama benziyosun diye 😂

İyi akşamlar kızlar saat 7 de bir yumurta Ve 5 zeytin. 3 dilim ekmek. Saat 1 30 da küçük kasede kısır yedim. Yanına çay. Akşamda 5 kaşık kalan kisirdan yiyil bir bardak ayran içtim. 1 saat yürüyüş ve plank. Yarın bende kahvaltı dışında. Sıvı beslenecegim. Çok merak ediyorum yaaaaa çıldırmak üzereyim. Bu arada en az nekadar vermeliyiz. Ve en fazla ne kadar vermeliyiz

Ben kessem kendim de keserim hiç takıntım da yok ama eşim takıntılı omzumda kestirdim geçen sene suratıma bile bakmadı kankama benziyosun diye 😂
Benim eşim de kısa pek sevmiyor ama rahat ettiğim için katlanıyor. Ben de çenemde kestiriyorum genelde :) uzadığında da sürekli topluyorum..

Evde açık saç eziyet zaten en güzeli ve en rahatı toplamak oluyo 😄
Benim diyet ve sporla aşırı dökülmeye başlıyor. Yine aynısı oldu. Geçen sefer doktorum gördüğüm en dolu vitamin depolarından birisi demişti ama yine de döküldü ve diyet bitince düzeldi.. şimdi aynısı oluyor. Belki de çok fazla yıkamaktan buranın suları sıkıntılı.. bir çok insan benzer sorunu yaşıyor.. ama çözüm ne henüz öğrenemedim.

Çok heyecanlı.. pek de zaman kalmamış umarım herşey istediğin gibi olur. Tedavi sürecinde ve hamilelikte de burada olmalısın bence. Dengeli beslenmek için çok iyi olur.
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Tabi ki devam etmek isterim maksat muhabbet olsun 😉

Benim diyet ve sporla aşırı dökülmeye başlıyor. Yine aynısı oldu. Geçen sefer doktorum gördüğüm en dolu vitamin depolarından birisi demişti ama yine de döküldü ve diyet bitince düzeldi.. şimdi aynısı oluyor. Belki de çok fazla yıkamaktan buranın suları sıkıntılı.. bir çok insan benzer sorunu yaşıyor.. ama çözüm ne henüz öğrenemedim.
O sorun bende de var suyla ilgili mi bilmiyorum ama diyetle alakalı değil hep ve çok dökülüyo. Ne denediysem çözemedim. Çözüm öğrenirsen bana da ses et belki fayda eder.. çok yıkamaktan da olabilir köpüren her şey saç köküne zararlı diye bi yazı okumuştum

Back
X