- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.761
Kuzum çok azz değil mi bunlarBugünkü menüm
Sabah
Küçük bi kase mısır gevreği
3 Badem
Öğlen
Nar
Akşam
Küçük bi tabak hünkar beğendi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum çok azz değil mi bunlarBugünkü menüm
Sabah
3 Badem
Öğlen
Nar
Akşam
İnş canım boşver stres yapma halledersin senProjemi teslim ettim diyodum yarın yeni iş geliyomuş hastaneye de gitcem dua edin küçücük bi iş olsun uykulara hasret kaldım![]()
Aaa bana kimse böyle baskı yapmıyor yaBende bu yüzden kahvenin yanında meyve yiyorum.
Asıl sıkıntı haftada 2-3 kere gelen aileye yapılan bisküvi kek ve tatlılar,niye yemiyosun niye diyet yapıyosun baskıları![]()
Aaa ben fark kapanıyor derkennn:)) geç olmadı mı canım uyusana sen :))Cherry Mom cnm 500 ip atlama
Evet canım başka bir şey yapmadımİnş etki etmiştir de cuma kilosuna gelmiş hatta geçmişsindir o sonuçta fos bir kiloydu gitmiş olması lazım .
Sporları yazdığın haliyle mi kaydedeyim ?
Beş dakika zumba yetiyor mu ya eğlenmek için :)Yettiimmyürüyüşüm kısa bugün 1254 adım yürüyüş, 75 mekik, 400 zıplama, 5 dk da zumba
zumbaya katlanabilme seviyem 5 dk ile sınırlı
![]()
Doktor bu ne :) protein ararken menüde gözüm kanadı . Nar da süper olmuş..Bugünkü menüm
Sabah
3 Badem
Öğlen
Nar
Akşam
Benim oğlan daha çok yedi :))))Doktor bu ne :) protein ararken menüde gözüm kanadı . Nar da süper olmuş..
Bak simdi daha da hirslanacam simdiAaa ben fark kapanıyor derkennn:)) geç olmadı mı canım uyusana sen :))
Şaka şaka :))))Bak simdi daha da hirslanacam simdi![]()
Evet hiç sevmem düğünleriAy insan biraz eğlenmeye bakar :))) düğünlerde de göbek atmazsın sen kesin :))) kaydettim canım güzel günü boş geçirmemekte iyidir
Az aslında ama iş yetiştircem diye kendime bakmadımKuzum çok azz değil mi bunlar![]()
Dans etmeyi sevmiyorum ki o yüzden artıyo bileBeş dakika zumba yetiyor mu ya eğlenmek için :)
Yoğunluktan aç kaldığını farketmemişim bileDoktor bu ne :) protein ararken menüde gözüm kanadı . Nar da süper olmuş..
Ayvaçiçeğimm Hoşgeldin canım. Seni gördüğüme çok sevindim. Uzun zaman oldu. Oğlun nasıl, büyümüştür iyice. Nasıl gidiyo hayat. İnşallah yeni yıla hedeflediğim kilo ile girersin.Herkese iyi geceler
Yaz çok yoğun geçti ama kilomu korudum. Eylül olunca dönmek istiyordum ama eylül ayı da hastalıkla geçti. Birkaç kilo artıdayım sanırım. Kaptanımız @toplight olmuş, hayırlı olsun. Ben de yarından itibaren menü paylaşmak istiyorum izninle kaptanım. Yıl sonuna kadar zaman tanıdım kendime yavaş yavaş hedefe ulaşayım diye. Fazla zamanım yok ama burada olup menü paylaşmak iyi oluyordu :)
Geldim canım.kardelelen321 nerdesin canım
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallahKızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim(
Hastalıklardan kurtulamadık kolay kolay. Kendimi ruhen de bedenen de yorgun hissediyordum. Biraz uzaklaştım o yüzden. Sizi de etkilememek adına.kardelelen321 merak ettim kuzu çocuklar ve sen iyisiniz inş ufaklık hastaydı o mu kötüledi acaba ?
Hoşgeldin canım inşallah bir an evvel toparlar eksileri görürsünKizlarrr merhabalar geri döndüm sahalara ama kilo alarak tartılmadım korkuyorum yarin sabah kilomu bildiricem.
Ayvaçiçeğimm Hoşgeldin canım. Seni gördüğüme çok sevindim. Uzun zaman oldu. Oğlun nasıl, büyümüştür iyice. Nasıl gidiyo hayat. İnşallah yeni yıla hedeflediğim kilo ile girersin.Günaydın herkese. Uğrayamadım bi süre. Bu ara hastalıklar koşuşturmacalar yordu beni iyice. Zaten kronik bi yorgunluk var. Uğrayamadım kusura bakmayın.
QUOTE="ayvacicegi, post: 61380506, member: 890667"]
Herkese iyi geceler
Yaz çok yoğun geçti ama kilomu korudum. Eylül olunca dönmek istiyordum ama eylül ayı da hastalıkla geçti. Birkaç kilo artıdayım sanırım. Kaptanımız @toplight olmuş, hayırlı olsun. Ben de yarından itibaren menü paylaşmak istiyorum izninle kaptanım. Yıl sonuna kadar zaman tanıdım kendime yavaş yavaş hedefe ulaşayım diye. Fazla zamanım yok ama burada olup menü paylaşmak iyi oluyordu :)