Cok guzel menu, dengeli :)
Vaay, bu kadar kardiyoya karbonhidrat dayanmaz, beslenmeni merak ettim.
Gecmis olsun simdiden, acil sifalar..
Hmm, simdi menuyu gorunce yorum yazayim bari. Yaptigin spora gore bence daha iyi beslenebilirsin, o kadar sporla cok daha guzel sonuclar alabilmek icin. Bir kere hazir hamburger kalorisi, yagi az da olsa pek cok acidan sakincali. Kullanilan et, bozulmasin diye katilan katki maddeleri, tat artirici pek cok yapay aroma, sonra ekmegi vb. Ama tabi mecbur disaridaydim diyorsan bilemedim... Yoksa bu diyetisyen menusu mu?
Oy oy oy, 3 yas miydi bu? Gozum korktu simdiden, bizimki de evde kapilari acmayi ogrendi daha 14 aylik.. Bu konular herkesin kendi aile dinamikleri ile ilgili tabi, senin icin ozel olarak soylemiyorum ama sanki cocuklar 3 yas civari artik eve sigmiyor, otorite acisindan okul oncesi sinif veya oyun grubu birseyler lazim gibi. Aktivite yapabilecegi ve sosyallesebilecegi...
Senin diyetisyen menusu biliyorum ama burrada hic protein yok ben mi yaniliyorum, arada bir gun oyle olur tabi ama diger gunler protein mi eklesen biraz...
Umarim buyuk bir sikinti yoktur, bazen insanin oncelikleri farkli oluyor tabi. Umarim buraya yazamasan da dikkat etmeye devam edersin, rahatladigin anda da donersin aramiza...