Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hoşgeldin :)) diğer arkadaşlara da yazdım kaptanımız @toplight gelince kesinleşsin bu konu olur mu hani yeni üye değilsiniz ya o yüzden belki üst yönetim başka bir karar verebilir duruma bizde kalabalık bir takımız hali hazırda listeye girmeyi bekleyen arksdaşlarımızda var çünkü :) inş gelirsiniz ama tabi bizi seçmenizden onurlandık :KK70: kendimizede pay çıkarmazsam olmaz :)))
Arkadaşlarım bu takımı seçmişler o yüzden onlarla devam edebilmek için geldim. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Amacımız kilo vermek gönül birliği olduğu sürece nerede olduğumuzun pek te bir önemi yok. Yönetimin kararını beklemek gerek bencede haklısın👍

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek cheddarlı tost 🙄
Domates
Salatalık

Ara
10 badem
1 bardak süt
Yarım tk bal
Blenderdan geçirip içtim

öğlen
İnce bi dilim dalyan köfte
Salata

akşam
5 yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek

su 3 bardak 🥺🥺🥺🥺
Sporu birazdan yazarım
3 bardak su yazmışsın ya sanki 2,5 İskender yemişsin gibi tepki verdim burada :)

Ya şu su sorunu beni bitiriyo zaten bence o yüzden kilo veremiyorum. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum tam dayaklığım 🙈
Su bağırsakları da etkiliyor sanırım. Ben de dışarıdayız diye az içiyorum gündüz. Beni o kadar zorluyor ki bu durum. Eve girer girmez suya saldırıyorum :)

Su bağırsakları da etkiliyor sanırım. Ben de dışarıdayız diye az içiyorum gündüz. Beni o kadar zorluyor ki bu durum. Eve girer girmez suya saldırıyorum :)
Azcık içime sen kaçsa keşke 😣 ilaçlardan da olabilir bağırsak durumu diye düşünüyorum ama bakalım belli olur bikaç güne. İçim de yanıyo su diye ama üşengeçlik midir nedir bilemiyoruum

Azcık içime sen kaçsa keşke 😣 ilaçlardan da olabilir bağırsak durumu diye düşünüyorum ama bakalım belli olur bikaç güne. İçim de yanıyo su diye ama üşengeçlik midir nedir bilemiyoruum
Yanında 1 lt şişe bulundur. Üşengeçsen elimi uzatma mesafesinde olsun. Şişeden kolayca içersin belki..

Back
X