Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımmm step falan da yokki tabloda bence sen bak karar ver ne kadar yorduğunu falan sen biliyorsun ya
Ben bunu da cardio gibi kullanıyorum tek tempo bana sıkıcı geldiği için. Ama bence kullanıp yaktığım kaloriye göre karar verelim. Çünkü ne kadar kalori yaktığımı hatırlamıyorum bir senedir kullanmadığım için. Ama bu ufak canavar ile çok kilo verdim :)

Sabah peynir yemeden iki yumurta ye.. ceviz için de zeytin yeme 2 ceviz daha ekle.. gittiğinde de zorlandığını söyler değiştirmesini istersin
Zeytin mutlaka ye dedi probiyotik mi dedi bişey dedi yalan olmasın. Öğlen yulaflı yoğurdun içine ceviz at demişti orda yemesem kahvaltıda yesem olur herhalde demi ?

Ben bunu da cardio gibi kullanıyorum tek tempo bana sıkıcı geldiği için. Ama bence kullanıp yaktığım kaloriye göre karar verelim. Çünkü ne kadar kalori yaktığımı hatırlamıyorum bir senedir kullanmadığım için. Ama bu ufak canavar ile çok kilo verdim :)
Eğlenceli gözüküyor yerde kaplamaz iyiymiş tmm canım öyle yapalım

Evde bir bayram havası desene :))
Başımıza ne geldiyse o bayramlardan geldi zAten :)

Eğlenceli gözüküyor yerde kaplamaz iyiymiş tmm canım öyle yapalım
Evet ilk alma nedenim buydu zaten.. yer kapsamaması.. kolları da çalıştırıyor olman da ekstra güzel bence. Çünkü bende kollar sıkıntılı. Bunu kullanınca ayrıca kol çalışmak gerekmez bence :)

Şimdi baktımda kahvaltım 400küsürden 200 kaloriye düşmüş acıkmam normal herhalde :) gerçi bana ekmek vermişti ben onu yemiyorum öyle alışmışım ki
Ekmek yemek şöyle bir avantaj sağlar; en kolay enerjiye dönüşen ürünler karbonhidratlar. Eğer ekmek yersen tüm aktiviterde vücut ilk onu kullanır ve daha uzun tokluk olur bence

Bir saat orta tempo yürürsen bir şey olmaz beş saat hızlı tempo yürürsen belki yine bir şey olmaz ama ilk olumsuzlukta acaba öyle yapmasa mıydım diye düşünmeye başlarsın :) o yüzden makul ortalama bir şeyler yapmak lazım..
Orası da öyle kendimi sorgulamayayım sonra bakalım konuşurum bi doktorla pazartesi günü ne diyecek

Bir saat orta tempo yürürsen bir şey olmaz beş saat hızlı tempo yürürsen belki yine bir şey olmaz ama ilk olumsuzlukta acaba öyle yapmasa mıydım diye düşünmeye başlarsın :) o yüzden makul ortalama bir şeyler yapmak lazım..
Aynen Allah korusun insanoğlu biz yine kendimize bişey buluruz da :/ Allah yaşatmasın öyle bir şey diyelim

Yaa kardelencim ne oldu sana? Çocuklar kaç yaşındaydı senin? Geçen sene ben de kızımla çok çektim bu okuldan kaptığı hastalıklarla. Çok iyi bilirim. Tam düzene girer gibi oluyorsun çocuk hastalanıyor her şey dağılıyor. Ben de en ufak sinir streste tatlı bir şeyler arayan biri haline geldim. Çocuktan önce sinirlenince midem kapanırdı, hiçbir şey yiyemezdim. Çocuktan sonra hormonlar değişince ben de kendimi tatlıya verir oldum. Bu resmen duygusal yeme bozukluğu.🙈 Kendimizi her duruma karşı pozitif moda sokup her şarta dayanıklı, ne olursa olsun devam edebilen güçlü kadınlar olmalıyız!😂
Biri 5 biri 2 yaşını doldurdu canım. Cemre bu sene anaokuluna gidiyo sürekli hasta oluyo. Küçüğün de ondan kalır yanı yok. Dediğin gibi onlar hastalanıyor benim psikoloji yerlerde. Tatlı krizleri  :ukala::ukala::ukala: Maalesef her defasında yenik düşüyorum. Sağolsunlar burda arkadaşlar bi el atıyorlar kaldırıyorlar düştüğüm yerden ama hep yolu uzatıyorum. Gençken çok iradeli kararlı bi insandım. Çocuklardan sonra iyice başkalaştım. Yaşlandım yaaa

Biri 5 biri 2 yaşını doldurdu canım. Cemre bu sene anaokuluna gidiyo sürekli hasta oluyo. Küçüğün de ondan kalır yanı yok. Dediğin gibi onlar hastalanıyor benim psikoloji yerlerde. Tatlı krizleri  :ukala::ukala::ukala: Maalesef her defasında yenik düşüyorum. Sağolsunlar burda arkadaşlar bi el atıyorlar kaldırıyorlar düştüğüm yerden ama hep yolu uzatıyorum. Gençken çok iradeli kararlı bi insandım. Çocuklardan sonra iyice başkalaştım. Yaşlandım yaaa

Daha dur bakalım ama irade konusunda haklısın bende eskiden öldürseler yemezdim şimdi ısrar etseler de azıcık yesem diye bakıyorum :)))) ama sağolsunlar çevremde diyor ki -ayy sana hiç sormuyorum bile yemezsin senn-- :)) öyle olunca yiyemiyorum tabi :))
Evde hurma kayısı kuru üzüm meyve barlarından falan bulundur istersen hiiç olmazsa bunaldığında onları atarsın ağzına ( şekil a ben ) :))

Canım geçmiş olsun.. parolamız yarış bahane spor şahane. O yüzden senin yüzünden kaybetmiş değiliz. Çocuklar sıra ile hastalanıyor sen de onlarla ilgileniyorsun sonuçta. Sadece bu süreçlerde vermesen bile alma en azından sonra aynı kiloları vermek zorunda kalma.. bir an önce iyileşirler de aramıza aktif şekilde dönersin umarım
İnşallah canım. Bugün daha iyi. Gece 5te yattım. Hep ateşliydi. Sürekli ağlayarak uyandı ben de yanında nöbetteydim. Çok şükür en zor kısmını atlattık sabah yüzü gülerek uyandı

İnşallah canım. Bugün daha iyi. Gece 5te yattım. Hep ateşliydi. Sürekli ağlayarak uyandı ben de yanında nöbetteydim. Çok şükür en zor kısmını atlattık sabah yüzü gülerek uyandı
Ateşlenince çok ağlıyor yavrular :( eşin evde mi sende uyu biraz ? 5 de yatınca diyet miyet gözü mü görür insanın o kadar haklısın ki ama zayıflayıncada çok güzel oluyoruz bee unutma bunu 😍🤣

Daha dur bakalım ama irade konusunda haklısın bende eskiden öldürseler yemezdim şimdi ısrar etseler de azıcık yesem diye bakıyorum :)))) ama sağolsunlar çevremde diyor ki -ayy sana hiç sormuyorum bile yemezsin senn-- :)) öyle olunca yiyemiyorum tabi :))
Evde hurma kayısı kuru üzüm meyve barlarından falan bulundur istersen hiiç olmazsa bunaldığında onları atarsın ağzına ( şekil a ben ) :))
Iyiii fikir canım. Öyle yapayım. Küçük hasarlarla atlatırım o süreci en azından.

Ateşlenince çok ağlıyor yavrular :KK43: eşin evde mi sende uyu biraz ? 5 de yatınca diyet miyet gözü mü görür insanın o kadar haklısın ki ama zayıflayıncada çok güzel oluyoruz bee unutma bunu 😍🤣
Aynen öyle canım. Eşim evde değil gerçi ben de gündüz uyuyamam. Akşam erken saatlerde kaykılırım büyük ihtimal. Ah ah bi 25 kilocuk gitse bi gençleşcem güzelleşicem de işte 😂😂

Back
X