- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.761
Yap yap her fırsatı değerlendir. Bunlar o kadar önemli ki.. toplanınca büyük sayılar ediyor.Uykum kaçtı bi 1000 daha mı yapsam :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap her fırsatı değerlendir. Bunlar o kadar önemli ki.. toplanınca büyük sayılar ediyor.Uykum kaçtı bi 1000 daha mı yapsam :))))
Ben de bilmiyorum neden. dünyanın en saçma şeyi ama değil mi? Sanırım birisi öyle demiş kulaktan kulağa yayılmış :) hiç bir gerçekliği yok. Senin öksürme ile ilgili duydukların gibi :)Orası da öyle gerçi meyveler işe yaramış bugün daha iyiyim bakalım. Hoşgeldin vatanınaa
aa neden duş almıyolarmış ki? Aşılama günü de alınmaz yazıyo nette ama hemşire ılık olduğu sürece alabilirsin dedi. Acayipte iyi geliyo valla kafayı yemişler![]()
sağol canım benimDoğum günün kutlu olsun kaptanım.
Oh size doğum günü hediyesi :/kızçeler benim büyük oğlan hasta onu dr a götürdüm bademcikleri şişmiş şimdi eve götürüp bırakacağım bir de sıcak çorba yaparım ona öğleden sonra ancak girerim
İlaç diyince aklıma geldi hamilelikte beni tek şey korkutmuştu migren .atak gelirse ne yapacağım faln ki Ozmanlar ayda 4 den fazla atak oluyordu.serumların geçirmediği şeyi Parol mu geçirecek diyordum.9 ay boyunca bir kez bile atak olmadıHiç üzülme canım.. bunun olumsuz etkisi olmayacak bebeğin tutunmasında. Sadece ilaç içemediğin için biraz daha yavaş iyileşeceksin..
Eşime sinirlenip koca bi çamaşır leğenini kaldırdım, artık öksürük küçük bişiy kaldı sanırımBen de bilmiyorum neden. dünyanın en saçma şeyi ama değil mi? Sanırım birisi öyle demiş kulaktan kulağa yayılmış :) hiç bir gerçekliği yok. Senin öksürme ile ilgili duydukların gibi :)
Şahsen 2.den sonra çok zorlandım ben. Sen belki yaparsın canım daha çok gençsin. Ben senin yaşında evli bile değildim.Bakalım ben de o moda girecek miyim, şimdiki hayalim çocukla gezmek ama çevremde pek yapabilen yok inşallah başarabilirim.
O kadar zor mu yaa? Fikrimizde aynıymış ben de 4 istiyorum şimdilik![]()
İyi gidiyorsun canım. Dukan nasıl gidiyo devam mıArkadaşlar Merhaba,
Bugün 6000 adım yürüdüm. :)
Hoş geldin canım vatan topraklarına. Sonunda kavuştum ailene gözün aydın. Bütün sınavlardan da geçmişsin maaşallah. Ben ilk gün biraz aksar spor diyet diye düşünmüştüm ama şahanesinDün tam performans yapamadık :) 16 bin adım görünüyor telefonda, yaklaşık 5700 ile uçağa bindim. Kalanı İstanbul’da yeğenle atlama zıplama sporu. Tam cardio oldu ama. Çünkü koşmaya bayılırdı benim yeğen ama hepten hızlanmış. Eve dönerken dilim dışarıdaydı artık :)
Geldim ne teklifler ne teklifler.. pizza yiyelim dediler yemedim, sonra arbys e karar verdik mayonezsiz bir hamburger yedim. Patatesleri ağlaya ağlaya yeğenimle enişteme verdim. Bizimkiler şok geçirdi :) dedim iki gündür manyak gibi ip atlıyorum hadi yiyeyim diyemiyorum maalesef :)
Tabiki eve dönmeden bir kere bütün menüyü yiyeceğim ama düşündüm mezuniyet hediyesi olarak yemeye karar verdim :)
Geçmiş olsun kaptanım. Bu arada doğum günün de kutlu olsun. Sevdiklerinle bi ömür mutluluklar diliyorum.kızçeler benim büyük oğlan hasta onu dr a götürdüm bademcikleri şişmiş şimdi eve götürüp bırakacağım bir de sıcak çorba yaparım ona öğleden sonra ancak girerim
Bunları yapmasan kendini daha iyi hissedersin ama yapıyor olman İnan bana tutunmayı etkilemiyor. Rahim kapalı bir kutu gibi ve gayet korunaklı.. böyle şeylerden etkilenmez.. ama sen kendini daha iyi hissedersin o başka :)Eşime sinirlenip koca bi çamaşır leğenini kaldırdım, artık öksürük küçük bişiy kaldı sanırım![]()
Geçmiş olsun canım..Bugün adet oldum kızlar. Geçen cuma zaten artı geldim inşallah bu cumaya fazla yansımaz bu durum. Belki yarın sıvı diyeti yaparım. Bizim evde herkes hasta o yüzden spor da yapamıyorum.![]()
Yahu olmasakta yaz ne var ki bu arada o grupta iyiymiş bende mi gelsem:)Yok kız buralardayım ama yoğunum gece girebiliyorum o zaman da burda kimse olmuyor diğer tarafada bana söz hakkı düştüğü için cevap verdim
Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama :)
Düzelmediniz mi halaBugün adet oldum kızlar. Geçen cuma zaten artı geldim inşallah bu cumaya fazla yansımaz bu durum. Belki yarın sıvı diyeti yaparım. Bizim evde herkes hasta o yüzden spor da yapamıyorum.![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım..
Düzelemedik canım ya. Büyük çok fenaydı zaten sesi bile kısılmıştı. Boğaz ağrısından dolayı iştahsızlaştı. Evin içinde uzaklaştıramıyorsun haliyle çocukları birbirinden. Büyükten iki gün sonra da küçük ateşlendi. Birkaç gece nöbeti de onun içi tuttum tabi ben de helak oldum. Halsizlik boğaz ağrısı filan var bende de. Dediğin gibi kışın gelmesini bekliyoruz.Düzelmediniz mi halaiki çocuklu aileler bunu çok yaşıyor hele ki ikisi de küçükse bir taraf kendini sakınamıyor öbür taraf kendini koruyamıyor al sana hastalk
kış gelsin havalar soğusun mikrop biraz kırılacak daha raaht oluruz .
Annen fln gelemez mi kuzum yanına az biraz sende hava alırsın ne bileyim biraz uyursun.bende şu aralar çok bunaldım sinirlerim bozuk emre gittikçe yramazlaşıyor. Marketten bir iki eksik alayım diyorum burnumdan geliyor tüm rafları indiriyor markette kaçıyor gidiyor dışarı çıkıyor tam kasadeyken alıp başını gidiyor mecbur öyle bırakıp peşine koşuyorum .Sağol canım benim
Düzelemedik canım ya. Büyük çok fenaydı zaten sesi bile kısılmıştı. Boğaz ağrısından dolayı iştahsızlaştı. Evin içinde uzaklaştıramıyorsun haliyle çocukları birbirinden. Büyükten iki gün sonra da küçük ateşlendi. Birkaç gece nöbeti de onun içi tuttum tabi ben de helak oldum. Halsizlik boğaz ağrısı filan var bende de. Dediğin gibi kışın gelmesini bekliyoruz.
Haydi no kilo, yakalayamaz bizi yes fit.. şurada Cuma’ya ne kaldı :)
Haydi no kilo, yakalayamaz bizi yes fit.. şurada Cuma’ya ne kaldı :)
Aynen öyle aslında, rahatlatıyım birazcık kendimiBunları yapmasan kendini daha iyi hissedersin ama yapıyor olman İnan bana tutunmayı etkilemiyor. Rahim kapalı bir kutu gibi ve gayet korunaklı.. böyle şeylerden etkilenmez.. ama sen kendini daha iyi hissedersin o başka :)