Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annen fln gelemez mi kuzum yanına az biraz sende hava alırsın ne bileyim biraz uyursun.bende şu aralar çok bunaldım sinirlerim bozuk emre gittikçe yramazlaşıyor. Marketten bir iki eksik alayım diyorum burnumdan geliyor tüm rafları indiriyor markette kaçıyor gidiyor dışarı çıkıyor tam kasadeyken alıp başını gidiyor mecbur öyle bırakıp peşine koşuyorum .
Yolda yürürken elini tutturmamaya başladı arabaların altına altına koşuyor onu yakalayacağım derken çığlık çığlığa fenalık geçiriyorum korkumdan. Sonra sinirlerim bozuluyor tabi :KK43:
Babamları çağırdım bende ama onlarda da bitmek bilmeyen bir tadilat işi başladı o yüzden gelemiyorlar evde çalışma var diye bende gidemiyorum aama acil nefes almam gerek :)
Maalesef canım gelemezler. Kardeşim yakında askere gidecek, çok uzaklar zaten ha deyince gelinmiyo da. Ama dinlenmeye ihtiyacımız var gerçekten. Çok bunaldık.
Kuzum sana da Allah kolaylık versin. Dışarı çıkıldığında bu davranışlar çok tehlikeli nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Bizim Cemreyle market kurallarımız, park kurallarımız vs var. Uyulmadığı taktirde bi daha gidemeyeceğini bilir kurallara uyardı. O konuda hiç zorlamadı beni ama küçük tam bir asi. Dediği olacak illa. Başına buyruk davranışları var. Acaba neden birinde yöntem işlerken ötekinde olmuyo. Anlamış değilim.

İlaç diyince aklıma geldi hamilelikte beni tek şey korkutmuştu migren .atak gelirse ne yapacağım faln ki Ozmanlar ayda 4 den fazla atak oluyordu.serumların geçirmediği şeyi Parol mu geçirecek diyordum.9 ay boyunca bir kez bile atak olmadı ❤hafif baş ağrıları oldu ama kremlerle geçti hiç hastanelik olmadım Allahınn mucizesi gibi sonra yine başladı :KK70:
eh rabbimizn nimetleri sadece yiyecek içecek değil ki,benle akran bi arkadaşım son çocuğuna hamile kalmıştı kazayla,normalde romatizma ve fibromiyalji hastasıydı,inanırmısın hiçbir ağrım kalmadı diyordu,doğurdu yeniden başladı şikayetleri.

kızçeler benim büyük oğlan hasta onu dr a götürdüm bademcikleri şişmiş şimdi eve götürüp bırakacağım bir de sıcak çorba yaparım ona öğleden sonra ancak girerim
[/
Bugün adet oldum kızlar. Geçen cuma zaten artı geldim inşallah bu cumaya fazla yansımaz bu durum. Belki yarın sıvı diyeti yaparım. Bizim evde herkes hasta o yüzden spor da yapamıyorum. :KK43:
geçmiş olsun ikinizede

Aman dilini ısır 🙈 çok korkuyorum bu hafta tartıdan
bendeee
yani herkesin en az 0,30 yüzdesi olmalıki nota gelmesin.
artı olanın detoks, ödem olanın atıcı,spor yapamayanın yürüyüş,hasta olanın sıvısal beslenmesi için 1.5 günü kaldıııı.
ASILIN KÜREKLERE

bendeee
yani herkesin en az 0,30 yüzdesi olmalıki nota gelmesin.
artı olanın detoks, ödem olanın atıcı,spor yapamayanın yürüyüş,hasta olanın sıvısal beslenmesi için 1.5 günü kaldıııı.
ASILIN KÜREKLERE
Yarın sabah tartılayım bakayım durum kötüyse yarın sıvı yapayım ben de

O nasıl çirkin bi farktır 😣
Değil mi çok sevimsizzzz ://

ne edek çekelimmi beyaz bayrağı:işsiz:
hayır şimdi başlasam cumaya kadar benim içimden bi dennisgo dennisgo çıkmazki:63:
arkadaş tatile çıktığı gün bile 16000 adım nedir yaniii:duduk:
Valla biz olsak yolculuk der diyeti bile unuturuzz :) o aksini yaptı helal olsun

kızlaaarrr
canlanalımm,yoksa bu hafta nota geliyo heee.
Yok canım kötüyü çağırma öyle iyi olacak herşey yarın herkes çok hafif yiyecek
Benimde yarın akşam zumba var hee iyi ödem olacak ..

Maalesef canım gelemezler. Kardeşim yakında askere gidecek, çok uzaklar zaten ha deyince gelinmiyo da. Ama dinlenmeye ihtiyacımız var gerçekten. Çok bunaldık.
Kuzum sana da Allah kolaylık versin. Dışarı çıkıldığında bu davranışlar çok tehlikeli nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Bizim Cemreyle market kurallarımız, park kurallarımız vs var. Uyulmadığı taktirde bi daha gidemeyeceğini bilir kurallara uyardı. O konuda hiç zorlamadı beni ama küçük tam bir asi. Dediği olacak illa. Başına buyruk davranışları var. Acaba neden birinde yöntem işlerken ötekinde olmuyo. Anlamış değilim.
Değil mi halbuki ikisinde de aynı tavrı sergiliyordu dur ama olmuyor çok anne böyle dert yanıyor biri güzel uyurken öbürü bir türlü uyumaz biri uslu biri yaramaz tamamen karakter senlik birşey değil bence .emrede öyle hep asi şunu al dersin öbürünü alır hayatta senin gösterdiğini yapmaz :))

eh rabbimizn nimetleri sadece yiyecek içecek değil ki,benle akran bi arkadaşım son çocuğuna hamile kalmıştı kazayla,normalde romatizma ve fibromiyalji hastasıydı,inanırmısın hiçbir ağrım kalmadı diyordu,doğurdu yeniden başladı şikayetleri.
Şükürler olsun aynen rabbim yardım ediyor işte çok endişelenmiştim ama kendimi en sağlıklı ve mutlu hissettiğim dönem hamilelik ❤️

Yarın sabah tartılayım bakayım durum kötüyse yarın sıvı yapayım ben de
Detttttt deliye bak :/ zaten hastasın et ye sebze ye aman diyim bağışıklığını kuvvetlendir geliyor anne terliiğiii :)

burayı no kilo okumasın:KK70::KK70:
yes fit çiler,yemek yaparken leslie,tv seyrederken bölgesel,markete giderek yürüyüş yapıyoruz ve yaptıklarımızı yazmıyoruz:KK53:yoksa deniz 2 katını yapıyooo.duymasın:sus:
Yemek yaparken leslie mıııııı :)))))

Back
X