- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte grupta sorun olarak gördüğümde tam olarak bu beni kaptanlarımteşekkür ederim.aslında kaptan ve yardımcılarımız görevini yapıyor.YÖNETİM.
Diyet yolculuğunda başarılar.
Kesinlikle bende bunalıma girdiiğimizde karbonhidrata insanın yöneldiğini okumuştum bir yerde çok doğru. Gerçi kimisi yemeden içmeden falan kesiliyor ama ben kesinlikle öyle değilim :)Eki Görüntüle 2544381
Biri psikolojimi dedi
Aman aman yapmazsın öyle birşey :)))Aynen yürüyüş yaparım da zıplarsam ev ahalisi beni kesebiliraldım efa s-1200 ve folifor hayırlı uğurlu olsun
mesajları tekrar okudum canım ve kaptan yardımcılığı görevine yakışmayan bi üslup göremedim.Ne kadar kin doluyuz garip ben kimim ki ne yapmış olabilirim bu kadar sadece hayret ediyorum herşey benim yüzümdenmiş meğer neyse önce can sağlığı ne diyelim kalp kırmak kolay biraz öz eleştiri olsa bitecek herşey zaten
Sağol kuzum üşenmedin ona mı baktın :)))mesajları tekrar okudum canım ve kaptan yardımcılığı görevine yakışmayan bi üslup göremedim.
Yok yapmiciğim meyvemi kuruyemişimi sebzemi yiyip yaticiğiimmAman aman yapmazsın öyle birşey :)))
Kaptan olmasan da yardımcısın bence üzme kendini yoktan yereNe kadar kin doluyuz garip ben kimim ki ne yapmış olabilirim bu kadar sadece hayret ediyorum herşey benim yüzümdenmiş meğer neyse önce can sağlığı ne diyelim kalp kırmak kolay biraz öz eleştiri olsa bitecek herşey zaten
Kaptan olmasan da yardımcısın bence üzme kendini yoktan yere ❣
evet yat kuluçkana bakıyım:))Yok yapmiciğim meyvemi kuruyemişimi sebzemi yiyip yaticiğiimm![]()
Var ya daha bu çocuklar hayatımıza gelmeden bizi hizaya çekiyorlar :)))))ne özveri Allah karşılıksız bırakmasın bu emekleri inşYok yapmiciğim meyvemi kuruyemişimi sebzemi yiyip yaticiğiimm![]()
Ayyyy koptum hahaahaevet yat kuluçkana bakıyım:))
yaaa şu resimdeki tatlı şeye de gestapo muamelesi yapıyosun ya ne diyimm :)Var ya daha bu çocuklar hayatımıza gelmeden bizi hizaya çekiyorlar :)))))ne özveri Allah karşılıksız bırakmasın bu emekleri inş
Öyle zaten küçük beyyaaa şu resimdeki tatlı şeye de gestapo muamelesi yapıyosun ya ne diyimm :)
bana da sanki verdiklerimi sonra geri alıyormuşum gibi geliyor ama daha tam tespit edemedim:))
Ya sanırım ben sıvıdan pek fayda görmedim
Hurmadan da günde -300 400 gibi gördüm aama iyi mi ettik bilmem benim kas oranı düşük çıkınca şüphelendim belki bu diyetlerden ötürü oldu
Ben geri almadım sanırım çok dikkat etmek gerekiyor ya riskli ciddenbana da sanki verdiklerimi sonra geri alıyormuşum gibi geliyor ama daha tam tespit edemedim
Boş kuluçka çıkmasında inşallah yatcamevet yat kuluçkana bakıyım:))
Amiin hiç kimseninkini inşallah öyle valla güzel bi sınav aslında düşmeyi, kalkamayı, sabretmeyi öğretiyorVar ya daha bu çocuklar hayatımıza gelmeden bizi hizaya çekiyorlar :)))))ne özveri Allah karşılıksız bırakmasın bu emekleri inş
zayıflama grubu üyesi iseniz kurallara uymak zorundasınız müsamaha haftalardır gösterdik bdv ye yazıp ta gruba yazmoyorsan kusura bakma canım listede olmayı haketmiyorsunDiğer konulara yazıp kullandığım süreyle burda birçok mesajı okuyup yorum yazmaya harcıyacağım süre aynı olmuyor benim icin buraya konu yazmak için bırçok yorumu takip etmek lazım oyüzden forumda hangi konuda ne yorum yazacağım beni ilgilendirir.
kendi isteğiyle ayrıldı yazacağımtoplight beni izne ayırmışsınz teşekkürler ama izin dönüşü tamamen ayrılmak istiyorum. İzin dönüşünü mü bekliyim yoksa bugün den ayrılıyım mı?
o kadar gruptan kopuksun ki emnis in kaptan yardımcısı olduğundan haberin bile yok morordek ayrıldı kaptanlıktan şuan yetkili olarak emnis var onun söylediği benim söylediğim yerine geçer ayrıca bütün takım deli gibi spor yapıp dikkat ederken 1 kg aldım demek hiç uygun değildir sana hayatta başarılar dilerimEvet işte grupta sorun olarak gördüğümde tam olarak bu beni kaptanlarımtoplight ve
morordek tabiki uyarmalı uyarılarına hiç bir itirazım olmaz zaten ama üstüne vazife olan olmayan herşeyime kaptanlardan bile önce yorum yapanların kötü bir uslupla azarlar gibi yorum yapılması durumu beni bayadır rahatsız ediyordu gruptan soğutmuştu ayrılmayı bu sebepten de istiyordum grubun birçok faydası oldu kilo verme konusunda çok güzel yorumlar yapan faydasını gördüğüm arkadaşlarmda oldu benim fazladan 2 kilom kaldı onuda düzenimi oturtunca herşekilde veririm inşalllah
mezuniyetin darısı sizlerin başına olsun diyorum artık
![]()