Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Değişen beden ölçülerim nasıl mutluyum😍😍😍
Göğüs 100/99/ 97/ 93
Bel 90 /87 /83 /79
Kalça 114 /108/ 107/ 104
Üst bacak 61/ 60/ 60/ 57
Alt bacak 39 /38/ 38/ 38

Süper tebrikler! Ben de bi ara ölçmüştüm acaba şimdi ne durumdayım, vakitbolunca bakayım.

En son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli

Biz de şarkı oyun grubuna gidiyoruz dün burnu akmaya başladı, orada kaptı galiba. Hasta olmasın diye eve takılmak da çözüm değil ama hasta olmasınlar :)

Herkese günaydın

Yine oglumun sabah uykusunda vakit bulabildim dünkü menümü yazayım. Dün akşam kurs vardı kursta kahve yanında 1 kare küçük çikolata kaçamağı oldu, akşam yemeği de o nedenle makarna ama ben bol sos az makarna şeklinde yedim. Şimdi oğlan uyanmadan kahvaltı bulaşık ve çamaşırı halletmem lazım. Kolaylıklar diliyorum herkese...

09.10
Sabah 10:00 1 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi, 1 muz, sütlü kahve
Ara öğün 14.30 20 fındık, 4 kuru kayısı yarım elma
Ara öğün 18:00 kahve 1 parça çikolata
Akşam 21:00 bolonez soslu makarna

Su: 1 litre

Evvet gelebilirse ilk olacak yollarını gözletiyo 🙈 aşılama için gün sayıyoruz 🤗
Ne güzel ne güzel heyecanlı zamanlar :) Hayatın çok değişecek bir sürü güzel duygu deneyim aynı zamanda az uyku zaman hızla akacak kimse bana bunları söylememişti ama çok güzel birşey tabi. Sanırım çocuktan sonra hayatın nasıl olacağını bilsem 20li yaşlarımı daha farklı geçirirdim ama o zamanlar mutsuz depresiftim içimden hicbir şey yapmak gelmiyordu sadece okul sonra da iş . Şimdi mutluyum bir suru sey yapmak istiyorum ama hiç birseye zamanım yok :)

Gebelik için mi kilo vermeye çalışıyorsun, ben gebelik şekeri geçirdim o nedenle hamileyken şeker hamur vb yememek çok iyi olur senin için.

ayvacicegi ayvacicegi sen bebiş sonrası kiloları için mi geldin?
Hem evet hem hayır ben bebekten önce 64 civarıydım 71le doguma gittim doğumdan sonraki hafta 57dim (gebelik şekeri olunca gebelikte yediklerimi kontrol ettim meğer kilo vermişim:) )
Buraya bebek 4 aylıkken 59 kilo ile geldim ve 51 civarı mayıs ayında izne ayrıldım, şimdi kalanları vermek istiyorum cuma tartılacağım herhalde 52 filan çıkarım diye düşünüyorum.

Ne güzel ne güzel heyecanlı zamanlar :) Hayatın çok değişecek bir sürü güzel duygu deneyim aynı zamanda az uyku zaman hızla akacak kimse bana bunları söylememişti ama çok güzel birşey tabi. Sanırım çocuktan sonra hayatın nasıl olacağını bilsem 20li yaşlarımı daha farklı geçirirdim ama o zamanlar mutsuz depresiftim içimden hicbir şey yapmak gelmiyordu sadece okul sonra da iş . Şimdi mutluyum bir suru sey yapmak istiyorum ama hiç birseye zamanım yok :)

Gebelik için mi kilo vermeye çalışıyorsun, ben gebelik şekeri geçirdim o nedenle hamileyken şeker hamur vb yememek çok iyi olur senin için.
Evlendikten sonra ufak çaplı bi depresyon ben de geçirmişim meğerse ama yeni yeni farkediyorum kendimi nasıl yıpratmışım meğer.. Bebek fikrini kafamdan atıp üzülmiyim diye kişisel gelişimi kitaplarına vermiştim bi ara kendimi. Okurken bi baktım, kendime gelmişim gülmeye başlamışım hayat şu sıralar epey hızlandı bana ama acaba bebekten sonra daha da mı hızlı olacak ki? 🙈

Farketmediğim depresyon dönemimde 15 kilocuk almışım bi kısmını kendi irademle verdim de tıkanınca dedim takımlara bi göz atayım sorumluluk artınca belki yapabilirim hem gebeliğe hazırlık olsun hem de iyi hissedeyim dedim. Aa gebelikte de çok zor olmuştur kolay geçirebildin mi?

Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 😍

Evlendikten sonra ufak çaplı bi depresyon ben de geçirmişim meğerse ama yeni yeni farkediyorum kendimi nasıl yıpratmışım meğer.. Bebek fikrini kafamdan atıp üzülmiyim diye kişisel gelişimi kitaplarına vermiştim bi ara kendimi. Okurken bi baktım, kendime gelmişim gülmeye başlamışım hayat şu sıralar epey hızlandı bana ama acaba bebekten sonra daha da mı hızlı olacak ki? 🙈

Farketmediğim depresyon dönemimde 15 kilocuk almışım bi kısmını kendi irademle verdim de tıkanınca dedim takımlara bi göz atayım sorumluluk artınca belki yapabilirim hem gebeliğe hazırlık olsun hem de iyi hissedeyim dedim. Aa gebelikte de çok zor olmuştur kolay geçirebildin mi?

Ya benim gebeliğin çok rahat geçti ilk 3 ay hiç belirti yaşamadım mide bulantısı filan yoktu hatta bazen acaba yaşamıyor mu diye düşünür sonra hemen başka şeylere veriririm kafamı. Seker testlerinde sorun cikmamisti ama 28. Hafta civari yemeklerden sonra yorgunluk başladı. Ailede şeker olduğu için şüphelendim 31de şeker çıktı sonra ekmek hamur şeker meyve filan yemedim. Zor olmadı aslında belki daha kolay oldu çünkü öyle insan kendini daha dinc hissediyor. Haftada 2-3 keznyuzmeye gototm sabanlarında yürüyüş yaptım, doğum da bu sayede rahatti hicbir ilaç vb kullanmadan doğurdum biraz ağrıya dayanınca oluyor.

Hem evet hem hayır ben bebekten önce 64 civarıydım 71le doguma gittim doğumdan sonraki hafta 57dim (gebelik şekeri olunca gebelikte yediklerimi kontrol ettim meğer kilo vermişim:) )
Buraya bebek 4 aylıkken 59 kilo ile geldim ve 51 civarı mayıs ayında izne ayrıldım, şimdi kalanları vermek istiyorum cuma tartılacağım herhalde 52 filan çıkarım diye düşünüyorum.
Gebelik şekeri de bi yerde işe yaramış diyebiliriz o zaman 🙈 kaç kilo vermek istiyosun? Zayıfmışsın da aslında

Şu anda spor ve diyet çok iyi olur hatta ben ilk 3 ay leslie yapmıştım hamileyken 4 aylıkken bıraktım.

Ya benim gebeliğin çok rahat geçti ilk 3 ay hiç belirti yaşamadım mide bulantısı filan yoktu hatta bazen acaba yaşamıyor mu diye düşünür sonra hemen başka şeylere veriririm kafamı. Seker testlerinde sorun cikmamisti ama 28. Hafta civari yemeklerden sonra yorgunluk başladı. Ailede şeker olduğu için şüphelendim 31de şeker çıktı sonra ekmek hamur şeker meyve filan yemedim. Zor olmadı aslında belki daha kolay oldu çünkü öyle insan kendini daha dinc hissediyor. Haftada 2-3 keznyuzmeye gototm sabanlarında yürüyüş yaptım, doğum da bu sayede rahatti hicbir ilaç vb kullanmadan doğurdum biraz ağrıya dayanınca oluyor.
Şu anda spor ve diyet çok iyi olur hatta ben ilk 3 ay leslie yapmıştım hamileyken 4 aylıkken bıraktım.
Hayalimdeki doğum kolaycacık bi doğum inşallah seninki gibi olur. Senin adımlarını izliyim hamile kalabilirsem 😄 yüzmeye doktorun izin vermiş miydi? Ben de normalde havuza gidiyodum ama çevre baskısı ile bıraktım bi süredir

Kıyafetlerin ağırlığını düşüyorlar mı ? :))) dennisgo dennisgo
Canım -1 ölçüyor genelde makineler. Zaten şöyle çıplak ayak ile bir tartıya çıkıyorsun eline bir aparat veriyor. Vücuda gönderdiği elektrik dalgaları ile yağ kas kemik kütleni ölçüyor. Toplamı kilo oluyor. Ayrıca sıvı miktarı metabolizma yaşı ve hızı bölgelere göre yağ kas oranı falan çıkıyor.

dennisgo dennisgo
Cherry Mom Cherry Mom
Sizce bugun sporu nasil yapayim yuruyuse devam mi yoksa ara mi verwyim ?
Yürüyüş olabilir canım çok zorlamadan. Ağır spor olmasın ben de şu an yürüyorum hava güzeldi dışarı çıktım ve sağanak yağmura yakalandım :) ama yürümeye devam :)

Back
X