Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi erken uyumuş benimki enerji tavan ://
En güzel motivasyon kıyafetlerde zaten tebrik ederim daha da iyisi olacak
Eskiden mahalle kulturu vardi cocuklar enerjilerini hep atardi.
Simdikiler de ne yapsinlar 4 duvar icinde enwrji atacak yer mi var .erkek cocuklari da ayri enerjik oluyor gercekten

Ben de ödemliyiiim regl ödemi ananası içtim durdum bugün ama inşallah eksi gelirim
Kilonun nedeni ödem olunca haliyle verilecek en kolay kilo o oluyor. O nedenle hiç takılma canım. Yarına çözülürse çözülür, çözülmezse yapacak bir şey yok. Bende şimdi maydanoz limon kaynattım içiyorum. Sarma sardım ve de pişirdim ama hiç yemedim. Bunun bir karşılığı olmalı ama ya :)

Menüm
Sabah peynirli dereotlu omlet biraz ceviz domates
Öğlen
Armut
16:45 gibi çorba salata
19:30 ayran
Spor henüz yok :)
Tam Perşembe menüsü.. az ve öz.. yarına sana eksi getirsin. Yarın güzel bir yemek yiyelim ikimiz de :) plank yaptın mı? 4. Gümümüz ve 30 sn.. yarın 45 yapacağız :)

iyi geceler kızlar bugün dükkanı kapatmışsınızdır umarım yarın güzel sonuçlarla görüşmek üzere
Kapattık kaptanım. Ben oldukça erken kapatmıştım dükkanı. Ama şu an en büyük sorunum kocamın bir tadına baksana diye sürekli bir şey teklif etmesi. Farkında değil aslında bu kadar sık yaptığının. Ben de sürekli reddediyorum diye bugun artik ceviz büyüklüğünde mango yedim 19:30 da..

Kilonun nedeni ödem olunca haliyle verilecek en kolay kilo o oluyor. O nedenle hiç takılma canım. Yarına çözülürse çözülür, çözülmezse yapacak bir şey yok. Bende şimdi maydanoz limon kaynattım içiyorum. Sarma sardım ve de pişirdim ama hiç yemedim. Bunun bir karşılığı olmalı ama ya :)
Ben sararken yarım kiloyu mideye indiriyorum o yüzden sarmıyorum iyi dayanmışsın 🙈 bol eksi olarak dönsün sana 🤩
hiç takılma bu bir takım oyunu sonuçta. Geçen hafta bizi yukarı taşıyanlardan birisi sendin bu hafta bir başkası artı gelirsen senin yerine eksi gelecektir :)
Bi türlü sökülmedi regl, sökülse belki ödemsizleşirdim de sökülmediğinden şüpheliyim 🙇🏻‍♀️

Ben sararken yarım kiloyu mideye indiriyorum o yüzden sarmıyorum iyi dayanmışsın 🙈 bol eksi olarak dönsün sana 🤩

Bi türlü sökülmedi regl, sökülse belki ödemsizleşirdim de sökülmediğinden şüpheliyim 🙇🏻‍♀️
Ben de piştim diye bakarken çok yerim. Pişince de mutfaktan geçerken süreli bir iki tane atarım ağzıma. Şu an bile zor tutuyorum kendimi ama yemeyeceğim..

Hahaah unutmuştım tam mutfağa girerken okudum mutfakta yaptım :)))
30 gün yapacağız bakalım ne olacak. Sen bir fark hissediyor musun ? Planktan mı bilmiyorum ama benim göbeğimin çevresi içten ağrıyor gibi. Kas ağrısı mı başka bir şey mi bilmiyorum.

Back
X